Taisiya Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Як гарно виглядає Ваш,Саша,будинок після реконструкції!!!!Як люди в такому гарному місці(природа,просто шикарна)змогли таке на проектувати?!Не вистачило грошей на 100 цеглин? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 1 час назад, DimaF сказал: ...в ванную из коридора залазить надо было) А звідки зазвичай в ванну тре лізти? Бо якщо не відкрите планування, то я думав здебільшого якраз з корідору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 1 час назад, Vikctor сказал: А звідки зазвичай в ванну тре лізти? Бо якщо не відкрите планування, то я думав здебільшого якраз з корідору. Там площадь указана 2.7 метра, притом что ванна больше половины занимает)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 6 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: я за тему "Ніжинські огірки " поставив бі два лайки, але не можна. радий, що тема моя когось зацікавила і звела разом, та я продовжу про будівництво )) це стан робіт на 24 вересня, і роботи визначені договором були виконані. Айм в шоці, так не буває але ось воно - є Сходи зробили з якогось неймовірно красивого бетону - там наче зірочки плавають, надіюся на фото видно. Цікаво, через скільки пожалкуєте що не зробили ще один ряд над вікнами? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Я з будівництвом нічого спільного не маю,але теж кинулось в очі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Конкрєтізіруйте, що вас смутіло? Гдє падвох? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Так вони ж не строітелі, вміють тільки лайкати або обсирати... Там будинок полюбому буде утеплюватись і неважливо як стоять вікна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Та пох, вікна, це не те, що бажано, щоб стояло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня Непоняв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 5 хвилин тому, normal сказав: Непоняв Так випʼємо ж сябри, за те, щоб він стояв, як долоте! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 2 часа назад, normal сказал: Так вони ж не строітелі, вміють тільки лайкати або обсирати... Там будинок полюбому буде утеплюватись і неважливо як стоять вікна Утепление то часть дополнительных телодвижений которые добавятся для окна под армопоясом. Я больше про удобство и эстетику помещения изнутри - как то расстояние от окна до чистового потолка, размещение карнизов и пр. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 12 січня Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня сорн за всрату хронологію, але нашов відео з аналізом робіт після пана М. від спеціаліста з команди Олександра. 12 вересня 2023р. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 12 січня Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня (змінено) І ще трошки фоток з робіт в період 15-23 вересня 2023 Змінено 12 січня користувачем Oleksandr Panchenko 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 січня Поділитись Опубліковано: 12 січня 4 години тому, Oleksandr Panchenko сказав: сорн за всрату хронологію, але нашов відео з аналізом робіт після пана М. від спеціаліста з команди Олександра. 12 вересня 2023р. Могли б хоча б з 150 гб робити...наче площі не мало. 100 лайно лайном сучасна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 12 січня Поділитись Опубліковано: 12 січня 10 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: сорн за всрату хронологію, але нашов відео з аналізом робіт після пана М. від спеціаліста з команди Олександра. 12 вересня 2023р. "спеціаліст" - це той, хто називає перегородки 100 мм капітальною стіною? І пропонує на них оперти кроквяну систему? Мінімальна товщина несучих стін - 200 мм, якщо не враховувати обмеження по висоти та довжині. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 січня Поділитись Опубліковано: 12 січня (змінено) 1 година тому, BugS сказав: "спеціаліст" - це той, хто називає перегородки 100 мм капітальною стіною? І пропонує на них оперти кроквяну систему? Мінімальна товщина несучих стін - 200 мм, якщо не враховувати обмеження по висоти та довжині. Я скільки пересікався на об єктах з людьми. Реально бачив двох малярів вищого класу, двох електриків, трьох плиточників і декілька сантехніків. Остальні 80 щось знають да не все, і 18 відсотків простотідіоти рукожопи. Як бачимо, дах стоїть. Але перегородки будуть тріщать вічно) Змінено 12 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 9 годин тому, BugS сказав: називає перегородки 100 мм капітальною стіною Ну дослівно він каже "стіна ЯКОБИ капітальна" на початку відео. 8 годин тому, МаТраС сказав: Як бачимо, дах стоїть. Але перегородки будуть тріщать вічно) Та поки вже другий рік і все наче харашо. Але ви мене налякали. Змінено 13 січня користувачем Oleksandr Panchenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня в жовтні - листопаді утеплення будинку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) до 11 листопада зроблене чорнове колерування та встановлено паркан Змінено 13 січня користувачем Oleksandr Panchenko 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 25 листопада фінальний вигляд коробки 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня потім мені ще встановили димар, запалили піч і так добралися до кінця 2023 р. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня це просто з будівельно-побутових мемів кінця 2023- початку 2024 року. Так і живем 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 9 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: Ну дослівно він каже "стіна ЯКОБИ капітальна" на початку відео. Та поки вже другий рік і все наче харашо. Але ви мене налякали. Та сотка і так тріщить частенько , навіть,коли на неї нічого не тисне. Вилазить бува зразу, бува після шпаклівки тріщини йдуть. А комусь толково робоять і не йдуть або везе по іронії долі.Тріщини різні. Як павутинка майже непомітна, так і по пів мм і більше. Можливо, під шпалерами не буде видно, якщо тонкі тріщини, а під фарбуванням буде Змінено 13 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apereverzev Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня 8 часов назад, Oleksandr Panchenko сказал: потім мені ще встановили димар Если бы еще трубчатый теплообменник к печному отоплению приделать, то вообще был бы топ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня (змінено) 2 години тому, apereverzev сказав: Если бы еще трубчатый теплообменник к печному отоплению приделать, то вообще был бы топ. це воно? -у цей пінопласт ще дві решіточки вставили згори і знизу. Змінено 13 січня користувачем Oleksandr Panchenko шоб було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз