ЯД Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня (змінено) И если я правильно помню, на СРНЕ болт М8 и комплектный наконечник SC 35-8 Змінено 17 липня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня 5 минут назад, ЯД сказал: И если я правильно помню, на СРНЕ болт М8 и комплектный наконечник SC 35-8 Не помню, но в теме срне вроде были фото 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: В п'ятницю в 15:44 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:44 (змінено) Привіт. Чи сильно тратить моя батарея lifepo4 100ah ресурс? Якщо її грузити на розряд 50А,інколи на трохи 70А буває. (0.6С - 0.8С Заряд завжди до 0.5С. Змінено В п'ятницю в 16:12 користувачем sat-prof 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Доброго вечора. Питання: якщо я надумаю купити ще одну таку батарею Must LP16-24100 (для збільшення місткості до 200Ah). Чи вистачить просто з'єднати - + між собою? Чи потрібно щось мудрити з комунікацією? Якщо так, то що мені дасть ця комунікація між батареями? Скажете що чому я не з'єднаю. Так інформації "0" продавці не знають, у виробника такої інформації не знайшов. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 51 хвилину тому, sat-prof сказав: Доброго вечора. Питання: якщо я надумаю купити ще одну таку батарею Must LP16-24100 (для збільшення місткості до 200Ah). Чи вистачить просто з'єднати - + між собою? Чи потрібно щось мудрити з комунікацією? Якщо так, то що мені дасть ця комунікація між батареями? Скажете що чому я не з'єднаю. Так інформації "0" продавці не знають, у виробника такої інформації не знайшов. Вам вже казали, що це тема по самозбірним акумам. Ви ж продовжуєте тут про той маст. А щодо вашого питання - інструкцію гортали? Не маю ні вашого акума, ні ваших питань, але витратив аж 2 хв в гуглі чисто з цікавості щоб знайти, як підключати ВАШ акум паралельно: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 58 хвилин тому, sat-prof сказав: що мені дасть ця комунікація між батареями? Правильную информацию по остатку заряда (SOC), и правильную инфу для инвертора, если подключена коммуникация с инвертором конечно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз