ЯД Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 41 хвилину тому, Gcfbb Ggg сказав: Я думаю над плануванням будинку(люблю лижі, тому думаю над вибором країни де є багато гор), в мене є певний запас грошей (8$), +я працюю на роботі і я думаю що за рік зможу наскладати в цілому до 15$. Жити тут стає страшно навіть дівчині, я думаю через 3-4 роки буде жіноча мобілізація. Ну загалом ви поняли, що в мене трохи параноя. Да і гайки кожен день закручують... Ну работать за границей если официально - надо разрешение на работу. Не офф - то надо понимать чем чревато. Да, на такой гаражик у нас может хватит, а вот как в других странах - то фиг его знает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 29 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 1 час назад, ЯД сказал: Ну работать за границей если официально - надо разрешение на работу. Не офф - то надо понимать чем чревато. Да, на такой гаражик у нас может хватит, а вот как в других странах - то фиг его знает. Кыргызстан страна ещё беднее, тут вопрос в цене строительства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 В любом случае по кухне - не очень. За холодильником просто место теряется лучше тогда его в линию поставь, кресло у лестницы - точно не понравится) Место столешницы около духового Для приготовления - нету вообще места что либо сделать/порезать Где мусор? Чайник, Микроволновка? Посуда хоть какая - куда ее? И беговая дорожка - ее слева от стены надо отодвинуть, чтобы об стену не тереться И что за фишки в комнатах - это типа обогреватель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 1 година тому, Gcfbb Ggg сказав: Кыргызстан страна ещё беднее, тут вопрос в цене строительства Тобто зовсім не бентежить, що якийсь джигіт може вас викрасти і поселити у своїй юрті проти волі? А газоблок з собою повезете, чи може все ж краще запитати ціни у тенге на їхніх форумах? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 20 часов назад, Gcfbb Ggg сказал: Я питаю може хто знає скільки може обійтись будинок+електрика, там, чорнова отдєлка. Если будете всё делать своими руками, то домик без внутренней отделки вам обойдется прибл. в 3 тыс. у.е. по эконом-варианту (а при такой площади другое не имеет смысла). Это каркасник: пол, стены, потолок, крыша, утепление, внешняя дешевая отделка. Отдельно нужно считать фундамент, коммуникации и чистовую отделку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 23 години тому, Gcfbb Ggg сказав: Я думаю над плануванням будинку(люблю лижі, тому думаю над вибором країни де є багато гор), в мене є певний запас грошей (8$), +я працюю на роботі і я думаю що за рік зможу наскладати в цілому до 15$. Жити тут стає страшно навіть дівчині, я думаю через 3-4 роки буде жіноча мобілізація. Ну загалом ви поняли, що в мене трохи параноя. Да і гайки кожен день закручують... Все встало на свої місця. Такі теми все частіше будуть зʼявлятися на форумі, гібриди гібридної війни нє дрємлют. Ідьте в Киргизстан. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 1 хвилину тому, ozor сказав: Все встало на свої місця. Такі теми все частіше будуть зʼявлятися на форумі, гібриди гібридної війни нє дрємлют. Ідьте в Киргизстан. Я б сказав узька "кигризька школьніца", яка любить лижі, але їй треба гараж, бо вона боїться мобілізації іди на х!. Чому їх там з вінсолами та кантонами вчать? Тьфу б... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 29.10.2024 в 15:48, Gcfbb Ggg сказав: … Да і я не хочу жити тут в 🇺🇦, мені страшно. Навіть не знаю, про що тема? Думав реально людина в пошуках, а їй просто потриндіти про щось. 3 години тому, ozor сказав: Ідьте в Киргизстан. В Бобруйск! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 В 29.10.2024 в 20:02, normal сказал: ціни у тенге У сомах жи!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз