Taisiya Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 Як гарно виглядає Ваш,Саша,будинок після реконструкції!!!!Як люди в такому гарному місці(природа,просто шикарна)змогли таке на проектувати?!Не вистачило грошей на 100 цеглин? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 1 час назад, DimaF сказал: ...в ванную из коридора залазить надо было) А звідки зазвичай в ванну тре лізти? Бо якщо не відкрите планування, то я думав здебільшого якраз з корідору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 1 час назад, Vikctor сказал: А звідки зазвичай в ванну тре лізти? Бо якщо не відкрите планування, то я думав здебільшого якраз з корідору. Там площадь указана 2.7 метра, притом что ванна больше половины занимает)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 6 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: я за тему "Ніжинські огірки " поставив бі два лайки, але не можна. радий, що тема моя когось зацікавила і звела разом, та я продовжу про будівництво )) це стан робіт на 24 вересня, і роботи визначені договором були виконані. Айм в шоці, так не буває але ось воно - є Сходи зробили з якогось неймовірно красивого бетону - там наче зірочки плавають, надіюся на фото видно. Цікаво, через скільки пожалкуєте що не зробили ще один ряд над вікнами? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 Я з будівництвом нічого спільного не маю,але теж кинулось в очі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 Конкрєтізіруйте, що вас смутіло? Гдє падвох? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 Так вони ж не строітелі, вміють тільки лайкати або обсирати... Там будинок полюбому буде утеплюватись і неважливо як стоять вікна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 Та пох, вікна, це не те, що бажано, щоб стояло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 Непоняв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 5 хвилин тому, normal сказав: Непоняв Так випʼємо ж сябри, за те, щоб він стояв, як долоте! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 11 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2025 2 часа назад, normal сказал: Так вони ж не строітелі, вміють тільки лайкати або обсирати... Там будинок полюбому буде утеплюватись і неважливо як стоять вікна Утепление то часть дополнительных телодвижений которые добавятся для окна под армопоясом. Я больше про удобство и эстетику помещения изнутри - как то расстояние от окна до чистового потолка, размещение карнизов и пр. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 12 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня 2025 сорн за всрату хронологію, але нашов відео з аналізом робіт після пана М. від спеціаліста з команди Олександра. 12 вересня 2023р. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 12 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня 2025 (змінено) І ще трошки фоток з робіт в період 15-23 вересня 2023 Змінено 12 січня 2025 користувачем Oleksandr Panchenko 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2025 4 години тому, Oleksandr Panchenko сказав: сорн за всрату хронологію, але нашов відео з аналізом робіт після пана М. від спеціаліста з команди Олександра. 12 вересня 2023р. Могли б хоча б з 150 гб робити...наче площі не мало. 100 лайно лайном сучасна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 12 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2025 10 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: сорн за всрату хронологію, але нашов відео з аналізом робіт після пана М. від спеціаліста з команди Олександра. 12 вересня 2023р. "спеціаліст" - це той, хто називає перегородки 100 мм капітальною стіною? І пропонує на них оперти кроквяну систему? Мінімальна товщина несучих стін - 200 мм, якщо не враховувати обмеження по висоти та довжині. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2025 (змінено) 1 година тому, BugS сказав: "спеціаліст" - це той, хто називає перегородки 100 мм капітальною стіною? І пропонує на них оперти кроквяну систему? Мінімальна товщина несучих стін - 200 мм, якщо не враховувати обмеження по висоти та довжині. Я скільки пересікався на об єктах з людьми. Реально бачив двох малярів вищого класу, двох електриків, трьох плиточників і декілька сантехніків. Остальні 80 щось знають да не все, і 18 відсотків простотідіоти рукожопи. Як бачимо, дах стоїть. Але перегородки будуть тріщать вічно) Змінено 12 січня 2025 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 (змінено) 9 годин тому, BugS сказав: називає перегородки 100 мм капітальною стіною Ну дослівно він каже "стіна ЯКОБИ капітальна" на початку відео. 8 годин тому, МаТраС сказав: Як бачимо, дах стоїть. Але перегородки будуть тріщать вічно) Та поки вже другий рік і все наче харашо. Але ви мене налякали. Змінено 13 січня 2025 користувачем Oleksandr Panchenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 в жовтні - листопаді утеплення будинку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 (змінено) до 11 листопада зроблене чорнове колерування та встановлено паркан Змінено 13 січня 2025 користувачем Oleksandr Panchenko 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 25 листопада фінальний вигляд коробки 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 потім мені ще встановили димар, запалили піч і так добралися до кінця 2023 р. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 це просто з будівельно-побутових мемів кінця 2023- початку 2024 року. Так і живем 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 (змінено) 9 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: Ну дослівно він каже "стіна ЯКОБИ капітальна" на початку відео. Та поки вже другий рік і все наче харашо. Але ви мене налякали. Та сотка і так тріщить частенько , навіть,коли на неї нічого не тисне. Вилазить бува зразу, бува після шпаклівки тріщини йдуть. А комусь толково робоять і не йдуть або везе по іронії долі.Тріщини різні. Як павутинка майже непомітна, так і по пів мм і більше. Можливо, під шпалерами не буде видно, якщо тонкі тріщини, а під фарбуванням буде Змінено 13 січня 2025 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apereverzev Опубліковано: 13 січня 2025 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 8 часов назад, Oleksandr Panchenko сказал: потім мені ще встановили димар Если бы еще трубчатый теплообменник к печному отоплению приделать, то вообще был бы топ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2025 (змінено) 2 години тому, apereverzev сказав: Если бы еще трубчатый теплообменник к печному отоплению приделать, то вообще был бы топ. це воно? -у цей пінопласт ще дві решіточки вставили згори і знизу. Змінено 13 січня 2025 користувачем Oleksandr Panchenko шоб було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз