DmiVady Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня Не скажу точно, але не сілумін точно))) Глянув на сайті "ствола" фото, там теж як в мене. Можливо, за десятиріччя помінялося багато чого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня (змінено) 10.07.2025 в 16:08, DmiVady сказав: З якими службовими пістолетами працює наша «Альфа», деякі нюанси, коротко і по суті. Про деяку іншу стрілецьку зброю підрозділу теж обіцяли невдовзі зняти огляди. Вже скоро, UAR-15, українська "арка" української "Альфи", знімається, монтується. Змінено 25 липня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 серпня Поділитись Опубліковано: 7 серпня Поки допилюють огляд про UAR-15 можна глянути про вітчизняний "домашній карабін". Юкрейн, практиш, квадратиш ) ябневдув) але ... шлях у тисячу кілометрів починається з першого кроку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня (змінено) UAR-15, українська "арка" української "Альфи", і Sig Sauer MCX у калібрі .300 Blackout для тихої роботи. Що воно таке, для чого, розмова про концепцію та застосування, ну і як стріляє) Змінено 10 серпня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 серпня Поділитись Опубліковано: 20 серпня Навіщо на "домашні карабіни" вішають ліхтар(іноді з ЛЦУ)? IMG_7410.MP4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка. Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка. Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ. Прихований текст 1. У свиньи оргазм длится 30 минут. (30 минут! Нифигасе... Хочу быть свиньей в следующей жизни! ) 2. У сомов более 27 000 вкусовых рецепторов.(И что там такого вкусного на дне? ) 3. Таракан живёт без головы 9 дней, после чего умирает от голода. (Я все о свинье думаю... ) 4. Блоха может прыгнуть на расстояние в 350 раз превышающее длину своего тела. Все равно, что человек перепрыгнет через футбольное поле. (30 минут.. блин... повезло свинье... только представьте! ) 5. Слоны - единственные животные, которые не могут прыгать. (Так даже лучше. ) 6. Некоторые львы сношаются более 50 раз в день. (Все равно хочу быть свиньей в следующей жизни - качество превыше количества! ) 7. Кошачья моча светится в ультрафиолетовом освещении. (Интересно, кому заплатили, чтобы он это выяснил? ) 8. Глаза у страуса больше, чем его мозг. (Я знаю несколько таких людей) 9. У морской звезды вообще нет мозга. (И таких людей я знаю) 10. Люди и дельфины являются единственными видами, которые занимаются сексом ради удовольствия. (Эй!!! А как же свинья? ) Все те саме в принципі, але замість оргазму РПГ-7. В ви кажете рушниця якась... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉 Це до поточних будней і досвіду окупації:) З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:) Хіба спорт, по мішеням постріляти:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Тільки що, Dmitriy_S сказав: Це до поточних будней і досвіду окупації:) З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:) Хіба спорт, по мішеням постріляти:) А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ... До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ... До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) Ладно, не нервуйте. Я просто в гості зайшов. Не треба РПГ-7, то не треба:) Ехо войни:) Змінено 21 серпня користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня (змінено) 14 часов назад, DmiVady сказал: До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать) В 14-м Айдаровцы 7 штук впендюрили по "коробке"...а ему пох...ушел спокойно Змінено 22 серпня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 вересня Поділитись Опубліковано: 6 вересня (змінено) Опачкі! Я вже бачу, як цей глушник буде злітати з локтайту) та "ламатися" фіксатор прикладу ))) "- Мамо! Купіть МП-7! - Сину, в нас вже є МП-7" 😉 ))) Ціну обіцяють приблизно 60 тис. грн. Як доїде до тестів, тести викладу (ранішні тести військової версії не бачу сенсу ... кілька років пройшло). Змінено 6 вересня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 вересня Поділитись Опубліковано: 19 вересня Розім'явся сьогодні, перед тренуванням, з карабіном зі скобою Генрі, з патрончиками .44 Rem Mag 😉 Легкий - 2,7 кг, точний, можна накрутити глушник, ну 1+8 патронів .44 Rem Mag - це аргумент) Гарна іграшка для естетів та шанувальників вестерну, і як "домашній карабін" відповідає критеріям. Hugtek LVR44SB 16.5" кал. 44 Rem Mag 5/8"-24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 вересня Поділитись Опубліковано: 25 вересня (змінено) Комусь не вистачає зброї, комусь не вистачило для оборони країни, а десь її аж занадто. Під час обшуків номера вбитого парламентаря Андрія Парубія у столичному готелі «Київ» правоохоронці знайшли декілька одиниць зброї. Серед них – автомат, пістолети та багато набоїв. Окрім побутових речей на кшталт мобільних телефонів, особистих записів, слідство виявило у номері ексспікера та народного депутата мініарсенал зброї: автомат Калашникова, два пістолета Стечкіна з набоями до нього, десять корпусів гранати Ф1, корпус гранати РГД5, 11 запалів типу УЗРГМ, ручну димову гранату РДГ-2-Б, 730 набоїв калібру 7,62 мм, один запакований цинк (ящик) з набоями 7,62 мм із написом «700 штук». 9 вересня львівський суд наклав арешт на всі ці речі та зброю з готельного номера. А шо такоє, ніззя чи шо? І куди 700шт патронів? У Сучки калібр 5.45, мовчу вже за 14 «Навіть якщо припустити, що це міг бути номер Андрія Парубія, то тут не має нічого сенсаційного. Коли почалося вторгнення, народні депутати, а також пересічні громадяни, які стали на захист Батьківщини, мали змогу отримати від правоохоронців під розписку зброю та боєприпаси. Тобто з обов’язковим поверненням. Очевидно, покійний також скористався цією можливістю», – висловив міркування один із соратників Парубія. Після того як у 2022 році орків відігнали з Київської області нас усіх попросили повернути зброю, що ми і зробили як законослухняні громадяни. детальніше у відео, там ще один захисник з Стєчкіним - Коля-каклєта, до паслєднєй каплі крові поклявся захищати. Мукачів чи що? Змінено 25 вересня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: В понеділок в 14:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:20 нагородна зброя - це лише одина з схем отримання короткоствола як і інші, по типу журналіст, суддя, прикордонна служба тощо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 18:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:03 На нагородну у ролику тягне лише у Катлєти, знайдена у Парубія швидше за все має інше походження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Майже півмільйона втраченої та викраденої зброї в Україні від початку повномасштабної. За останній рік втраченої зброї побільшало майже у 2 рази. Цитата Понад 491 тисячу зброї було втрачено та викрадено від початку повномасштабної в Україні за даними Міністерства внутрішніх справ. Втраченої зброї побільшало майже у 2 рази за останній рік — з вересня 2024 року. Лише 6% зброї було викрадено, натомість левову частку — втрачено. Найчастіше втрачають зброю у Києві, на Донеччині та Миколаївщині. 491 426 одиниць зброї було викрадено та втрачено в Україні від початку повномасштабної війни. Варто зазначити, що реєстр оновлюється щодня: до переліку додаються нові записи й зникають ті, що були знайдені. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Майже півмільйона втраченої та викраденої зброї в Україні від початку повномасштабної. За останній рік втраченої зброї побільшало майже у 2 рази. це дає надію що вільних людей побільшає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: це дає надію що вільних людей побільшає... Вільні люди вже давно попиляли мушки на зброї. Легальна зброя не так багато коштує, щоб ризикувати носити/возити нелегальну. Якась частина цього осяде у досить таки маргінального елемента, я бачив нещодавно біля генделю навіть в алкашні пукалку, хвасталося опудало. Пукалку відібрали поліцаї, хоч тут з них користь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Легальна зброя не так багато коштує, щоб ризикувати носити/возити нелегальну. хто ж з легальної зброї по інших стріляти буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: хто ж з легальної зброї по інших стріляти буде? Мені складно відповісти на це запитання, не розуміючи мети стрілянини по інших. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз