Фрай Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) Цитата Не можемо знайти місця, куди розмістити внутрішній блок кондиціонера Його можна поставити збоку на землю, забити залізяччя в землю і зварити з кутника підставку, так щоб не був у снігу чи воді. У мене стоїть взагалі на фемах, просто каркас і до нього прикручений от сліпий, не про те подумав. а ви вже купили його чи лише збираєтесь? Змінено 25 вересня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 1 хвилину тому, Фрай сказав: Його можна поставити збоку на землю, забити залізяччя в землю і зварити з кутника підставку, так щоб не був у снігу чи воді. У мене стоїть взагалі на фемах, просто каркас і до нього прикручений То ж автор про внутрішній блок писала, що його нема куди повісити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Для опалення внутрішній блок краще ставити біля підлоги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 2 хвилини тому, Maryan_bhfz сказав: То ж автор про внутрішній блок писала, що його нема куди повісити Так коли правив помітив, виправився, але одразу питання, а навіщо він там? У такий вагончик я б краще брав напольний, він набагато зручніший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 1 час назад, Marla Singer сказал: Чи взагалі його відкрутити? І вкрутити десь наново? Обязательно открутите и протяните в щит. 1 час назад, Marla Singer сказал: Ну, і товщина. 50 чи 100, якщо ЕППС? З пінопластом зрозуміло, що всі 15. Это не так. Разница коэффициентов настолько мала, что не заметите. Для понимания Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 ось в групі по авто скинули такі автономні дизельні обігрівачі t.me/vtpclubua/34201?single може про запас як варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2024 Имхо прокачивать кунг бесполезное занятие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2024 08.10.2024 в 09:35, DimaF сказав: Имхо прокачивать кунг бесполезное занятие. дивлячись скільки вона планує там жити. я десь рокі півтора чи 2 жив колись в євровагоні, то таке собі задоволення) зате гарна мотивація була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2024 1 час назад, МаТраС сказал: дивлячись скільки вона планує там жити. Сколько не живи, эта приблуда не для жизни... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2024 (змінено) 25.09.2024 в 12:26, Marla Singer сказав: Для людей, які не зможуть пройти мимо з критикою обставин, в яких ми зараз опинилися. Переїхати в орендовану квартиру не можу. Виїхати за кордон тим більш. Була, повернулася, бо є до кого і заради чого. Будуємо з «гівна і палок», не на століття. Зараз майже всі матеріали б/у або залишки Поруч пізніше, коли закінчиться війна, буде стояти нормальний будинок Навіть не знаю що тут незрозумілого? Змінено 11 жовтня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз