Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

10 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, MaxS сказал:

Zeekr 001 в дорозі.  Жодна категорія не підходить :(

як альтернативу розглядав мерс eqe. Але слабші характеристики при різниці в 10т. дол.

Audi +/- в тій же ціні і комплектації не зайшов.

Все Китай, який би шильдик не вішали.

Одну не добавили - «без різниці, аби подобалось»

Змінено користувачем S_Vladimir_79
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

59 хвилин тому, MaxS сказав:

як альтернативу розглядав мерс eqe.

Поставила галочку мерсу (eqe), як альтернатива Теслі. Зрозуміло, що Тесла на першому місці, інакше С-ку змінили б на щось інше, а не на Теслу Y Performance . Цей мерс маємо можливість бачити вживу та розуміти, що то за автівка. Тут на ньому їздять знайомі з України. 

1 година тому, MaxS сказав:

Але слабші характеристики при різниці в

Об'єктивний погляд. Зачитала чоловіку, бо від нього чула те саме ще до того, як з'явився ваш допис. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, MaxS сказал:

Та хоч на голові ходіть, аби не засирали в парі з Вадимом будь яку тему про електрички. 

Ну так простой вопрос, зачем вы ее засыраете?

Посилання на коментар

6 часов назад, S_Vladimir_79 сказал:

«Купив» та «купив би»

По країнам виробництва, країні бренду чи торговій марці?

В идеале 2 опроса + что бы не купил.

Посилання на коментар

5 часов назад, MaxS сказал:

Країна виробництва взагалі ні про що зараз. 

Тесла, Хонда, WV. Ауді, Мерседес і т.д. - такий же Китай, що і BYD. Як з кросовками. В якій якості замовлено - в тій і отримують.

Нет, есть отличия в рынках и они существенные!!!

Посилання на коментар

2 часа назад, XL.pro сказал:

Потрібно додати будь-яке "позитивне" авто, що продає Ніка)))) 

На сегодня три Ски, один БМВ и Инфинити), все позитивные я не могу на перепродажу ни УГ ни Китай брать, во первых не рентабельно, во вторых противно).

• Хаха 1
Посилання на коментар

У меня из списка BMW, Mercedes, Tesla, VW но корректнее было бы другой список составить и раз тема про электрички то ка бы из электричек, мой список по тем маркам которые бы я купила а не по моделям и раз все в куче то и ДВС тоже я рассматривала.

Если что то под VW я не подозревала аЙдИ 4 еще и для Китайского рынка!!!

Посилання на коментар

11 хвилин тому, seksinika сказав:

На сегодня три Ски, один БМВ и Инфинити), все позитивные я не могу на перепродажу ни УГ ни Китай брать, во первых не рентабельно, во вторых противно).

Можна було зупинитися на "во первых". Десятирічні битки не гидко?

Якщо не ваш бізнес, то чого лайномет як якийсь вадим включати?

Посилання на коментар

А можно было продолжить и написать в третьих), нет не противно, знаете есть приятные предметы и не приятные и тут не важно сколько им лет и в каком состоянии, есть любимые тапочки которые не хочется менять на новые, тем более если те новые имеют нюансы Зеекр тот их имеет у моего кума сестра меньшая есть, вот муж ее его и купил), по причине что Насте(сестра кума) Тесла не нравится, пусть ваш вас радует и проблем не создает, а то что вы покупаете тачку а полтос и этот полтос явно не последний) говорит о том что мелкие неприятности вы легко переварите, включая и ликвидность приобретения.

Тут не поняла я на счет бизнеса) но уверяю вас что ни какой говномет я не включаю, я просто высказываю свое мнение и оно обосновано на личной многолетней практике а не Ютубе и поверьте мне абсолютно все равно кто и что себе купил и на чем ездит, просто у меня есть определённая позиция и я уверенна в ее правильности.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...