Made in USSR Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня Я бы сказал что даже 140-160 . Но зависит от загрузки трассы . Там где я езжу ,трасса не сильно загружена ,а порой пустая почти. Если ехать не далеко , например я с города до дома в области еду 135 км ( есть более короткий путь ,но там дороги как таковой нет ,есть только направление ) ,то мне все равно было бы бы ,хоть 35 квт на 100 . В воскресенье торопился валил 190 . Дорога позволяет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня В 02.06.2025 в 16:28, Made in USSR сказал: Я бы сказал что даже 140-160 . Но зависит от загрузки трассы . Там где я езжу ,трасса не сильно загружена ,а порой пустая почти. Если ехать не далеко , например я с города до дома в области еду 135 км ( есть более короткий путь ,но там дороги как таковой нет ,есть только направление ) ,то мне все равно было бы бы ,хоть 35 квт на 100 . В воскресенье торопился валил 190 . Дорога позволяет. У мене протилежна ситуація. Вчора треба було в Катовіце з Кракова. За 70 км 15€ в два боки+черги на брамках+ті 70 км перебувають в стані перманентного ремонту вже пару років. Тому їхав на 7 км довше безплаткою, при цьому вийшов на 16 кВт/100 на своєму бегемоті. А 35/100 це занадто в умовах, коли домашній кВт вже під 12 грн, а комерційний від 25))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Настало літо, расход на Айді підупав, в першу чергу думаю через те, що батарейка швидше нагрівається і віддає енергію. Сьогодні намотав 150км: Васильків, села, між селами, Обухівська траса, Київ... загальний вийшов 16,5квт, швидкості були від 40-50 по населених пунктах до 150-155 по трасі, моментальний розхід бачив від 8,8квт до 24квт, по грошах вийшло десь 60-70грн, бо заряжаюсь тільки вдома і в основному вночі, запас 400км + дозволяє уникати платних зарядок при звичайних поїздках. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Як ситуація з зарядками за кордоном (Польща, Словаччина, Угорщина, Хорватія)? Мається на увазі з недорогими зарядками Знайшов гарні тарифи в IONITY з підпискою Power, і тесловських суперчарджерах, але от незадача. Якась незрозуміла прив'язка до місця проживання - це якось з податками по різних країнах звязано чи якого милого такий підхід? Вибираєш Норвегію то тарифи щось біля 26 центів, вибираєш Німеччину то більше 40. Україну вибрати в принципі неможливо і там буде кінський тариф без підписок прямо на зарядці, щось біля 0.8 євро. В тесли десь те саме - України в списку нема, карток привата і інших українських банків не приймає. Пайонір прийняло але неясно чи не буде проблем в зв'язку з українською білінг адресою (радять вказати лєву європейську і наче як все працює). Самий нормальний і робочий варіант знайшов у Lidl, чарджери до 50квт що в принципі досить незле, оплата з додатку, українські номери телефонів верифікуються, карти додаються, ціни на зарядку дуже непогані на фоні конкурентів (0.29 eur type2, 0.39 CCS). Проблема що ті лідли по суті в містах, по автобану їх нема. Зручно наче як купити картку за 14 євро від chargemap, тоді не паришся і заряжаєшся будь де практично без купи додатків - але з іншого боку там тарифи значно вищі ніж напряму в оператора. Получається що на папері воно все наче як безпроблемно, є де зарядитися, а по факту бачу купу нюансів. Може ще якісь варіанти є дешеві які упустив? Змінено 8 годин тому користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 23 хвилини тому, vovarpd сказав: В тесли десь те саме - України в списку нема, карток привата і інших українських банків не приймає. Навіть, якщо встановите додаток Тесли, то не на всіх локаціях зможете заряджатися від суперчарджеру. Наче ще і не всі моделі електричок, взагалі, можуть заряджатися , але це не точно. Ціна буде зовсім інша (дорожча) ніж для Тесел. Згадала. Подивіться ще німецьку мережу магазинів Kaufland. Раніше там були зарядки безкоштовні. Чи зараз вони такими залишились не знаю. Наче була мова, що зробили платну. Змінено 8 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому тема закрита до понеділка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення