seksinika Опубліковано: учора в 11:34 Поділитись Опубліковано: учора в 11:34 Ну), на самом деле таки есть нюансы с Китайским автопромом, которые и аЙдИ тоже касаются. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 11:59 Поділитись Опубліковано: учора в 11:59 9 хвилин тому, seksinika сказав: таки есть нюансы с Китайским автопромом, Але сюди притягнули "нюансьі", виключно, китайських електричок. Чомусь поряд не виклали ролик з проблемами китайських ДВС? Але це прогнозовано і не дивує. Я ж казала 2 дні тому🤣 09.05.2025 в 08:32, allanek сказав: Скільки б не розповідали, що задоволений електричкою, буде постійне отаке, як зараз про китайця. Цікаво, а в китайцю ДВС немає чому ламатися і ніяких проблем с часом? Ну до смішного вже доходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: учора в 13:33 Поділитись Опубліковано: учора в 13:33 2 часа назад, DmiVady сказал: Вопрос как у электрички обстоят дела с тасканием грузов на прицепах? не встречал ограничений. Знаю только, что на ID6 тяжело фаркоп подобрать, на ID4 такой проблемы нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: учора в 13:35 Поділитись Опубліковано: учора в 13:35 1 час назад, seksinika сказал: Ну), на самом деле таки есть нюансы с Китайским автопромом, которые и аЙдИ тоже касаются. я этого никогда не отрицал, я трезво смотрю на вещи. Нюансы есть у любого авто. А у меня их было много. Но кричать "электрички гавно", ибо "вай смотрите, на ютубчике есть ролик где кондей сдох" - ну это как-то уже показатель уровня собеседника, до которого и опускаться неохота. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: учора в 13:44 Поділитись Опубліковано: учора в 13:44 (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: смысл тратить время спор с ютубканалами?) только практика, только хардкор! ) я из тех, кто при выборе авто глубоко изучает каждого кандидата. Поиск был неспешен, я состоял в нескольких десятках групп в телеграм по разным брендам авто, как ДВС, так и электро. Не буду перечислять, список большой, причем по двс список был в разы больше . Так вот в одной тг группе по айдишка 7500 владельцей, в другой - 2300. Я внимательно изучил все возможные варианты проблем, плюсы и минусы. И это именно владельцы, а не блогеры. Потому ютуб канал уже неинтересен - я не почерпну там ничего нового. Практика - проехал уже 7 тыс км, проблем ноль. Через 2 года, думаю, захочется что-то другое, так как сейчас все быстро морально устаревает. Змінено учора в 13:44 користувачем sly 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: учора в 14:48 Поділитись Опубліковано: учора в 14:48 (змінено) 1 час назад, sly сказал: уже показатель уровня собеседника, до которого и опускаться неохота. показатель уровня чего ? Странный товарищ . Я указал канал ,там десятки видео о поломках. И ДА , Я СЧИТАЮ КИТАЙСКИЙ АВТОПРОМ ПОЛНЫМ ДЕРЬМОМ .Не важно какое это авто ,хоть сверх современное. Змінено учора в 14:58 користувачем Made in USSR 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: учора в 16:22 Поділитись Опубліковано: учора в 16:22 аргументов нет, так уже с электро на китай перешло.... вот это и есть "уровень". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 17:02 Поділитись Опубліковано: учора в 17:02 3 часа назад, sly сказал: я этого никогда не отрицал, я трезво смотрю на вещи. Нюансы есть у любого авто. А у меня их было много. Но кричать "электрички гавно", ибо "вай смотрите, на ютубчике есть ролик где кондей сдох" - ну это как-то уже показатель уровня собеседника, до которого и опускаться неохота. Такое дело что в сравнении Китайская электричка и Китайский ДВС, лучше уже электричка). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: учора в 17:47 Поділитись Опубліковано: учора в 17:47 А еще некоторые покупают последовательные гибриды .Там и двс и электротяга 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 16 часов назад, Made in USSR сказал: Я СЧИТАЮ КИТАЙСКИЙ АВТОПРОМ ПОЛНЫМ ДЕРЬМОМ Мова йшла про VW ID зібрані в Китаї. Такі автомобілі ви теж відносите до китайського автопрому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Совершенно верно + собранные для Китайского рынка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 минут назад, seksinika сказал: Совершенно верно + собранные для Китайского рынка. ВАГ має заводи в 21 країні світу. Тобто варто купувати лише ті що зібрані в Німеччині? І чим же вони такі "дєрьмові", цікаво? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 часа назад, Lecter сказал: Мова йшла про VW ID зібрані в Китаї. цікаво, що скаже оппонент, коли дізнається, що айдішки збирають ще й в німеччині? І відмінність там лише в блоку мультімедіа. Хоча ні, не цікаво. Змінено 7 годин тому користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 часа назад, Lecter сказал: І чим же вони такі "дєрьмові", цікаво? воно ж електричне. Он в ютубчику кажуть, що ламається. Краще на сузуках кататись, а надійніше - на повозках... Це той топік, де будь-які аргументи безсилі, бо замість конструктиву буде "та воно ж китайське". Змінено 7 годин тому користувачем sly 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 часа назад, sly сказал: цікаво, що скаже оппонент, коли дізнається, що айдішки збирають ще й в німеччині? І відмінність там лише в блоку мультімедіа. Хоча ні, не цікаво. Начебто різні виробники акуму: в Китаї - Catl, Європа - LG. дивлячись на те, як з LG вічно якісь негаразди (I-Pace, Kona), то і в цьому краще китайська версія. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 часа назад, sly сказал: цікаво, що скаже оппонент, коли дізнається, що айдішки збирають ще й в німеччині? І відмінність там лише в блоку мультімедіа. Хоча ні, не цікаво. І що гарантує країна походження авто? Автохтонам і їх колишнім васалам - повернення коштів. Решті недорозвиненого світу,типу нас з ближніми сусідами, може заллють нову прошивку, якщо пощастить комірку замінять) Навіяно відвідуванням авторизованого сервісу з метою проходження сервісної акції. І-расе. Всім відомій шанувальниці биточків і панові з далеких берегів бажаю не тратити часу на марно, про недолугість свого вибору вже все від вас почув😉 Змінено 3 години тому користувачем Gonchik 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 минуты назад, Gonchik сказал: Змінено 3 години тому користувачем Gonchik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 часов назад, Lecter сказал: ВАГ має заводи в 21 країні світу. Тобто варто купувати лише ті що зібрані в Німеччині? І чим же вони такі "дєрьмові", цікаво? Понимаете, если коротко то у меня моих электричек, это тех на которых я ездила было больше 10шт., а тех на которых я ездила и продавала точно больше ста, а про те которые я привозила под заказ вообще статистика умалчивает), так вот лично я себе вообще аЙдИ не купила ни собранный в Германии ни тем более собранный в Китае для китайского рынка, справедливости ради я б и Е-Трон себе не купила. И все это как бы потому, что все познается в сравнении, особенно хорошо это когда сравниваешь в живую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому Для начала : конкретно ID.6 вообще не продается в Германии. ЕЕ вообще нет в предложениях концерна. Это авто разработанное специально для китайского рынка . Другая спецификация у авто. ДА ,многие ездят на китайцах и это их устраивает. Это выбор человека ,за что отдать свои деньги. У китайцев такая политика ,что они не делают авто на долгосрочную эксплуатацию. Заметные проблемы в ремонте и запчастях ( по сути их часто просто нет ). По началу все кинулись на китайцев ,потом они сильно просели в спросе. Справедливости ради ,европейские электроавтомобили тоже не все хороши и чем дальше ,тем картина хуже. Все что мне лично нравится было изготовлено до 2010 года ,это было похоже на авто ,дальше пошел треш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз