razzil Опубліковано: У вівторок в 08:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:50 3 хвилини тому, yur43 сказав: Вкажіть норм банківської карти ДТЕКу вже вказав, хай нараховують премію)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 10:49 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:49 157 з кіловата панелей. Схід-захід 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: У вівторок в 12:14 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:14 1 година тому, volomoto сказав: 157 з кіловата панелей. Схід-захід в мого сусіда схід-захід дав аж 166 за червень, мій південь якось слабенько з 171 поряд виглядає. Такщо літом конфігурація схід-захід дуже гарна. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: У вівторок в 18:40 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:40 (змінено) 577 всього за червень з 5.5 кВт поля 105 з 1кВт поля Харків, майже південь 10 градусів, нахил 38, ЗТ нема. Батарея 5.4 кВт*г, тому пхати в неї можна тількі половину вироботки - 2.5 кВт (50А), якщо гарне сонечко стараюсь стирку чи посудомійку увімкнути, бойлер переніс на день. З мережі зазвичай 700-900 кВт*г, зараз 155, 2500 грн за місяць секономив Змінено У вівторок в 20:28 користувачем Enot123h 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 20:19 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:19 1 час назад, Enot123h сказал: 577 всього за червень з 5.5 кВт поля 105 з 1кВт поля Харків, майже південь 10 градусів, нахил 38, ЗТ нема. Батарея 5.4 кВт*г, тому пхати в неї можна 2.5 кВт (50А), якщо гарне сонечко стараюсь стирку чи посудомійку увімкнути, бойлер переніс на день. З мережі зазвичай 700-900 кВт*г, зараз 155, 2500 грн за місяць секономив Без ЗТ мірятись генерацією безнадійно. Скажіть хто-небудь де в деє клауд знайти показники генерації за потрібний період? Бо графікі є, але не в ручну ж рахувати місяцну генерацію... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: У вівторок в 20:26 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:26 1 минуту назад, Vikctor сказал: Без ЗТ мірятись генерацією безнадійно. Згоден, у сусіда батарея на 16 кВт*г також залишкі є. Поле як в мене. Але така ємність дозволяє зовсім мережу відключити влітку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 20:26 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:26 (змінено) 8 хвилин тому, Vikctor сказав: Без ЗТ мірятись генерацією безнадійно. Скажіть хто-небудь де в деє клауд знайти показники генерації за потрібний період? Бо графікі є, але не в ручну ж рахувати місяцну генерацію... На первой табе - огляд. Там можно выбрать месяц Второй вариант на вашей вкладке данных - выбрать год, тогда график по месяцам Змінено У вівторок в 20:28 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 20:33 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:33 6 минут назад, ЯД сказал: На первой табе - огляд. Там можно выбрать месяц Второй вариант на вашей вкладке данных - выбрать год, тогда график по месяцам Перший варіант чомусь не спрацьовує. Другий занадто неточний... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 20:37 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:37 (змінено) 6 хвилин тому, Vikctor сказав: Перший варіант чомусь не спрацьовує. Ну график или полоски с процентами и числами на первой показывает? Если да - стрелочками месяц выбрать, по умолчанию показывает текущий - 07. А там всего 1 день пока что) Змінено У вівторок в 20:40 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 20:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:45 (змінено) 12 хвилин тому, Vikctor сказав: Другий занадто неточний... Кликните по графику, откроется подробный, в котором можно выбрать (кликнуть на графике) месяц и будут числа Змінено У вівторок в 20:46 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 20:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:58 8 годин тому, yur43 сказав: в мого сусіда схід-захід дав аж 166 за червень В мене можливо також так було, якщо б не обмеження генерації, бо панелей більше, ніж інвертор може переварити. Один трекер впирається в 25А, хоча мало б бути 26, а інший нещодавно впирався в 5 кВт і тільки десь тиждень тому оновлення прошивки зняло це обмеження. Я про це детальніше напишу в темі про Деє. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 21:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:03 3 хвилини тому, volomoto сказав: Я про це детальніше напишу в темі про Деє. Розходимось, бо я вже про це писав в темі про Деє 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: У вівторок в 21:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:55 1 час назад, Vikctor сказал: Скажіть хто-небудь де в деє клауд знайти показники генерації за потрібний період? Бо графікі є, але не в ручну ж рахувати місяцну генерацію... И тут пришел звездный час и новый повод поставить Home Assistant Ну если нет то нет, мы еще подождем 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: У вівторок в 21:59 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:59 1 час назад, Enot123h сказал: Згоден, у сусіда батарея на 16 кВт*г також залишкі є. Поле як в мене. Але така ємність дозволяє зовсім мережу відключити влітку Не ну писать точно стоит и как минимум тем кто сделал будет понятно что оно того стоило, вам в перспективе возможно тоже захочется Меня интересует больше процесс чем сам результат но в этом месяце я наэкономил Примерно столько же сколько 'заработал" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: У вівторок в 23:58 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 23:58 3 години тому, Vikctor сказав: Перший варіант чомусь не спрацьовує. Другий занадто неточний... В другому варіанті просто підвести курсор до потрібного місяця і будуть точні дані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 7 часов назад, yur43 сказал: В другому варіанті просто підвести курсор до потрібного місяця і будуть точні дані. Не знайшов курсор і навіть мишу на своєму телефоні) 10 часов назад, ЯД сказал: Ну график или полоски с процентами и числами на первой показывает? Если да - стрелочками месяц выбрать, по умолчанию показывает текущий - 07. А там всего 1 день пока что) Все так, але при натисканні на місяць нічого не змінюється. На рік до речі теж саме. В цілому думав що деє клауд надає різноманітні дані й то просто я не можу їх знайти. Зато є чудові графіки) Знайшов - треба було вниз проскролити) Неочікувано. Схоже ціфра 1,49МВтг округлена, але дозволяє принаймні мірятись генерацією. Маю за червень 159кВтг з 1кВт панелей. Полє 9,36кВт. Два однакових стрінгі - на північний схід та південний захід. Нахил скатів 30 градусів. Змінено 19 годин тому користувачем Vikctor 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) Отуто Змінено 19 годин тому користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз