Фрай Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 хвилин тому, Сарочка сказав: ( але туалет в мене окремо від душевой. ) якщо дозволяє площа то це чудове рішення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 26 хвилин тому, Сарочка сказав: І там же в мене взагалі півоварня домашня по якому рецепту робите чи купуєте вже готове в порошці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, МаТраС сказав: по якому рецепту робите чи купуєте вже готове в порошці? Не знаю що таке порошці. Але почали робити, коли майже почалася окупація. Тоді чотири місяця ничого не продавали. Випили все що було За пів року до ціх подій , я чомусь вирішила, що мені сподобається спробувати зварити піва, це ж не складніше ніж квас. Тому купила три набору солоду , дріжджів і хмелю. Це була готова рецептура. Ну тобто додайте одне -по варіть стількі,потім додайте це. рецепт завжди додається. Я чесно кажу- в мене так руці і дійшли спробувати. Якщоб не війна, напевно так би ще б лежали. Спочатку варили в чані, ( на мій погляд це було саме смачне пиво, чі то часи були таки) , потім купили першу пивоварню, потім іншу , вже повністю автоматичну. Але це суто , щоб чоловік разважался. Це його кухня, його забаганка, є даже аламбік, як надстройка , ( а ось це вже не цікаво , як і колонна і і все інше, як надстройка до півоварні). . Почалось з бутлей, перешли в кегогенератори, та навіть холодильники. Це хоббі чоловіка, він там прикупив багато книжок з рецептами, ми іноді відтворюваємо рецепті аутентічни 19 віку, всякі різни піваси типу гарбузового, октоберфесту, можжевелового, та безліч. Якось додавали липу в іпу. Все залежить від складу , на нашої , з додаванням деяких солей, все одно воді неможливо зварити лагер. База іпи, аббатьске, с щільной текстурою гарно виходить. Коли зробили підвал, то пиво з витримкою 6 місяців типу Imperial Stout, в молодому виці це ірландський чорний статут ( як марінад до рулькі, це бомбічно). тому рецептів безліч. Через три рокі чоловік каже , пиво можна варити будь-звідки чого, був би гарний хміль, бо такі він дає смак і забиває іноді все інше. Я не заважаю, він так не сходить з розуму, коли займається ділом. До речі це досить прибутково, в деякій час була черга, на пиво. Але складно( важко на пиві працювати, постійно щось треба мити) бочки тягати, бочки мити. . Але це дорого. Пиво що зараз продається це всеж теж саме , але розбавлено рідиною десь відсотків на 30-40 , але щоб зберегти градус( більше не можливо природне вибродити) додають спирт. . Тому рідке на смак, але якось торкуче. Ніколи не могла писати кратко, тому вибачаюсь, що в чужій темі , та не по темі Але ось яскравий приклад, як життя в будинку накладає нових забаганок, ніколи в квартирі б не робила пивоварню. Даже подумати про це не було можливости. То , з огляду квартири, то робить треба більш гнучку інфрастукту. Бо квартира , це не дім. в обратно сторону - мені здавалось , що до мене будуть приїжджати багато друзів, . Виявилось, ніт , то короновірус , то віна з блокпостами. А тепер і друзів не залишилось. Тому бані, і альтанки с шашликами, то не не актуально. Шашлик 2 раза в рік, макс.. бо в гарной духовці мʼясо краще, як ні круті. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 хвилин тому, Сарочка сказав: Не знаю що таке порошці. Але почали робити, коли майже почалася окупація. Тоді чотири місяця ничого не продавали. Випили все що було За пів року до ціх подій , я чомусь вирішила, що мені сподобається спробувати зварити піва, це ж не складніше ніж квас. Тому купила три набору солоду , дріжджів і хмелю. Це була готова рецептура. Ну тобто додайте одне -по варіть стількі,потім додайте це. рецепт завжди додається. Я чесно кажу- в мене так руці і дійшли спробувати. Якщоб не війна, напевно так би ще б лежали. Спочатку варили в чані, ( на мій погляд це було саме смачне пиво, чі то часи були таки) , потім купили першу пивоварню, потім іншу , вже повністю автоматичну. Але це суто , щоб чоловік разважался. Це його кухня, його забаганка, є даже аламбік, як надстройка , ( а ось це вже не цікаво , як і колонна і і все інше, як надстройка до півоварні). . Почалось з бутлей, перешли в кегогенератори, та навіть холодильники. Це хоббі чоловіка, він там прикупив багато книжок з рецептами, ми іноді відтворюваємо рецепті аутентічни 19 віку, всякі різни піваси типу гарбузового, октоберфесту, можжевелового, та безліч. Якось додавали липу в іпу. Все залежить від складу , на нашої , з додаванням деяких солей, все одно воді неможливо зварити лагер. База іпи, аббатьске, с щільной текстурою гарно виходить. Коли зробили підвал, то пиво з витримкою 6 місяців типу Imperial Stout, в молодому виці це ірландський чорний статут ( як марінад до рулькі, це бомбічно). тому рецептів безліч. Через три рокі чоловік каже , пиво можна варити будь-звідки чого, був би гарний хміль, бо такі він дає смак і забиває іноді все інше. Я не заважаю, він так не сходить з розуму, коли займається ділом. До речі це досить прибутково, в деякій час була черга, на пиво. Але складно( важко на пиві працювати, постійно щось треба мити) бочки тягати, бочки мити. . Але це дорого. Пиво що зараз продається це всеж теж саме , але розбавлено рідиною десь відсотків на 30-40 , але щоб зберегти градус( більше не можливо природне вибродити) додають спирт. . Тому рідке на смак, але якось торкуче. Ніколи не могла писати кратко, тому вибачаюсь, що в чужій темі , та не по темі Але ось яскравий приклад, як життя в будинку накладає нових забаганок, ніколи в квартирі б не робила пивоварню. Даже подумати про це не було можливости. То , з огляду квартири, то робить треба більш гнучку інфрастукту. Бо квартира , це не дім. в обратно сторону - мені здавалось , що до мене будуть приїжджати багато друзів, . Виявилось, ніт , то короновірус , то віна з блокпостами. А тепер і друзів не залишилось. Тому бані, і альтанки с шашликами, то не не актуально. Шашлик 2 раза в рік, макс.. бо в гарной духовці мʼясо краще, як ні круті. нічого собі Ви забурились в тєму))якщо доживу, і буде час , то спробую. Ви дуже гарної думки про наші пивзаводи. в деяких солодом, хмелем і не пахне. нові технології вже давно. є пару броварень, але воно якесь як не кисле,то гірке мені. 200 грн літр .. у Вас воно градусів 3 мабуть виходить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Якщо пиво то портер)) але повертаючись до питання ТС по санвузлах У мене так: "0" поверх душова кабіна людська та " лапомийка" собаку помити, робоче взуття і т.і...все з плитки, душ звичайний та тропічний, унітаз, раковина. Загальна площа 6 кв.м 1 поверх. Вікно.Душова кабіна готова( душ звичайний та тропічний) унітаз, раковина. меблі Пралка стоїть на цьому ж поверсі, але в окремій коморі...також 6 кв.м 2 поверх.Вікно. Окремостояча ванна, унітаз, меблі. Ванну приймаю тільки я і тільки взимку. Душової кабіни там нема, все змивається звичайною лійкою. 9 кв.м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: нічого собі Ви забурились в тєму))якщо доживу, і буде час , то спробую. Ви дуже гарної думки про наші пивзаводи. в деяких солодом, хмелем і не пахне. нові технології вже давно. є пару броварень, але воно якесь як не кисле,то гірке мені. 200 грн літр .. у Вас воно градусів 3 мабуть виходить? Тут, якщо солод на пивоварні, з всіма паузами температурними і витримками, то буде як по рецепту чі то 4, чі то 6, що потрібно, то майже і буде. .В залежності від рецепту. Нам подобається щось біля 4 , оптимально. Але діло не в сорті , то взагалі другорядно. Діло в щільності. Щоб пиво мало плотний смак, густий з після смаком, не треба добавляти Ще 30 відсотків води. Це як сік. Він гарний, коли має определенну концентрацію, а потім це якесь Садочок( намагаюсь на прикладі сіку надати приклад) . Але то що зараз з бутилок, то мальтозне пиво, мені здається , що то юппі-90 газоване. Ничого загального з пивом воно більше не має. Це просто напій, схожий по смаку на пиво, як юппі схожій на сік. До речі ,в крафтових півоварнях роблять саме з тих же рецептур,можливо з тіх же пакунків, і точно з того самого солоду, бо здебільшого, саме смачний в нас не расте, а ще його жарять і солодять ( однажды ми і таке пробували робити, це анриіал в домашніх умовах, простіше купити готовий) але в промисловості, на їх гарному оборудованні, щільності пива дуже низька, в мене враження, що замість 30 літрів на пакунок( умовно) додають ,40 для виходу прибутковості, бо пиво більш за 100 не дуже купляють( 100 це вже на виході, але то реальна ціна собівартості зараз , в міру неврожай хміль то взагалі, а американський хміль то і є смак) Украиінській хміль то гарно, але він про гіркоту. Да речі ,якось ми даже на дикому хміль місцевому пробували. Ну таке. Посередне щось. Але я знов розлого , та не по теме. Якщо цікаво, то або в лічку, або до моєї темі. Бо це вже не повага до ТС. . та як ви сказали вчора - Амінь 💋 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому До речі. Забули з всіма розмовами про пралку. Николи ніт на другому поверсі. З багатьох причин. Починаючі як іі туда тягнути, 70-90 кг штуку , це окрема буде подія , як вона буде там дринчати( вібрація) доцільно, можливо, і то сумнівно , це якщо є сушарка, та якщо є гардероб на другому поверсі. Пралку ви будете запускати вночі, і по перекриттю вона вам на весь будинок буде грінчати в ночі, коли тихо. І це не квартира, в будинку завжди тихо, коли з квартири з їхати, то це буде з часом по вухам дратувати. Можно безліч тем перечитати, тіх хто тількі переїхав в будинок. У всіх було саме одно перше враження ТИХО. Тихо так, що іноді різало вуха. І тут вам пралка …. З часом, все одно життя більш буде на 1 поверсі, так більш зручно. То автоматично, такі краще не тягнути на другій поверх то , що вдобно тримати на першому. Брудний сухій одяг легше стягнути до до 1 поверху , ніж мокре . Бо часи такі бентежни, що сьогодні вас є сушильна машина, завтра ні, з будь яких причин і потягнете ви все це до вулиці, або на 1 поверху до пральної кімнати з сушаркою. . Деякі речі не можна пхати в сушарку і потрібно, щоб було щось на чому можна досушити речі . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз