Мария Петенок Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Доброго дня! Шукаю спеціаліста з даного питання. Потрібно визначитися, що робити з двома будівлями: житловий будинок (дерево) та хоз.блок газоблок (питання криша, фундамент та погреб, що під ним). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Morinne Dasimon Опубліковано: 24 травня Поділитись Опубліковано: 24 травня Думаю не стоит тех усилий которые вы приложите (не специалист ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: У вівторок в 19:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:03 В 24.05.2025 в 14:24, Morinne Dasimon сказал: Думаю не стоит тех усилий которые вы приложите (не специалист ) Ошибочное мнение. Семь лет как живу в "деревянном" доме (каркасный, постройки конца 50-х годов). Слово "деревянный" взял в кавычки, потому что сейчас по внешнему виду этого не определить. Разумеется после приобретения был сделан капитальный ремонт - получен прекрасный теплый уютный дом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: В п'ятницю в 07:22 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:22 В 22.04.2025 в 18:15, Мария Петенок сказал: Доброго дня! Шукаю спеціаліста з даного питання. Потрібно визначитися, що робити з двома будівлями: житловий будинок (дерево) та хоз.блок газоблок (питання криша, фундамент та погреб, що під ним). Можу допомогти. Спеціалізуюсь на реконструкціях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз