Asot Опубліковано: 27 серпня Поділитись Опубліковано: 27 серпня (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Чи можливо 2 клавішний прохідний вимикач використовувати наступним чином 1 клавіша - як прохідний вимикач 2 клавіша - як звичайний вимикач ? У мене саме такий і стоїть і 1кл вкл/викл основне світло ,2га виведена на лед підсвітку натяжної стелі ,але поки підсв не робив ,просто провід . Змінено 27 серпня користувачем Asot 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня Порадьте будь ласка переремикач фаз, який можна програмувати по часу і дням. На розетку для електромобілів. Ідея - вдень від сонячної станції, вночі з іншої фази, до якої не підключений інвертор, по нічному тарифу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня 11 годин тому, MaxS сказав: Порадьте будь ласка переремикач фаз, який можна програмувати по часу і дням. Не попадалися девайси 2 в 1, але можна PEF-320 чи PEF-319 + реле часу на одну з фаз перед ним. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня 29 хвилин тому, outdoor24 сказав: Не попадалися девайси 2 в 1, але можна PEF-320 чи PEF-319 + реле часу на одну з фаз перед ним. Я так розумію, що реле по розкладу вимикає одну з фаз і перемикач фаз бере ту де є напруга. Але тоді на другу фазу теж треба реле часу. Якось заумно виходить... думав може існує в природі звичайний двох чи трьохпозиційний перемикач з програматором часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня (змінено) 17 хвилин тому, MaxS сказав: Я так розумію, що реле по розкладу вимикає одну з фаз і перемикач фаз бере ту де є напруга. Але тоді на другу фазу теж треба реле часу. Якось заумно виходить... думав може існує в природі звичайний двох чи трьохпозиційний перемикач з програматором часу Наскільки я памʼятаю, то на приладі обирається пріоритетна фаза, а на інші він переходить, тільки якщо пріоритетна не відповідає налаштуванням. Тому достатньо буде одного реле. Але схема дійсно не дуже оптимальна. Ось схоже те, що ви питали Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.1,196.96 | TOMZN Din Rail eWelink WIFI smart ATS таймер 230V Dual Power Automatic Transfer Selector Switch Unprrupted 4P 125A Generator a.aliexpress.com/_Ew6jjL0 Змінено 28 серпня користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 28 серпня Поділитись Опубліковано: 28 серпня Дякую. Воно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 вересня Поділитись Опубліковано: 2 вересня Це звичайний автомат вводу резерву з керуванням від реле або (ця модель) з можливістю активації перемикача ззовні. Перемикання відбувається по наявності/відсутності живлення на контакті, який підключається до зелених колодок, за умови, що на іншому вводі живлення присутнє. Якщо живлення повністю не зникає, наприклад лише на одній фазі, яка не є керуючою, цей перемикач не спрацює. Можливо, додаток для WiFi дозволяє встановити якісь автоматичні таймери для перемикання, з опису товару не зрозуміло. Таких АВР тільки без функції WiFi, протягом 2023-24 років я змонтував кілька десятків, і як перемикачі вводу резерву вони працюють цілком нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня А як ви розміщуєте вивід для кухонної витяжки: 1. Кабель на висоті 180 см і пряме з'єднання; 2. Розетка збоку витяжки на висоті 180 см 3. Розетка над верхніми ящиками кухні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня 4 години тому, XL.pro сказав: 2. Розетка збоку витяжки на висоті 180 см Особисто в мене так, бо: можна відʼєднати витяжку дуже просто і не потрібно ховати розетку зверху шафок. Мені здається, це найпрактичніший та найлогічніший метод 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня Ще туди ж включається підсвітку, тому розетку краще подвійну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня 26 хвилин тому, Offroad сказав: Ще туди ж включається підсвітку, тому розетку краще подвійну Для LED підсвітки окремий щиток для блоків живлення, але заживлювати led стрічку планував від витяжки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня Я в 2022-му підсвітку переключив на котел, який висить на кухні. Той на безперебійнику, навіть без електрики можна готувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня Але в плані електрики це зовсім інша лінія - окрема від усього будинку на котел, сигналу, холодильник і морозилку, яку не вимикаю під час від'їздів. Знати б ще тоді, що в мене тераріуми і акваріуми з'являться з часом - виводив би по 1 розетці в кожній кімнаті... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 12:05 Поділитись Опубліковано: В середу в 12:05 Вітаю! Підкажіть, де початківцю можна глянути детальну схему під'єднання генератора до дачі з трифазним вводом? Чи можна все об'єднати в одну фазу, а потужність споживання регулювати приєднаннями? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Підкажіть, в київський радянський квартирі лічильник в середині квартири його міняв київенерго в 2015 році, хочу його перенести на 50 см нижче зробивши електро шафу з автоматами та новою проводкою по квартирі і новий ввідний кабель протягнути мідний в квартиру. Але побачив що на одному вводному алюмінієвому дроті до лічильника (фото видно) ізолента і видно що нарощували кабель якось загибали паяли може чи скручували і зверху наче чимось мазали і ізоленту намотали синю, судячи з усього це робили ще в 1972 році, там де стирчить кінець дроту нарощеного з ізоленти продзвонив це виявився нуль. Підкажіть, дтек не причепится з претензіями якщо нульовий дріт перед лічильником такий нарощений ще з радянських часів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений А.С. Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Придбав реле напруги для зарядної станції оскільки іноді виходить з ладу її електроніка чи якась там плата у зв'язку зі стрибками напруги при заряджанні станції. То підкажіть будь-ласка, які треба виставляти межі на реле для відключення напруги - нижне, верхнє та затримку секунд? Змінено 8 годин тому користувачем Евгений А.С. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 16 минут назад, Евгений А.С. сказал: Придбав реле напруги для зарядної станції оскільки іноді виходить з ладу її електроніка чи якась там плата у зв'язку зі стрибками напруги при заряджанні станції. То підкажіть будь-ласка, які треба виставляти межі на реле для відключення напруги - нижне, верхнє та затримку секунд? Раз уж купили то задержку побольше, а пороги напряжения согласно бирке на станции Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз