Фрай Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 (змінено) Від добра добра не шукають, навіщо експериментувати коли у вас проблема не з насосом, а як ви пишете з ізоляцією, можливо муфта вже не зовсім герметична. На Оболоні компанія продає і ремонтує нідли, колись купував у них і навіть міняв двигун на кращий. Поцікавтесь у них. Змінено 5 вересня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 4 часа назад, tarick сказал: Вітаю! Порадьте надійний насос (виробника) для свердловини не за всі гроші світу. Свердловина 110 мм діаметром, глибина занурення ~52 метри, дзеркало води близько 10м. Дивлюсь щось типу цього: rozetka.com.ua/ua/437524595/p437524595/ Зараз стоїть NEEDLE 80NDL 3.0/28 - йому 3 роки, він працює, але схоже виникла проблема з ізоляцією - коли вмикається насос то смарт-реле починають показувати струм витоку у PE (при цьому насос навіть не включений через ці реле), а деякі електроприлади ще дають відчутний високочастотний писк. З'явилось нещодавно, провід вже перевіряв, це не він. P.S. грунфос не пропонувати, за його ціну можна років 20 міняти Needle кожні 3 роки. sigma.ua/buy/nasos-tsentrobezhnyy-aquatica-dongyin-0-55kvt-h-84-60-m-q-45-30-l-min-75mm-40m-kabelya-777403/ звертайтесь, ще і зі знижкою допоможу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 39 минут назад, дімич сказал: sigma.ua/buy/nasos-tsentrobezhnyy-aquatica-dongyin-0-55kvt-h-84-60-m-q-45-30-l-min-75mm-40m-kabelya-777403/ звертайтесь, ще і зі знижкою допоможу) Це слабий. Якщо з акватіки - треба, наприклад 777114 або 777115 1 час назад, Фрай сказал: Від добра добра не шукають, навіщо експериментувати коли у вас проблема не з насосом, а як ви пишете з ізоляцією, можливо муфта вже не зовсім герметична. На Оболоні компанія продає і ремонтує нідли, колись купував у них і навіть міняв двигун на кращий. Поцікавтесь у них. А що за компанія? Назву може пам'ятаєте? Купити окремо двигун до ніддла теж варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, tarick сказав: А що за компанія? Назву може пам'ятаєте? Купити окремо двигун до ніддла теж варіант Намагаюсь згадати, на Оболоні біля ресторану Жовті води, зараз піду гляну на насос, там має бути наклейка. Двигун то взагалі бомба, бо старий був до сотні вмикань на годину, а новий щось до тисячі чи щось таке, вже не памʼятаю цифри. Змінено 5 вересня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Только что, Фрай сказал: Намагаюсь згадати, на Оболоні біля ресторану Жовті води, зараз піду гляну на насос, там має бути наклейка. Двигун то взагалі бомба, бо старий був до сотні вмикань на годину, а новий щось до тисячі чи щось таке, вже не памʼятаю цифри. у мене VFD інвертор стоїть, тому вмикань мінімум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 (змінено) ні, на насосі лише наклейка з кодом активації гарантії без назви компанії, стоїть новий, гарантія до 2020 року )) Ввечері пошукаю паспорти, а може відгукнеться Кубік, він допомагав з покупкою. Змінено 5 вересня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 19 минут назад, tarick сказал: Це слабий. Якщо з акватіки - треба, наприклад 777114 або 777115 А що за компанія? Назву може пам'ятаєте? Купити окремо двигун до ніддла теж варіант +380972224131 Зателефонуйте-це майстер з сервісного центр Нідл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 20 минут назад, tarick сказал: 777114 або 777115 це занадто великий діаметр для 110м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 2 минуты назад, дімич сказал: це занадто великий діаметр для 110м там декілька років стояв 777311 (96 мм) ок, тоді 777094? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 44 минуты назад, дімич сказал: це занадто великий діаметр для 110м або 777093 - теж вистачить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 18 часов назад, дімич сказал: це занадто великий діаметр для 110м @дімич то зможете мені сьогодні продати щось із 777093-777094-777095? бо вже трохи горить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2024 (змінено) 05.09.2024 в 17:02, Фрай сказав: Ввечері пошукаю паспорти, а може відгукнеться Кубік, він допомагав з покупкою. Нарешті знайшов паспорти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІРИГАЦІЙНІ СИСТЕМИ ХХІ" місто КИЇВ, проспект ГЕРОЇВ СТАЛІНГРАДУ, будинок 8, корпус 7 Тел стоїть у довідниках +38 (067) 507-83-40 але дивна історія, ввів у набор і у мене чомусь вискочив контакт Саша Харків обладнання для басейнів Змінено 11 вересня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 Водолій ще знизив максимальний тиск, ремонт сказали 2 тижні. Купив Насос відцентровий Dongyin 0.55 кВт Hmax 65 м Qmax 45 л/хв (778102) за 3547 на розетці + кабель 350 грн + клейова термоусадка. Споживання по факту 670 Вт, скважина 12м, 4 м до дзеркала води, труба 32 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 (змінено) Підкажіть, раптом водолей 0.5-40у значно зменьшив тиск (раніше десь до 3.1 качав, сьогодні знизив уставку до 2.5 бо перестав частотнік вимикати). Насосу десь 9 років, яку модель донжина взяти з урахуванням того що хочу трошки більше тиск і продуктивність, скіажина 125 діаметру. Ну и щоб два рази не вставати, чи є сенс переплачувати за педроло? Змінено 25 жовтня 2024 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew Sh. Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Тепер обираю між Needle та Aquatica, двоє сусідів і кожен нахвалює свій насос. Щодо Needle сумніви викликає те, що він мало де продається. Раніше скрізь був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 години тому, Andrew Sh. сказав: Щодо Needle сумніви викликає те, що він мало де продається. Раніше скрізь був. Не сумнівайтесь, добротна штука, головне правильно підібрати під свої параметри. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 20 часов назад, Andrew Sh. сказал: Тепер обираю між Needle та Aquatica, двоє сусідів і кожен нахвалює свій насос. Щодо Needle сумніви викликає те, що він мало де продається. Раніше скрізь був. Акватика/ Донджин-хороша серія буде давати продуктивність до 2,7м3/год, інші продуктивні серії, які вже йдуть 4-х дюймові-не такої якості і менш надійні, хоч і один виробник. Нідл-має мінус, що без кабеля, але можна підбиати різної продуктивності насос, більший діапазон, але по якості двигуна буде одним з найкращих, на мою суб"єктивну думку краще і за італійців. Були призупинили завіз запасних частин, але на цей рік планували завезти, не знаю на якій стадії процес, бо насос без проблемний особливо і часто з сервісом не стикаємось) Якщо проблема, де купити-звертайтесь, допоможу і з тим, і з тим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 27 хвилин тому, дімич сказав: Нідл-має мінус, що без кабеля А якої довжини йдуть кабелі у комплекті з насосом? Бо у мене стоїть на глибині 35-40 метрів і до РТиску від свердловини ще метрів 10-12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 час назад, Фрай сказал: А якої довжини йдуть кабелі у комплекті з насосом? Бо у мене стоїть на глибині 35-40 метрів і до РТиску від свердловини ще метрів 10-12 В нідла-1,5м кабель, далі допаювати через термомуфту чи заливну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого В мене Коер на дачі, працює норм. Поставив на заміну шнекового APC - от з тим було трохи проблем (мало води і рвався шнек, міняв). Є варіанти без кабелю або з кабелем, собі брав з кабелем. По кількості води - є ж різні лінійки, типу 4sr2, 4sr4, 4sr6, які дають різну кількість води, я б не порівнював по виробникам що десь більше, а десь менше. Питання в доступності, ціні і сервісі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 6 годин тому, дімич сказав: В нідла-1,5м кабель, далі допаювати через термомуфту чи заливну. Я так і робив, бо не дуже уявляю як можна виробнику вгадати з довжиною кабеля у комплекті? От собі новий кабель докупив коротшим з розрахунку, що дуже глибоко стоїть насос, а в реалі виявилось, що за кілька років дзеркало стало нижчим і з довжиною прогадав. До речі, муфту паяв сам, порадив ваш колега, який не міг відірватись мені на заміну насоса, сказав мудрі слова, що якщо ти сам зміг витягнуть його з 30 метрів то сам поставиш без проблем, якщо що, то я по телефону проконсультую. Дуже йому вдячний і навіть не тільки за добрячу економію Змінено 15 лютого користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 5 годин тому, дімич сказав: В нідла-1,5м кабель, далі допаювати через термомуфту чи заливну. Гарантія не злітає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew Sh. Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 3 години тому, Фрай сказав: Я так і робив, бо не дуже уявляю як можна виробнику вгадати з довжиною кабеля у комплекті? Ну от в Акватіки кабель може бути 50 метрів, цього недостатньо, але з'єднання буде не у воді, це вже плюс до надійності) 9 годин тому, дімич сказав: Якщо проблема, де купити-звертайтесь, допоможу і з тим, і з тим. Дякую! За моїми підрахунками думаю, потрібен буде 90NDL 3.5/24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 51 хвилину тому, Andrew Sh. сказав: потрібен буде 90NDL 3.5/24 Я от подивився на Aquatica і на жодному немає у параметрах кількості включень, у Нідла вони вже давно підняли до 200 на годину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrew Sh. Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого 8 годин тому, Фрай сказав: Я от подивився на Aquatica і на жодному немає у параметрах кількості включень, у Нідла вони вже давно підняли до 200 на годину 90NDL 3.5/24 це про Нідл. Бачу, що він працює 5 років в сусіда в умовах високого тиску - не знаю для чого, але в нього 5-6 атм. накручено на реле. І нічого.. Чи правильно я вибрав ширину (3.5" = 8,89 см) для 125 труби? (≈110 мм внутрішній діаметр) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз