яе міківна Опубліковано: У вівторок в 16:33 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:33 займаюсь зараз курсовою роботою, хочу визначити оптимальну товщину монолітного перекриття. найбільша кімната в будинку має прольоти 5500 на 8400. порахувала по формулі довжина прольоту\32, вийшло відповідно ~170 і ~260мм товщини. яку товщину було б оптимально вибрати в такій ситуації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: В четвер в 15:11 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:11 а який розрахунок вказано в книжках, на предметах де навчаєтесь , довідника і т.д.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В п'ятницю в 10:20 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:20 В 25.11.2025 в 18:33, яе міківна сказал: займаюсь зараз курсовою роботою, хочу визначити оптимальну товщину монолітного перекриття напевно треш... але якщо правда то майбутні забудовники готуйтесь!))) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
яе міківна Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 27.11.2025 в 17:11, Dr.Yura сказав: а який розрахунок вказано в книжках, на предметах де навчаєтесь , довідника і т.д.? шукала в навчальних матеріалах і не знайшла, ну воно напевно і ясно бо нас ще поки не вчили до розрахунків навантажень. шукала по різним будівельним форумам, найчастіше бачу формулу довжина прольоту поділена на 32, але не знаю наскільки вона підходяща Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 9 часов назад, яе міківна сказал: шукала в навчальних матеріалах і не знайшла, ну воно напевно і ясно бо нас ще поки не вчили до розрахунків навантажень. шукала по різним будівельним форумам, найчастіше бачу формулу довжина прольоту поділена на 32, але не знаю наскільки вона підходяща шо ти верзеш.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 10 годин тому, яе міківна сказав: шукала в навчальних матеріалах і не знайшла, ну воно напевно і ясно бо нас ще поки не вчили до розрахунків навантажень. шукала по різним будівельним форумам, найчастіше бачу формулу довжина прольоту поділена на 32, але не знаю наскільки вона підходяща мені, як незакінченому філологу, здається що треба розраховувати сприйняття арматурою і бетоном здатності витримувати робочі зусилля на розтягнення і стискання, але може зараз вже просто ділять на 32 Змінено 13 годин тому користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
яе міківна Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 23 хвилини тому, yur43 сказав: мені, як незакінченому філологу, здається що треба розраховувати сприйняття арматурою і бетоном здатності витримувати робочі зусилля на розстягнення і стискання, але може зараз вже просто ділять на 32 я не інженер, і так як я тільки почала навчання то від мене при виконанні проекту не вимагається такої точності, як від справжнього робочого проекта. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
яе міківна Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 39 хвилин тому, voglya сказав: шо ти верзеш.... а ваша відповідь до чого ващє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Только что, яе міківна сказал: а ваша відповідь до чого ващє до того, що не мороч людям голову 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
яе міківна Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, voglya сказав: до того, що не мороч людям голову я хз може ти шо шось попутала но зі всіх хто тут писав морочиш голову тільки ти. єслі по твоєму мнєнію я шось не так написала, то можеш смєло з цього сайта удаляти свій акаунт, бо тут половина людей пише питання, і ну, тобі знаєш життя навєрно не хватить шоб написати «не мороч людям голову» кожному з них 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 година тому, яе міківна сказав: я не інженер, і так як я тільки почала навчання на якому ви курсі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
яе міківна Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 33 хвилини тому, Фрай сказав: на якому ви курсі? 3 курс коледжа (по суті як перший курс уніка, бо я після 9 пішла) Змінено 11 годин тому користувачем яе міківна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, яе міківна сказав: по суті як перший курс уніка І у листопаді «першого» вас вже змушують писати курсову роботу? Цікаво, вони хоч встигли дати вам ті знання по темі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз