Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зброя

FLASH

Рекомендовані повідомлення

Не скажу точно, але не сілумін точно))) 
Глянув на сайті "ствола" фото, там теж як в мене.

Можливо, за десятиріччя помінялося багато чого.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10.07.2025 в 16:08, DmiVady сказав:

З якими службовими пістолетами працює наша «Альфа», деякі нюанси, коротко і по суті. 

Про деяку іншу стрілецьку зброю підрозділу теж обіцяли невдовзі зняти огляди.

Вже скоро, UAR-15, українська "арка" української "Альфи", знімається, монтується.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Поки допилюють огляд про UAR-15 можна глянути про вітчизняний "домашній карабін".

Юкрейн, практиш, квадратиш ) ябневдув) але ... шлях у тисячу кілометрів починається з першого кроку :flag1:

Посилання на коментар

UAR-15, українська "арка" української "Альфи", і Sig Sauer MCX у калібрі .300 Blackout для тихої роботи.

Що воно таке, для чого, розмова про концепцію та застосування, ну і як стріляє)

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Зброя
  • 2 тижні потому...

Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка.
Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Непогані поради по боротьбі з дронами й по рушницях для цього від МСМК, чемпіона України з рушниці, Віталіка.
Також, на каналі Ібіса можна пошукати - є кілька старих відео, де вони тестили шрот та інше все по ФПВ.

Прихований текст

1. У свиньи оргазм длится 30 минут. (30 минут! Нифигасе... Хочу быть
свиньей в следующей жизни! )

2. У сомов более 27 000 вкусовых
рецепторов.(И что там такого вкусного на дне? )

3. Таракан живёт без
головы 9 дней, после чего умирает от голода. (Я все о свинье думаю... )

4. Блоха может прыгнуть на расстояние в 350 раз превышающее длину своего
тела. Все равно, что человек перепрыгнет через футбольное поле. (30
минут.. блин... повезло свинье... только представьте! )

5. Слоны -
единственные животные, которые не могут прыгать. (Так даже лучше. ) 6. Некоторые львы сношаются более 50 раз в день. (Все равно хочу быть
свиньей в следующей жизни - качество превыше количества! )

7. Кошачья
моча светится в ультрафиолетовом освещении. (Интересно, кому заплатили,
чтобы он это выяснил? )

8. Глаза у страуса больше, чем его мозг. (Я знаю
несколько таких людей)

9. У морской звезды вообще нет мозга. (И таких
людей я знаю)

10. Люди и дельфины являются единственными видами, которые
занимаются сексом ради удовольствия. (Эй!!! А как же свинья? )

Все те саме в принципі, але замість оргазму РПГ-7. В ви кажете рушниця якась...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Мені доводилось працювати з РПГ-7 по цілях, але до чого тут РПГ-7? Чи просто прогулюєтесь? 😉

Це до поточних будней і досвіду окупації:)

З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:)

Хіба спорт, по мішеням постріляти:)

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Це до поточних будней і досвіду окупації:)

З рушницею, навіть такою навороченою, як у вас, проти танків не попреш:)

Хіба спорт, по мішеням постріляти:)

А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ...
До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать)

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

А хтось пропонував з рушницею атакувати танки? 0_0 то хвора людина ...
До речі, з РПГ-7 проти сучасного танка теж не дуже перти можна, але з десятком РПГ і якщо танкист сліпий, то можна спробувать)

Ладно, не нервуйте. Я просто в гості зайшов. Не треба РПГ-7, то не треба:)

Ехо войни:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 2
Посилання на коментар

14 часов назад, DmiVady сказал:

В 14-м Айдаровцы 7 штук впендюрили по "коробке"...а ему пох...ушел спокойно

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Опачкі! Я вже бачу, як цей глушник буде злітати з локтайту) та "ламатися" фіксатор прикладу )))

"- Мамо! Купіть МП-7! - Сину, в нас вже є МП-7" 😉 )))
Ціну обіцяють приблизно 60 тис. грн. Як доїде до тестів, тести викладу (ранішні тести військової версії не бачу сенсу ... кілька років пройшло).

1085141352_-1.thumb.jpg.5e8ac7376ce8e2fd5e47491475ad0f05.jpg908773996_-2.thumb.jpg.c5badae6a2723ec97f8915ccc7cec643.jpg

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Розім'явся сьогодні, перед тренуванням, з карабіном зі скобою Генрі, з патрончиками .44 Rem Mag 😉

Легкий - 2,7 кг, точний, можна накрутити глушник, ну 1+8 патронів .44 Rem Mag - це аргумент)
Гарна іграшка для естетів та шанувальників вестерну, і як "домашній карабін" відповідає критеріям.

1.thumb.jpg.768ba8de358b8c13df57026e955cd587.jpg

Hugtek LVR44SB 16.5" кал. 44 Rem Mag 5/8"-24

• Лайк 1
Посилання на коментар

Комусь не вистачає зброї, комусь не вистачило для оборони країни, а десь її аж занадто. Ж-)

Під час обшуків номера вбитого парламентаря Андрія Парубія у столичному готелі «Київ» правоохоронці знайшли декілька одиниць зброї.
Серед них – автомат, пістолети та багато набоїв.

Окрім побутових речей на кшталт мобільних телефонів, особистих записів, слідство виявило у номері ексспікера та народного депутата мініарсенал зброї: автомат Калашникова, два пістолета Стечкіна з набоями до нього, десять корпусів гранати Ф1, корпус гранати РГД5, 11 запалів типу УЗРГМ, ручну димову гранату РДГ-2-Б, 730 набоїв калібру 7,62 мм, один запакований цинк (ящик) з набоями 7,62 мм із написом «700 штук». 9 вересня львівський суд наклав арешт на всі ці речі та зброю з готельного номера.

А шо такоє, ніззя чи шо? І куди 700шт патронів? У Сучки калібр 5.45, мовчу вже за 14

«Навіть якщо припустити, що це міг бути номер Андрія Парубія, то тут не має нічого сенсаційного. Коли почалося вторгнення, народні депутати, а також пересічні громадяни, які стали на захист Батьківщини, мали змогу отримати від правоохоронців під розписку зброю та боєприпаси. Тобто з обов’язковим поверненням. Очевидно, покійний також скористався цією можливістю», – висловив міркування один із соратників Парубія.

Після того як у 2022 році орків відігнали з Київської області нас усіх попросили повернути зброю, що ми і зробили як законослухняні громадяни.

детальніше у відео, там ще один захисник з Стєчкіним - Коля-каклєта, до паслєднєй каплі крові поклявся захищати. Мукачів чи що? :pozor:

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

нагородна зброя - це лише одина з схем отримання короткоствола

як і інші, по типу журналіст, суддя, прикордонна служба тощо

Посилання на коментар

На нагородну у ролику тягне лише у Катлєти, знайдена у Парубія швидше за все має інше походження.

Посилання на коментар

Майже півмільйона втраченої та викраденої зброї в Україні від початку повномасштабної. За останній рік втраченої зброї побільшало майже у 2 рази.

Цитата

Понад 491 тисячу зброї було втрачено та викрадено від початку повномасштабної в Україні за даними Міністерства внутрішніх справ. Втраченої зброї побільшало майже у 2 рази за останній рік — з вересня 2024 року. Лише 6% зброї було викрадено, натомість левову частку — втрачено. Найчастіше втрачають зброю у Києві, на Донеччині та Миколаївщині.

491 426 одиниць зброї було викрадено та втрачено в Україні від початку повномасштабної війни. Варто зазначити, що реєстр оновлюється щодня: до переліку додаються нові записи й зникають ті, що були знайдені.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, DmiVady сказав:

Майже півмільйона втраченої та викраденої зброї в Україні від початку повномасштабної. За останній рік втраченої зброї побільшало майже у 2 рази.

це дає надію що вільних людей побільшає...

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

це дає надію що вільних людей побільшає...

Вільні люди вже давно попиляли мушки на зброї.

Легальна зброя не так багато коштує, щоб ризикувати носити/возити нелегальну.
Якась частина цього осяде у досить таки маргінального елемента, я бачив нещодавно біля генделю навіть в алкашні  пукалку, хвасталося опудало.

Пукалку відібрали поліцаї, хоч тут з них користь.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Легальна зброя не так багато коштує, щоб ризикувати носити/возити нелегальну.

хто ж з легальної зброї по інших стріляти буде?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

хто ж з легальної зброї по інших стріляти буде?

Мені складно відповісти на це запитання, не розуміючи мети стрілянини по інших.

Посилання на коментар

14 часов назад, DmiVady сказал:

не розуміючи мети стрілянини по інших

Та мета насамперед володіти...а стріляти то таке..можливість і причину завжди знайдеться.Комусь сильно потрібний ринок короткостволу,звідти всі "ноги "нагальної потреби  і ростуть.Вже в тік ток строчать роліи типу "от якби мали то і війни б не було"...Як мажорний ковбой,мав попередити війну..на голову не налазить,навіть до війни,не те що тепер.Але отара і дальше мастурбує,волина за поясом це ж круто,баби кіпятком пісяють лохи бояться..а ружжо нє,нам не підходить,його не зручно з собою таскати)).Хоч би при тому всьому,владі вистарчило  розуму поки утриматись..Але розуміючи які це гроші оптимізм пропадає.

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар

32 хвилини тому, viksel сказав:

Та мета насамперед володіти...

ну у різних людей різний запит. для декого зброя це частина їх роботи. і можливість легко придбати незареєстровану спрощує її використання. саме через це майже немає сенсу в легальній ні для кого крім мисливців.

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

саме через це майже немає сенсу в легальній ні для кого крім мисливців.

І тих в кого це хобі чи спорт. Бо провозити в інше місто на змагання свій, налаштований під стрільця, пістолет, то ще той квест. 

Карабіни та рушниці возити можна без жодних проблем, хоч п'ять штук за раз)

Ви, як юрист, поцікавтесь в експертів-криміналістів, чи зможуть вони взнати, з якого легального ствола вилетіла хоча б така куля:
ibis.net.ua/zbroia/details/patron-d-dupleks-dupo-28-magnum-kal-12-76-kulia-dupo-masa-28-g-1/

Споритись по цій темі не буду) Кожен знає те, що він знає)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...