yur43 Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: листопад 122квт з поля 4,8квт. Мабуть 122 кВт.годин ? ЗТ маєте ? Там ще дані по місцю вказують і розміщенню ФЕМ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 50 хвилин тому, yur43 сказав: Мабуть 122 кВт.годин ? ЗТ маєте ? Там ще дані по місцю вказують і розміщенню ФЕМ. квт. годин. ЗТ не маю. по місцю і розміщенню не знаю як вказувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: ЗТ не маю. тоді по показникам інших СЕС з таблиці можна орієнтуватись і робити висновки, треба той ЗТ чи не треба, бо відібрати всю енергію і десь пристроїти без ЗТ майже неможливо. .. то я все про часи коли сонце було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 17 минут назад, yur43 сказал: .. то я все про часи коли сонце було 🤣 Це точно - 159кВтг/міс то якраз на потреби самого інвертора і може ще на помидори. До лютого можно той коефіцієнт не рахувати. І це якщо до того часу мережу стабілізують чи русня ще більше її не зруйнує. Бо навіть в листопаді було б краще, але часто не було куди то сонце утилізувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз