vadimv Опубліковано: 17 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 (змінено) 07.11.2025 в 09:22, henko сказав: А що можна робити з 11квт в приватному будинку? Поставити на зарядку електричку ) 11 (точніше 8 ) кВт зразу і закінчаться )) Змінено 17 листопада 2025 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 17 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 39 хвилин тому, Фрай сказав: Не потрібно повторювати передвиборчі обіцянки, ми говорили за можливість офіційного оформлення. Передвиборчі? 😵 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 12 хвилин тому, Vstar сказав: Передвиборчі? 😵 Так 1 година тому, Vstar сказав: Я працюю в цій сфері, … У кінцевого абонента має бути якісна напруга і щоб хто не казав. Бо в устах того хто там працює виділене мною звучить саме так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 17 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 Тільки що, Фрай сказав: Бо в устах того хто там працює виділене мною звучить саме так. Я виріс з того віку, щоб щось... . Щасти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 17 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2025 11 годин тому, ssb сказав: Оплачу, завантажу в кабінет квитанції і дивитимусь далі Вітаю з початком. Гроші взяли швидко та коли обіцяли вам під'єднання? І як просуваються ваші відносини з тими, в кого будете замовляти будинок? Чи є якісь новини по внесенню змін у договір стосовно доставки їх силами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 21 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2025 Так, мої правки вони погодили. Вписали що доставка, завантаження і розвантаження здійснюється силами продавця чи їхнього підрядника, а я оплачую, не більше ніж гранична сума В львівобленерго в кабінеті написано "Планова дата виконання: 30.12.1899 р.", гарно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2025 52 хвилини тому, ssb сказав: "Планова дата виконання: 30.12.1899 р.", гарно Це вони так шуткують? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 21 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2025 Мабуть, цікаві у них жарти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 26 грудня 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2025 В кабінеті львівобленерго написали що "Планова дата виконання: 01.01.2026 р." про приєднання мене до світла. Ну що ж, сьогодні 26.12, і я періодично телефоную на гарячу лінію, і мені кажуть "чекайте, з вами звʼяжуться" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Отже, пройшла обіцяна дата 1 січня і я, за порадою товариша, який теж недавно це проходив, написав листа на електронну пошту. Десь через тиждень подзвонив майстер - обіцяють ближче до кінця місяця підключити світло 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 07.11.2025 в 18:34, Vstar сказав: 07.11.2025 в 18:22, henko сказав: А що можна робити з 11квт в приватному будинку? Це питання не мені. Ймовірно планується електричне опалення..., іншого сенсу нема Існує величезний сенс 11 кВт із сонячним інвертором та підключенням за зеленим тарифом. Мати 11 кВт від сонця з можливістю експорту. Як ви, можливо, знаєте, ви можете встановити інвертор з потужністю, обмеженою вашим контрактом на підключення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз