Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дах над терасою

gaset

Рекомендовані повідомлення

Добрий день,

Потрібно зробити дах над терасою другого поверху (фото перше). Дуже бажано із мінімальним втручанням в дах будинку. Чи буде нормально виглядати плоский дах. Типу як на другому чи третьому фото? Висота від плитки до софіта 2700. Розмір тераси (балкона) 3500х5500.

IMG_5044.jpeg

IMG_5039.jpeg

IMG_5036.webp

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 часов назад, gaset сказал:

Добрий день,

Потрібно зробити дах над терасою другого поверху (фото перше). Дуже бажано із мінімальним втручанням в дах будинку. Чи буде нормально виглядати плоский дах. Типу як на другому чи третьому фото? Висота від плитки до софіта 2700. Розмір тераси (балкона) 3500х5500.

IMG_5044.jpeg

IMG_5039.jpeg

IMG_5036.webp

Доброго часу доби.

Так на другому чи третьому фото не "плоский" дах... а односкатный.

І сфоткайте свій балкон з різних сторін... бо думаю специ мовчать бо не зовсім розуміють що до чого (вигляд тільки з боку мають). 

IMG_5044.jpeg.08c67a7c7980fb5e60ad49efa98f53bc.jpeg.c1f681854e0f76f08910ee2c34e09c1c.jpeg

якщо моно-скат на всю ширину тераси (червона лінія)-то взагалі без проблем як на мене (ІМХО)

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
  • Лайк 1
Посилання на коментар

З архітектурної точки зору буде виглядати пагано. Але то мій суб'єктивний погляд. А ще 2700 у найвищій точці дуже замало. Буде некомфортно і темно у приміщенні 

Краще продовжити дах. 

Але головне, подумайте: в дійсно воно вам надо? Як довго живете в цьому домі?

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, #roofinspector сказал:

З архітектурної точки зору буде виглядати пагано. Але то мій суб'єктивний погляд. А ще 2700 у найвищій точці дуже замало. Буде некомфортно і темно у приміщенні 

Краще продовжити дах. 

Але головне, подумайте: в дійсно воно вам надо? Як довго живете в цьому домі?

Якщо робити  чисто щоб під сонцем не сидіти-то можна б було якусь перголу зробити щоб "типу" не спотворило б  будинок. (суб'єктивно)

На рахунок "темно і некомфортно"- то дах може бути і прозорий...

(Виконати в тій же стилістиці що білі елементи тераси знизу і накрити прозорим акрилом чи полікарбонатом)

Хоча придивився на підлогу тераси, і зрозумів що з перголою я погарячкував🙈

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

14 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

можна б було якусь перголу зробити

Можна. А навіщо?

14 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

дах може бути і прозорий...

Може. А навіщо?

Це не тролінг. Я абсолютно серйозно. Яка ціль? 

Я на з проста запитав як довго ви живете в домі. Бо усі ці МАФи на другому поверсі - це атавізми квартирного життя. 

В будинку зовсім інакша філософія споживання простору. Усе життя проходить на першому поверсі у living room часто поєднаним з кухнею та виходом до тераси. 

Балкони на другому поверсі та усі їхні апгрейди - це викинуті в нікуди гроші. Не вірте мені, почитайте на форумі тему "що б я знову ніколи не зробив та чому". Там балкони на другому поверсі - один із лідерів 

Змінено користувачем #roofinspector
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, #roofinspector сказал:

Можна. А навіщо?

Може. А навіщо?

Це не тролінг. Я абсолютно серйозно. Яка ціль? 

Я на з проста запитав як довго ви живете в домі. Бо усі ці МАФи на другому поверсі - це атавізми квартирного життя. 

В будинку зовсім інакша філософія сподівання простору. Усе життя проходить на першому поверсі у living room часто поєднаним з кухнею та виходом до тераси. 

Балкони на другому поверсі та усі їхні апгрейди - це викинуті в нікуди гроші. Не вірте мені, почитайте на форумі тему "що б я знову ніколи не зробив та чому". Там балкони на другому поверсі - один із лідерів 

Так,в аша правда... Особливо погоджуюсь з останнім абзацом.

Я думаю людина має проблему з тим балконом (щось настелене на ньому, але можу помилятися)-тому і розглядає дах над ним. Можливо проблему можна усунути іншим шляхом-але бля цього вартувало б описати ТСу навіщо йому той дах...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...