Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Скілько вийде гривень? Домік 13,5м2. Висота - 3,7м.

Gcfbb Ggg

Рекомендовані повідомлення

41 хвилину тому, Gcfbb Ggg сказав:

Я думаю над плануванням будинку(люблю лижі, тому думаю над вибором країни де є багато гор), в мене є певний запас грошей (8$), +я працюю на роботі і я думаю що за рік зможу наскладати в цілому до 15$. Жити тут стає страшно навіть дівчині, я думаю через 3-4 роки буде жіноча мобілізація. Ну загалом ви поняли, що в мене трохи параноя. Да і гайки кожен день закручують... 

Ну работать за границей если официально - надо разрешение на работу. Не офф - то надо понимать чем чревато.

Да, на такой гаражик у нас может хватит, а вот как в других странах - то фиг его знает.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, ЯД сказал:

Ну работать за границей если официально - надо разрешение на работу. Не офф - то надо понимать чем чревато.

Да, на такой гаражик у нас может хватит, а вот как в других странах - то фиг его знает.

Кыргызстан страна ещё беднее, тут вопрос в цене строительства 

Посилання на коментар

В любом случае по кухне - не очень.

За холодильником просто место теряется лучше тогда его в линию поставь, кресло у лестницы - точно не понравится)

Место столешницы около духового

Для приготовления - нету вообще места что либо сделать/порезать 

Где мусор?

Чайник, Микроволновка? Посуда хоть какая - куда ее?

И беговая дорожка - ее слева от стены надо отодвинуть, чтобы об стену не тереться 

И что за фишки в комнатах - это типа обогреватель?

Посилання на коментар

1 година тому, Gcfbb Ggg сказав:

Кыргызстан страна ещё беднее, тут вопрос в цене строительства

Тобто зовсім не бентежить, що якийсь джигіт може вас викрасти і поселити у своїй юрті проти волі? А газоблок з собою повезете, чи може все ж краще запитати ціни у тенге на їхніх форумах? 

• Лайк 2
Посилання на коментар

20 часов назад, Gcfbb Ggg сказал:

Я питаю може хто знає скільки може обійтись будинок+електрика, там, чорнова отдєлка. 

Если будете всё делать своими руками, то домик без внутренней отделки вам обойдется прибл. в 3 тыс. у.е. по эконом-варианту (а при такой площади другое не имеет смысла). Это каркасник: пол, стены, потолок, крыша, утепление, внешняя дешевая отделка. 

Отдельно нужно считать фундамент, коммуникации и чистовую отделку.

Посилання на коментар

23 години тому, Gcfbb Ggg сказав:

Я думаю над плануванням будинку(люблю лижі, тому думаю над вибором країни де є багато гор), в мене є певний запас грошей (8$), +я працюю на роботі і я думаю що за рік зможу наскладати в цілому до 15$. Жити тут стає страшно навіть дівчині, я думаю через 3-4 роки буде жіноча мобілізація. Ну загалом ви поняли, що в мене трохи параноя. Да і гайки кожен день закручують... 

Все встало на свої місця.

Такі теми все частіше будуть зʼявлятися на форумі, гібриди гібридної війни нє дрємлют.

Ідьте в Киргизстан.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozor сказав:

Все встало на свої місця.

Такі теми все частіше будуть зʼявлятися на форумі, гібриди гібридної війни нє дрємлют.

Ідьте в Киргизстан.

Я б сказав узька "кигризька школьніца", яка любить лижі, але їй треба гараж, бо вона боїться мобілізації іди на х!.

Чому їх там з вінсолами та кантонами вчать? Тьфу б...

• Хаха 6
Посилання на коментар

29.10.2024 в 15:48, Gcfbb Ggg сказав:

… Да і я не хочу жити тут  в 🇺🇦, мені страшно.

Навіть не знаю, про що тема?

Думав реально людина в пошуках, а їй просто потриндіти про щось.

3 години тому, ozor сказав:

Ідьте в Киргизстан.

В Бобруйск! Ж-)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...