Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Грибники Ау! Или когда и где собирать грибы в лесу.

Shadow Lord

Рекомендовані повідомлення

Пакую поштучно в кульки і морожу. Потім в кляр і як відбивну жую :)

 

Маслята аналогічно - почистив, нарізав і заморозка. Опеньки відварив і на заморозку. Молоденькі на закрутки.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приміряйте гливу: gribnick.org.ua/grib-glivi.html

Ні.

Гливи пластинчасті. А це губчатий. Я дав фото низу.

Імхується що то якийсь з трутовиків.

Запах класний чимось білі нагадував. Ріс на пнях. Були екземпляри з пучком грибів під кіло вагою.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчора був на грибах, кузен приїхав з Києва, то я на гриби його вивіз, на годинку. За годину набили ящик зонтиків. Смажив і плювався - їх реально багато було, дуже багато. Довелося заморозити частину.

До речі, може хто знає, як їх ще можна приготувати? Масово? Бо тушкувати - не воно :(

Того року вперше спробувала, не дуже вразили, особливо коли достатньо інших, класичних грибів.

Цього року назбирала, бо на бизгриб'ї і зонтік гриб)))

Розбираю гриб на пелюстки, смажу на олії з додаванням вершкового масла, далі використовую для начинки в кіш-лорен.

Також можна зробити фарш для зраз або пельменів.

Заморожувала посмажені також.

Ножки сушу і змелюю на кавомолці - виходить грибний порошок.

 

Того року робила і заморожувала фарш з опеньок і польських. Потім додаю до м'ясного фаршу

 

Молоді бабки і підосиновики ріжу кубиками і заморожую для грибної юшки.

Із зрілих, м'яких завжди суп-пюре. Якщо багато - теж на фарш.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20191022_102646_240.jpgi.gifВчера собрали маслята, четыре ведра, много червивых.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

у всех грибы как грибы, а у меня...

последний ооочень красивый, написано фиолетовая рядовка

176124343_2.thumb.jpg.b83f7f59ed705d854df216e268f952a2.jpg

1903180717_1.thumb.jpg.74bb6b4b26e1815c88894ac37748ed70.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Перший - зонтик, найсмачніший гриб. В мене діти в смаженому вигляді їх люблять більше, ніж білі чи опеньки.

 

Добавлено через 1 минуту

Вчора був в лісі між Черкасами і Мошнами, кілометрів 5 від Дахнівки і наліво. там опеньки. Трохи назбирали, народ був і з польськими, і з опеньками, а ми походили годинку - і додому. Але гриб є.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Лично я собираю грибы прямо на рабочем месте,внутри дома заказчика перед заливкой стяжки.Как раз на супчик и зажарку хватит!

20191028_113424.thumb.jpg.5158c2edc42a806da756e7aa91fb8a0d.jpg

20191028_113442.thumb.jpg.5abb7cabe36711717e537746cbb6da94.jpg

20191028_113456.thumb.jpg.eb9ade86f95fb31af9735e7dc8bc1a21.jpg

20191028_113504.thumb.jpg.9f55d34b064e4d23459591b888dbfab9.jpg

20191028_113540.thumb.jpg.1b27325d677bff00cba81da49196e0c0.jpg

  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вешенку видно,а дерева из которого она растет нет.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Лично я собираю грибы прямо на рабочем месте,внутри дома заказчика перед заливкой стяжки.Как раз на супчик и зажарку хватит!

 

:lol::lol: первое-то домовые шампиньены

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Опята есть, но в основном не на пнях, а лесные. Поляки тоже попались, но не особо.

263837655_298286.thumb.jpg.8a52a0506963564f89a2c1c47e0b0dc4.jpg

263836524_298894.thumb.jpg.04c52a49cc323b6246347fa0208dc415.jpg

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

... внутри дома заказчика...

Невже замовник небачить що внього в будинку робиться:o, це капець

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Попали в молоду соснину. Маслята дуже старі і страшно хробачливі. Прийшлось переключитись на рижики. Набрали не мало. Зіткнувся з ними в перше, пори хвальби в інтернеті враження не дуже. Їсти можна але так щоб з захопленням то ні (смажив з цибулею попередньо відварені). Чи їх якось інакше тре готувати?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Попали в молоду соснину. Маслята дуже старі і страшно хробачливі. Прийшлось переключитись на рижики. Набрали не мало. Зіткнувся з ними в перше, пори хвальби в інтернеті враження не дуже. Їсти можна але так щоб з захопленням то ні (смажив з цибулею попередньо відварені). Чи їх якось інакше тре готувати?
ми їх раніше солили, але вже спитати рецепт нема в кого:(...пошукайте, це дуже смачно!
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А что там с грибочками твориться, пошли после морозов,погода вроде обязывает?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Наверное, с грибами в этом сезоне все! :-(

Сегодня только утешительный приз: белый, боровик, полячек и горстка рядовок...

Спасибо, лес! :-)

20191107_161403.thumb.jpg.714902b332a71c8a004ab32cf7fd3719.jpg

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...