Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Бобошко Ігор, штукатурні роботи, не майте діло

amg777amg

Рекомендовані повідомлення

Необхідно було мені зробити штукатурні роботи в будинку. Обєм був великий, почав за місяць до початку робіт шукати майстрів, які зроблять роботи. Розмістив оголошення на відомому сайті, де можна знайти робітників, описав всі роботи, які повинно виконати. Чітко написав, що на обєкт завожу сам, вибирати буду ретельно, треба показати або готовий обєкт, або портфоліо робіт.

Почали надходити пропозиції, декілька людей возив на обєкт, люди дивились, робили кошториси. Серед них був Бобошко Ігор Петрович ,  який знаходився недалеко від мого обєкта, і якого я також привозив. Зі всіх він сподобався більше всіх- багато, правда говорив, але одразу на місті все порахував, які потрібні матеріали, дав поради, тощо. Я закрив пошук, вибравши його переможцем. 

Домовились, що я заїду до нього на обєкт де він зараз штукатурить, подивлюсь його роботу. Також він дав мені пропозицію від своїх постачальників на матеріали (а сума дуже немаленька вийшла), які я й почав потихеньку закупати. Домовились про початок робіт рівно за місяць, до нього повинні були зайти сантехніки, які повинні були розвести каналізацію, точки води, тощо. Поїхав я подивився його роботу, все сподобалось, вдарили по руках. Дуже він мене просив не брати більше нікого, всім відмовити і закрити тендер на пошук. Ок, зробив.  За 2 тижня зайшли сантехніки, яких я попросив зайти раніше, щоб встингнути до початку робіт по штукатурці і не підвести майстра. Завіз весь матеріал який потрібен був для робіт. 

За тиждень до початку робіт пише мені Ігор, що він не може, що боїться ТЦК, і не хоче ризикувати  Мовляв шукайте когось іншого а я боюсь. Зазначу, що коли домовлялись з ним, домовились, що жити він буде на обєкті у мене, я створив там всі умови для комфортного проживання. Також готовий був безпечно його возити , якщо була б така потреба по місту.  Але, вийшло як вийшло. Рівно за тиждень він відмовився. Добре, що хоч передплату не взяв, але матеріали були всі закуплені і тепер треба шукати когось іншого на такі роботи.

Трубку на мене він не бере, в вайбер написав, і про відмову від роботи, і на кожний дзвінок пише мені, що штукатурить і не може говорити. Ну штукатур собі й надалі.

Скоріше всього знайшов обєкт десь в іншому місті і на більш цікавих умовах. При тому, що ті умови які він називав я погодився.

Ховається і боїться говорити. 

Тепер не знаю, що робити з лісами, які я орендував на місяць, і які привезли вже на обєкт і інше. Якщо будете мати справу з цим "спецом" , - говорить він дуже багато, переслухати його важко Хвалить сам себе як він все гарно і якісно робить, а по факту перед початком робіт може просто втікти і ігнорувати вас.

Не раджу звязуватись з ним!

Змінено користувачем amg777amg
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну, ситуація, ну, буває... Ну, він вам по суті нічого не винен, окрім як що став поганим у ваших очах. Кидалова нема, завдаток, не брав/повернув. Чого ви шумите? Запийте зимною водою і шукайте іншого виконавця. А емоції скрутити в трубочку а далі ви самі знаєте... 

Часи бентежні... 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 часов назад, porterlv сказал:

Ну, ситуація, ну, буває... Ну, він вам по суті нічого не винен, окрім як що став поганим у ваших очах. Кидалова нема, завдаток, не брав/повернув. Чого ви шумите? Запийте зимною водою і шукайте іншого виконавця. А емоції скрутити в трубочку а далі ви самі знаєте... 

Часи бентежні... 

Ситуації бувають різні, згоден. Але я купив матеріали, в той кількості яку сказав він (а це немаленька сума), я завіз ці матеріали, після нього прийшла людина яка готова робити цю роботу і сказав, що матеріали з дуже великим запасом куплені ( що мені з ними робити?), що деякі матеріали (кутники і тп) потрібні інші, хоча я купляв те, що він замовляв. Тепер я маю купу непотрібного мені матеріалу і головний біль куди його дівати. А він мені розказує, що він то вже служить, то його відпустили з ТЦК доштукатурити обєкт і тому подібне.

Змінено користувачем amg777amg
Посилання на коментар

Спокійно шукайте іншого штукатура на вже закуплені матеріали.

А ця тема непродуктивна для вас.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, amg777amg сказав:

Але я купив матеріали, в той кількості яку сказав він (а це немаленька сума), я завіз ці матеріали

Маленьке запитання, а де ви купували, там де він казав чи в іншому місці?

якщо там то він вже і так отримав своє, а якщо ні то ви одразу стали нецікаві для нього.

Зазвичай всі «чомусь» хочуть працювати на матеріалі власноруч закупленому і завезеному, як тільки чують про вашу турботу на закупи то втрачають ентузіазЬм. 
Але люди вище вірно сказали, передплати не було тому він вам нічого не винен, це типова ситуація практично з усіма виконавцями.

Бо лише завчасно складений договір гарантує дотримання термінів і якості.

(але то не точно)

Посилання на коментар

Типичная ситуация для нынешнего времени, никто кроме хyйла не виноват.

Я в прошлом году договорился с человеком на ремонт, договорились встретится через неделю, звоню, а он уже мобилизован.

Договорился с другим - та же история.

Наконец нашел одного, вроде все сделал, осталось по мелочам, пишу ему - а он уже в ЗСУ.

Щас только пенсионеры и кто с броней могут спокойно работать.

Змінено користувачем DimaF
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, Фрай сказал:

.

Бо лише завчасно складений договір гарантує дотримання термінів і якості.

(але то не точно)

Ага, договір він пацанам в бусі покаже - і йому зразу дадуть виконати всі зобов'язання аж до актів виконаних робіт. Не виходячи з учебки.

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 часов назад, irina1969 сказал:

‼️Вам ніхто не давав права публікувати персональні дані‼️

Ваш пост огорчаєт п.Гороховського :)

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, amg777amg сказав:

прийшла людина яка готова робити цю роботу і сказав, що матеріали з дуже великим запасом куплені ( що мені з ними робити?)

Поверніть назад, якщо не пройшло 14 днів, продайте по оголошенню дешевше ринку, тримайте про запас. 

Чого ви скиглите? Вам хотілося, щоб таки був кидок і щоб він був посередині роботи? 

Я, он, теж відмовився від виїздної роботи і мені пі***, що про то думають інші. Такі часи настали. Не розумію, нащо ви ту тему пєдаліруєте далі. 

Хочете цукерку і щоб хтось погладивши по голові підтвердив який Ігор паганий? До відома свою позицію довели, ми вас почули. Займіться чимось корисним. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Фрай сказав:

Зазвичай всі «чомусь» хочуть працювати на матеріалі власноруч закупленому і завезеному,

Це нормально і не тільки через власний інтерес на матеріалах. Я хз як там з будівничими моментами, а до прикладу, з технікою - я ніколи не монтую чуже обладнання. Бо, крім своєї знижки, я не можу гарантувати його якість. Якщо я беру - то я даю гарантію і розрулюю гарантійні питання як по своїй роботі так і по обладнанню. І, я знаю, що мене продавець не пошле з гарантією чи не буде робити крайнім/винуватим. А постав чуже і доказуй потім, що ти не олень... :(   

Посилання на коментар

23 часа назад, amg777amg сказал:

що жити він буде на обєкті у мене 

ідеальний працівник))такого у випадку чого припугнути можна,популярним сьогодні способом..і мати свого кріпака))

23 часа назад, amg777amg сказал:

говорить він дуже багато, переслухати його важко Хвалить сам себе як він все гарно і якісно робить,

То скажіть на решті скільки він хотів за метр..чи подньовка чи як там?Щось інтуіція підказує це основна "біль" цієї теми)).

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар

4 години тому, murava сказав:

Ага, договір він пацанам в бусі покаже - і йому зразу дадуть виконати всі зобов'язання аж до актів виконаних робіт. Не виходячи з учебки.

Та от якось пофіг на його проблеми, абсолютно!

Ми домовились, я пішов на твої умови?

То якого дідька? Вся ця шняга з недотриманням слова була завжди і тцк лише ще одна чергова відмазка.

восени шукав фахівців доробити необхідне і законсервувати будівництво то так і не знайшов, бо ті до кого звертався чесно казали за тцк і не давали ніяких обіцянок.

Які до них можуть бути претензії?

А цей порахував під себе, умовив закрити тендер і що замовник має у підсумку - згаяний час і можливі збитки?

Хоча, що ти йому зробиш, авансу ж не брав, а обіцянка цяцянка, зараз за таке до відповіді не притягують то ж ТС підніміть руку і махніть, просіть бога аби у вас це був останній такий підрядник.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, viksel сказал:

ідеальний працівник))такого у випадку чого припугнути можна,популярним сьогодні способом..і мати свого кріпака))

То скажіть на решті скільки він хотів за метр..чи подньовка чи як там?Щось інтуіція підказує це основна "біль" цієї теми)).

ціну просив середню по ринку. На його ціну я погодився, але були і дешевші пропозиції, але дешевше не значить краще. Вибрав золоту середину.

Посилання на коментар

31 минуту назад, Фрай сказал:

Які до них можуть бути претензії?

А цей порахував під себе, умовив закрити тендер і що замовник має у підсумку - згаяний час і можливі збитки?

Хоча, що ти йому зробиш, авансу ж не брав, а обіцянка цяцянка, зараз за таке до відповіді не притягують то ж ТС підніміть руку і махніть, просіть бога аби у вас це був останній такий підрядник.

Цей дуже гарно все розповідав. І як він радий ,що поруч з тим місцем де він працює, і що обєм гарний і великий. Тендер так, попросив закрити, всі домовленості які були у мене з іншими, звісно анулював, повіривши цьому виконавцю. Тут питання порядності- вчора вечором почав виправдовуватись, мовляв я хочу працювати, але родичі мене відмовляють, щоб не попався ТЦК. І тут же через 5 хвилин розказує , що він уже служить і його забрали. Хоча за 5 годин до цього не міг взяти слухавку на мене, відписавши, що штукатурить. Аби не брехав і не робив з мене дурня, а чесно сказав як є я б спокійно це сприйняв. А так, робить з мене дурака, розказуючи байки, які міняються кожні 5 хвилин. 

Ну і звісно я місяць часу загубив, і тепер треба починати пошуки спочатку. 

Посилання на коментар

4 години тому, murava сказав:

Ваш пост огорчаєт п.Гороховського :)

Так цій жабі і треба🤣

Посилання на коментар

Хтось розуміє, чого прагне ТС педалуючи ту тему далі? Думку вислухали, рекомендації висловили. Чого він хоче далі (чи від Ігора, чи від нас)? 

Що має тут відбутися, щоб ТС вспокоївся? Примусове притягнення Ігора до роботи? Колективна петиція про з вимогою визнання Ігора три два расом? Що хтось з майстрів скаже "не плач маленький я тобі зроблю дешевше"? 

У мене уже проскакує думка, що маючи великий досвід, Ігор відчув не ладне і вчасно спригнув для уникнення проблем. Весна, авітаміноз, загострення... 

• Хаха 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, porterlv сказал:

маючи великий досвід, Ігор відчув не ладне і вчасно спригнув

ну не великий але достатній))а може забухав а може дійсно весна...це пора ,пам.ятаю моя баба казала,"шизофреніків і алкоголіків")))))

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...