Asot Опубліковано: 27 серпня Поділитись Опубліковано: 27 серпня (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Чи можливо 2 клавішний прохідний вимикач використовувати наступним чином 1 клавіша - як прохідний вимикач 2 клавіша - як звичайний вимикач ? У мене саме такий і стоїть і 1кл вкл/викл основне світло ,2га виведена на лед підсвітку натяжної стелі ,але поки підсв не робив ,просто провід . Змінено 27 серпня користувачем Asot 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня Порадьте будь ласка переремикач фаз, який можна програмувати по часу і дням. На розетку для електромобілів. Ідея - вдень від сонячної станції, вночі з іншої фази, до якої не підключений інвертор, по нічному тарифу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня 11 годин тому, MaxS сказав: Порадьте будь ласка переремикач фаз, який можна програмувати по часу і дням. Не попадалися девайси 2 в 1, але можна PEF-320 чи PEF-319 + реле часу на одну з фаз перед ним. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня 29 хвилин тому, outdoor24 сказав: Не попадалися девайси 2 в 1, але можна PEF-320 чи PEF-319 + реле часу на одну з фаз перед ним. Я так розумію, що реле по розкладу вимикає одну з фаз і перемикач фаз бере ту де є напруга. Але тоді на другу фазу теж треба реле часу. Якось заумно виходить... думав може існує в природі звичайний двох чи трьохпозиційний перемикач з програматором часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня (змінено) 17 хвилин тому, MaxS сказав: Я так розумію, що реле по розкладу вимикає одну з фаз і перемикач фаз бере ту де є напруга. Але тоді на другу фазу теж треба реле часу. Якось заумно виходить... думав може існує в природі звичайний двох чи трьохпозиційний перемикач з програматором часу Наскільки я памʼятаю, то на приладі обирається пріоритетна фаза, а на інші він переходить, тільки якщо пріоритетна не відповідає налаштуванням. Тому достатньо буде одного реле. Але схема дійсно не дуже оптимальна. Ось схоже те, що ви питали Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.1,196.96 | TOMZN Din Rail eWelink WIFI smart ATS таймер 230V Dual Power Automatic Transfer Selector Switch Unprrupted 4P 125A Generator a.aliexpress.com/_Ew6jjL0 Змінено 28 серпня користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня Дякую. Воно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: У вівторок в 08:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:27 Це звичайний автомат вводу резерву з керуванням від реле або (ця модель) з можливістю активації перемикача ззовні. Перемикання відбувається по наявності/відсутності живлення на контакті, який підключається до зелених колодок, за умови, що на іншому вводі живлення присутнє. Якщо живлення повністю не зникає, наприклад лише на одній фазі, яка не є керуючою, цей перемикач не спрацює. Можливо, додаток для WiFi дозволяє встановити якісь автоматичні таймери для перемикання, з опису товару не зрозуміло. Таких АВР тільки без функції WiFi, протягом 2023-24 років я змонтував кілька десятків, і як перемикачі вводу резерву вони працюють цілком нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому А як ви розміщуєте вивід для кухонної витяжки: 1. Кабель на висоті 180 см і пряме з'єднання; 2. Розетка збоку витяжки на висоті 180 см 3. Розетка над верхніми ящиками кухні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, XL.pro сказав: 2. Розетка збоку витяжки на висоті 180 см Особисто в мене так, бо: можна відʼєднати витяжку дуже просто і не потрібно ховати розетку зверху шафок. Мені здається, це найпрактичніший та найлогічніший метод 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ще туди ж включається підсвітку, тому розетку краще подвійну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 хвилин тому, Offroad сказав: Ще туди ж включається підсвітку, тому розетку краще подвійну Для LED підсвітки окремий щиток для блоків живлення, але заживлювати led стрічку планував від витяжки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я в 2022-му підсвітку переключив на котел, який висить на кухні. Той на безперебійнику, навіть без електрики можна готувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Але в плані електрики це зовсім інша лінія - окрема від усього будинку на котел, сигналу, холодильник і морозилку, яку не вимикаю під час від'їздів. Знати б ще тоді, що в мене тераріуми і акваріуми з'являться з часом - виводив би по 1 розетці в кожній кімнаті... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз