seksinika Опубліковано: учора в 11:34 Поділитись Опубліковано: учора в 11:34 Ну), на самом деле таки есть нюансы с Китайским автопромом, которые и аЙдИ тоже касаются. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 9 хвилин тому, seksinika сказав: таки есть нюансы с Китайским автопромом, Але сюди притягнули "нюансьі", виключно, китайських електричок. Чомусь поряд не виклали ролик з проблемами китайських ДВС? Але це прогнозовано і не дивує. Я ж казала 2 дні тому🤣 09.05.2025 в 08:32, allanek сказав: Скільки б не розповідали, що задоволений електричкою, буде постійне отаке, як зараз про китайця. Цікаво, а в китайцю ДВС немає чому ламатися і ніяких проблем с часом? Ну до смішного вже доходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 часа назад, DmiVady сказал: Вопрос как у электрички обстоят дела с тасканием грузов на прицепах? не встречал ограничений. Знаю только, что на ID6 тяжело фаркоп подобрать, на ID4 такой проблемы нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 час назад, seksinika сказал: Ну), на самом деле таки есть нюансы с Китайским автопромом, которые и аЙдИ тоже касаются. я этого никогда не отрицал, я трезво смотрю на вещи. Нюансы есть у любого авто. А у меня их было много. Но кричать "электрички гавно", ибо "вай смотрите, на ютубчике есть ролик где кондей сдох" - ну это как-то уже показатель уровня собеседника, до которого и опускаться неохота. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: смысл тратить время спор с ютубканалами?) только практика, только хардкор! ) я из тех, кто при выборе авто глубоко изучает каждого кандидата. Поиск был неспешен, я состоял в нескольких десятках групп в телеграм по разным брендам авто, как ДВС, так и электро. Не буду перечислять, список большой, причем по двс список был в разы больше . Так вот в одной тг группе по айдишка 7500 владельцей, в другой - 2300. Я внимательно изучил все возможные варианты проблем, плюсы и минусы. И это именно владельцы, а не блогеры. Потому ютуб канал уже неинтересен - я не почерпну там ничего нового. Практика - проехал уже 7 тыс км, проблем ноль. Через 2 года, думаю, захочется что-то другое, так как сейчас все быстро морально устаревает. Змінено 21 година тому користувачем sly 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 1 час назад, sly сказал: уже показатель уровня собеседника, до которого и опускаться неохота. показатель уровня чего ? Странный товарищ . Я указал канал ,там десятки видео о поломках. И ДА , Я СЧИТАЮ КИТАЙСКИЙ АВТОПРОМ ПОЛНЫМ ДЕРЬМОМ .Не важно какое это авто ,хоть сверх современное. Змінено 20 годин тому користувачем Made in USSR 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому аргументов нет, так уже с электро на китай перешло.... вот это и есть "уровень". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 часа назад, sly сказал: я этого никогда не отрицал, я трезво смотрю на вещи. Нюансы есть у любого авто. А у меня их было много. Но кричать "электрички гавно", ибо "вай смотрите, на ютубчике есть ролик где кондей сдох" - ну это как-то уже показатель уровня собеседника, до которого и опускаться неохота. Такое дело что в сравнении Китайская электричка и Китайский ДВС, лучше уже электричка). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому А еще некоторые покупают последовательные гибриды .Там и двс и электротяга 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 часов назад, Made in USSR сказал: Я СЧИТАЮ КИТАЙСКИЙ АВТОПРОМ ПОЛНЫМ ДЕРЬМОМ Мова йшла про VW ID зібрані в Китаї. Такі автомобілі ви теж відносите до китайського автопрому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Совершенно верно + собранные для Китайского рынка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, seksinika сказал: Совершенно верно + собранные для Китайского рынка. ВАГ має заводи в 21 країні світу. Тобто варто купувати лише ті що зібрані в Німеччині? І чим же вони такі "дєрьмові", цікаво? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, Lecter сказал: Мова йшла про VW ID зібрані в Китаї. цікаво, що скаже оппонент, коли дізнається, що айдішки збирають ще й в німеччині? І відмінність там лише в блоку мультімедіа. Хоча ні, не цікаво. Змінено 1 година тому користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, Lecter сказал: І чим же вони такі "дєрьмові", цікаво? воно ж електричне. Он в ютубчику кажуть, що ламається. Краще на сузуках кататись, а надійніше - на повозках... Це той топік, де будь-які аргументи безсилі, бо замість конструктиву буде "та воно ж китайське". Змінено 1 година тому користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз