DimaF Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 10 минут назад, volomoto сказал: Кришка дивиться на північ Хорошо значит. Если на солнце, то весь пластик пожелтеет за пол года, и само табло счетчика тоже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 часов назад, DimaF сказал: Мои нет, я тут поднимал вопрос, посоветовали убрать (пока руки не дошли правда) Начинается скачки напряжения, и зубры срабатывают, что очень выбешивает. Я вам відкрию таємницю - задача всіх без виключення РКН спрацьовувати, якщо напруга виходить за встановлені межі. Бо інакше навіщо вони потрібні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, Vikctor сказал: Я вам відкрию таємницю - задача всіх без виключення РКН спрацьовувати, якщо напруга виходить за встановлені межі. Бо інакше навіщо вони потрібні... Это и ежу понятно) Но питание на зубры приходят с инвертора, а там запредельных значений, в виде 260-270 нет, обычно 225-235, но зубру не нравится периодически и отрубает на 20 секунд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2003 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 години тому, volomoto сказав: У Вас вихід лічильника підєднаний до входу зубра? Погано бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, DimaF сказал: Это и ежу понятно) Но питание на зубры приходят с инвертора, а там запредельных значений, в виде 260-270 нет, обычно 225-235, но зубру не нравится периодически и отрубает на 20 секунд. Не уявляю чому то у вас відбувається. В мене нічого подібного не бува. Взагалі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 часов назад, volomoto сказал: СІП в н аконечниках і уродській ізострічці, яку намотав РЕМ: ще й проблеми з послідовністю фаз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, 2003 сказав: У Вас вихід лічильника підєднаний до входу зубра? Погано бачу. Так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Телесистемы сказав: ще й проблеми з послідовністю фаз Та мені пофіг га ті фази, бо в мене нема 3ф двигунів. А якщо б були, то на них би стояв свій контроль послідовністі фаз. Хоча в мене інвертор відключиться від мережі, якщо послідовність фаз зміниться, і викине відповідну помилку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз