vadimv Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня (змінено) 1 годину тому, #roofinspector сказав: 1) будь-який дах що пагано закріплений може підірвати вітром. Форма від цього не захистить Крило літака не просто так має кут атаки. 1 годину тому, #roofinspector сказав: 2) якщо пагано зробити примикання (або будь-який інший елемент) то є ризик затікання. Але присутність примикання як такого не є гарантією протікання. Навпаки: нема примикання - нема протікання ) 1 годину тому, #roofinspector сказав: 3) не факт але припустимо. І що з того? Це створює умови з циклами відтаювання-замерзання (стиснення-розширення) і запасом води зверху. А вода - вона шлях вниз знайде. І не факт, що не всередину будинку. 1 годину тому, #roofinspector сказав: 4) наскільки? У порівнянні з усією вартістю це який відсоток? На око десь так відсотків 5-10. Можу помилятися. Головне питання - навіщо? Зайві проблеми і витрати - щоби що? 1 годину тому, #roofinspector сказав: 5) диспутабельно. Питання смаку господаря І майбутніх покупців. Доведеться шукати цінителів нестандартних дахів ) Змінено 25 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 13 часов назад, vadimv сказал: Навпаки: нема примикання - нема протікання Я з командою на рік робимо десь біля сотні великих таунхаусів. Кожен має біля 30 метрів примикань. За 3 з гаком років вже змонтували біля 9 кілометрів примикань. Вгадайте, скільки з них мають протікання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 35 хвилин тому, #roofinspector сказав: Я з командою на рік робимо десь біля сотні великих таунхаусів. Кожен має біля 30 метрів примикань. За 3 з гаком років вже змонтували біля 9 кілометрів примикань. Вгадайте, скільки з них мають протікання Якщо ви беретеся гарантувати ТС якість примикання, яке будуть робити невідомо хто - то ваше право ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 3 часа назад, #roofinspector сказал: Я з командою на рік робимо десь біля сотні великих таунхаусів. Не треба тільки тут цього бахвальства ... Вас послухати, то виходить , що на один "великий" таунхаус у вас іде десь 3,5 днів?🙃 Не смешить народ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня (змінено) 4 часа назад, #roofinspector сказал: Я з командою Не в образу, чисто щоб підняти настрій і зняти напругу форумних баталій 😁 Змінено 26 червня користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 7 годин тому, #roofinspector сказав: Я з командою на рік робимо десь біля сотні великих таунхаусів. Кожен має біля 30 метрів примикань. За 3 з гаком років вже змонтували біля 9 кілометрів примикань. Вгадайте, скільки з них мають протікання Це гуд, але це ще не привід ТС в свій дах можливий гєморой запхати, якщо початково, можна його туди не пхати, бо вже є купа реалізованих, безгеморойних варіантів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 6 годин тому, vadimv сказав: Якщо ви беретеся гарантувати ТС якість примикання, яке будуть робити невідомо хто - то ваше право ) demotions.ru/78167--ya-hochu-slomat-srazu-obe-nogin-ni-slova-bolshe-u-menya-est-ideya.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПГС-Проект Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 23 часа назад, normal сказал: Пропоную триколісний варіант В брата тесть таке збудував, виглядає "не дуже сучасно"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 10 часов назад, vadimv сказал: Якщо ви беретеся гарантувати ТС якість примикання, яке будуть робити невідомо хто - то ваше право ) Замість оцінки моїх прав та можливостей я поставив вам запитання. Чи не могли б ви на нього все-таки відповісти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 6 часов назад, lastandr сказал: Не треба тільки тут цього бахвальства ... Вас послухати, то виходить , що на один "великий" таунхаус у вас іде десь 3,5 днів?🙃 Не смешить народ... Вас послухати так ми ніби то працюємо без вихідних та відпочинку. Увага на дати вказані у лівих верхніх кутах. Перший день - приїжджаємо та дьємо підкладку. Другий день - ввечері дах готовий. Включно з примиканнями. Типова ситуація на більшості 4х юнітових таунхаусах за доброї погоди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня (змінено) 3 часа назад, ozor сказал: Це гуд, але це ще не привід ТС в свій дах можливий гєморой запхати, якщо початково, можна його туди не пхати, бо вже є купа реалізованих, безгеморойних варіантів. Ви безгеморойним називаєте звичайний двоскатний дах з коньком? Ще раз повторюю: якщо зробити ПРАВИЛЬНО то будь-який варіант безпроблемний. Якщо косячити - будуть проблеми поза залежністю від архітектурної форми. Я на форумі вже давно та пам'ятаю за часи модераторства скільки десятків тем а-ля "надуло снігу під коньок, допоможіть, тече, що робити?" я об'єднував у одну та переміщав у відповідні розділи. Можете перевірити мої слова пошуком по сайту Змінено 26 червня користувачем #roofinspector 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня (змінено) 44 хвилини тому, #roofinspector сказав: Замість оцінки моїх прав та можливостей я поставив вам запитання. Чи не могли б ви на нього все-таки відповісти? Запитання без знака питання не є питаннями ) Скоріш за все ваш досвід нерелевантний для ТС, і ніяк не допоможе, якщо примикання, виконане невідомо ким, почне протікати. І я не знаю, навіщо вам радити ТС такі неоптимальні ріщення. І подавно не знаю, навіщо ТС такі рішення. 26 хвилин тому, #roofinspector сказав: "надуло снігу під коньок, допоможіть, тече, що робити?" А з примиканням накосячити ж на порядок легше ) Змінено 26 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 1 час назад, #roofinspector сказал: Перший день - приїжджаємо та дьємо підкладку. Другий день - ввечері дах готовий. Включно з примиканнями. А тоді кто ж і коли збірае саму стропилку? Чи ваша команда таке не робить узагалі ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 10 минут назад, lastandr сказал: А тоді кто ж і коли збірае саму стропилку? Чи ваша команда таке не робить узагалі ? Жодна команда руферів у сучасній північній Америці не роблять каркас. Дурних нема. Каркас та ОСП - цим займаються фреймери. Але ж каркас ніяк не впливає на проблемність кінцевих (як це було б вірно сказати) примикань (end wall flashing). Головне - руки на голова майстра 20250603_103931.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 11 минут назад, #roofinspector сказал: Жодна команда руферів у сучасній північній Америці не роблять каркас. Дурних нема. Каркас та ОСП - цим займаються фреймери. Ну, зараз все понятно... приїзджаете вже на все готоеньке...😎 Добре встроїлись! Більш питань не маю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз