Asot Опубліковано: В середу в 20:02 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:02 (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Чи можливо 2 клавішний прохідний вимикач використовувати наступним чином 1 клавіша - як прохідний вимикач 2 клавіша - як звичайний вимикач ? У мене саме такий і стоїть і 1кл вкл/викл основне світло ,2га виведена на лед підсвітку натяжної стелі ,але поки підсв не робив ,просто провід . Змінено В середу в 20:02 користувачем Asot 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Порадьте будь ласка переремикач фаз, який можна програмувати по часу і дням. На розетку для електромобілів. Ідея - вдень від сонячної станції, вночі з іншої фази, до якої не підключений інвертор, по нічному тарифу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 годин тому, MaxS сказав: Порадьте будь ласка переремикач фаз, який можна програмувати по часу і дням. Не попадалися девайси 2 в 1, але можна PEF-320 чи PEF-319 + реле часу на одну з фаз перед ним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 29 хвилин тому, outdoor24 сказав: Не попадалися девайси 2 в 1, але можна PEF-320 чи PEF-319 + реле часу на одну з фаз перед ним. Я так розумію, що реле по розкладу вимикає одну з фаз і перемикач фаз бере ту де є напруга. Але тоді на другу фазу теж треба реле часу. Якось заумно виходить... думав може існує в природі звичайний двох чи трьохпозиційний перемикач з програматором часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 17 хвилин тому, MaxS сказав: Я так розумію, що реле по розкладу вимикає одну з фаз і перемикач фаз бере ту де є напруга. Але тоді на другу фазу теж треба реле часу. Якось заумно виходить... думав може існує в природі звичайний двох чи трьохпозиційний перемикач з програматором часу Наскільки я памʼятаю, то на приладі обирається пріоритетна фаза, а на інші він переходить, тільки якщо пріоритетна не відповідає налаштуванням. Тому достатньо буде одного реле. Але схема дійсно не дуже оптимальна. Ось схоже те, що ви питали Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.1,196.96 | TOMZN Din Rail eWelink WIFI smart ATS таймер 230V Dual Power Automatic Transfer Selector Switch Unprrupted 4P 125A Generator a.aliexpress.com/_Ew6jjL0 Змінено 3 години тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Дякую. Воно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз