DmiVady Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня Не скажу точно, але не сілумін точно))) Глянув на сайті "ствола" фото, там теж як в мене. Можливо, за десятиріччя помінялося багато чого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 10.07.2025 в 16:08, DmiVady сказав: З якими службовими пістолетами працює наша «Альфа», деякі нюанси, коротко і по суті. Про деяку іншу стрілецьку зброю підрозділу теж обіцяли невдовзі зняти огляди. Вже скоро, UAR-15, українська "арка" української "Альфи", знімається, монтується. Змінено 25 липня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Поки допилюють огляд про UAR-15 можна глянути про вітчизняний "домашній карабін". Юкрейн, практиш, квадратиш ) ябневдув) але ... шлях у тисячу кілометрів починається з першого кроку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня (змінено) UAR-15, українська "арка" української "Альфи", і Sig Sauer MCX у калібрі .300 Blackout для тихої роботи. Що воно таке, для чого, розмова про концепцію та застосування, ну і як стріляє) Змінено 10 серпня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Навіщо на "домашні карабіни" вішають ліхтар(іноді з ЛЦУ)? IMG_7410.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка. Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка. Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ. Прихований текст 1. У свиньи оргазм длится 30 минут. (30 минут! Нифигасе... Хочу быть свиньей в следующей жизни! ) 2. У сомов более 27 000 вкусовых рецепторов.(И что там такого вкусного на дне? ) 3. Таракан живёт без головы 9 дней, после чего умирает от голода. (Я все о свинье думаю... ) 4. Блоха может прыгнуть на расстояние в 350 раз превышающее длину своего тела. Все равно, что человек перепрыгнет через футбольное поле. (30 минут.. блин... повезло свинье... только представьте! ) 5. Слоны - единственные животные, которые не могут прыгать. (Так даже лучше. ) 6. Некоторые львы сношаются более 50 раз в день. (Все равно хочу быть свиньей в следующей жизни - качество превыше количества! ) 7. Кошачья моча светится в ультрафиолетовом освещении. (Интересно, кому заплатили, чтобы он это выяснил? ) 8. Глаза у страуса больше, чем его мозг. (Я знаю несколько таких людей) 9. У морской звезды вообще нет мозга. (И таких людей я знаю) 10. Люди и дельфины являются единственными видами, которые занимаются сексом ради удовольствия. (Эй!!! А как же свинья? ) Все те саме в принципі, але замість оргазму РПГ-7. В ви кажете рушниця якась... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉 Це до поточних будней і досвіду окупації:) З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:) Хіба спорт, по мішеням постріляти:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Це до поточних будней і досвіду окупації:) З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:) Хіба спорт, по мішеням постріляти:) А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ... До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ... До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) Ладно, не нервуйте. Я просто в гості зайшов. Не треба РПГ-7, то не треба:) Ехо войни:) Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз