Фрай Опубліковано: В неділю в 21:01 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:01 8 хвилин тому, delic сказав: З тримерів з акб я бачив на ютуб гарні відгуки на Husqvarna 215iL КІТ. так він же без фрези. (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: В неділю в 21:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:03 10 хвилин тому, Фрай сказав: Тушка майже 9 кіло + швидкий зарядний + дві батарейки Бо однієї вистачає лише на 20 хвилин Так написано. тоді може має сенс піти від зворотнього - якщо маєте вже інструменти з акумами 18-20-36 В як Бош, Макіта, Енхнль,Де-Валт, Скілл - то дивитися по їх моделям, які потягнуть диск... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В неділю в 21:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:04 5 минут назад, delic сказал: ле за таку ціну я краще куплю ще два електричні. На один поставлю диск, а інший буде в запасі завжди готовий до роботи. я не згоден, ну тобто я ніколи ні за які ціни і знижки, ніколи не свічнуся знову на провід, нахер-нахер-нахер. Ото обматування навколо рук/ніг/рокладка змійкою/планування руху і воно все оно відтягує, не, в пень провід ) Знаю що багатьом людям норм і вони якось порають той кабель, в мене не виходить і я не хочу більше точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В неділю в 21:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:34 Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. 26 хвилин тому, vbb сказав: якщо маєте вже інструменти з акумами 18-20-36 В як Бош, Макіта, Енхнль,Де-Валт, Скілл Ні, маю лише Дніпро-М і то зупинився, не заходить. Хотів докупити сікатор, але поки чекав щоб привезли запакований то він на вітрині магазину гавкнув! Трімери у них гуняві, тільки і бачу як таскають здати на сервіс по гарантії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В неділю в 21:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:37 35 хвилин тому, Фрай сказав: так він же без фрези. (( Хм... дійсно. Дивина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: В неділю в 22:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:09 20 хвилин тому, Фрай сказав: Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. Ні, маю лише Дніпро-М і то зупинився, не заходить. Хотів докупити сікатор, але поки чекав щоб привезли запакований то він на вітрині магазину гавкнув! Трімери у них гуняві, тільки і бачу як таскають здати на сервіс по гарантії. ну тут важко щось радити.... 1. бензинова якщо легще за 5-6 кг то фрезу нормально не потягне 2. аккумуляторна в комплекті десь 20к більш-менш пристойна - якщо потрібен ще який інструмент до хазяйства то є сенс та дивитися по лінійкам в кого що є сумісне по батареям та потім докупати тушками - але все одно стартова ціна висока 3. проводна - як варіант якщо зрідка та не пів-гектара... тож якщо готові миритися з "фостиком" то там і не шумна і легша і потужніша буде за розумні гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: В неділю в 22:15 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:15 20 хвилин тому, Фрай сказав: Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. Ні, маю лише Дніпро-М і то зупинився, не заходить. Хотів докупити сікатор, але поки чекав щоб привезли запакований то він на вітрині магазину гавкнув! Трімери у них гуняві, тільки і бачу як таскають здати на сервіс по гарантії. ну тут важко щось радити.... 1. бензинова якщо легще за 5-6 кг то фрезу нормально не потягне 2. аккумуляторна в комплекті десь 20к більш-менш пристойна - якщо потрібен ще який інструмент до хазяйства то є сенс та дивитися по лінійкам в кого що є сумісне по батареям та потім докупати тушками - але все одно стартова ціна висока Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. - можна брати з собою заядну станцію/інвертор 3. проводна - як варіант якщо зрідка та не пів-гектара... тож якщо готові миритися з "фостиком" то там і не шумна і легша і потужніша буде за розумні гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В понеділок в 07:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:51 10 часов назад, Фрай сказал: Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш Та мене теж не задрочував, до моменту поки не спробував без. Життя до та після ) Якби я розглядав покупку чисто акб тримера з нуля, за умовно 20, тис то ймовірно би дивився на 36/40в вже моделі, воно звісно важче але коли нема аотреби ні з чим стикувати то потужність є потужність 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: У вівторок в 08:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:45 може при виборі акумуляторної мотокоси / тримера як варіант орієнтуватись на посадку акумулятора, заарз є багато пррізних брендів в яких посадка під акум макітовсьтка (makita) я ось перевіряв gross, sturmax, в них через адаптер підійшли акуми від девольт ще вроді інші виробники є віталс, решту треба перевіряти сумісність з мактіовською посадкою. Дніпро-М та einhell немає мікітовської посадки, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: У вівторок в 15:06 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:06 6 годин тому, Dr.Yura сказав: заарз є багато пррізних брендів в яких посадка під акум макітовсьтка (makita) Ці пару тисяч "економії" 100% вилізуть боком через рік (або раніше), оригінальна макіта не така вже і дорога - тример DUR192LZ + зарядне DC18RC + акк BL1830B = 12295грн зараз на мотоблоці, в мене років 8 працює такий комплект, вже навіть шпуля до дірок трохи протерлася, але невбивається. Ножі не купляв, бо волосінь справлялась на такому бур'яні нормально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: У вівторок в 15:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:54 48 хвилин тому, normal сказав: Ці пару тисяч "економії" 100% вилізуть боком через рік (або раніше), оригінальна макіта не така вже і дорога - тример DUR192LZ + зарядне DC18RC + акк BL1830B = 12295грн зараз на мотоблоці, в мене років 8 працює такий комплект, вже навіть шпуля до дірок трохи протерлася, але невбивається. Ножі не купляв, бо волосінь справлялась на такому бур'яні нормально я про інші бренди, що в них буде сумісність з іншими акумами і технікою яка має таку ж посадку як в макіти. я маю стару китайську мотокосу VIPER CG-430B ще мабуть при курсі долара 5 була куплена, то замнив минулого року нижнйі редкутор тому що він розвалився, бо часто були удари то арматура , бетон і т.д... верхнє роширення те що перед щепленням бо загудів підшипник, цього року замінив вихлопну бо проіржавіла, і про всяк випадок стартер на інший щоб булегший старт. розхідники, котушки раз в кілька років, інколи свічі, карб, і багато жлилки 3 мм штіль, котушки з жилкою купую ті що по майже 300 метрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: У вівторок в 17:12 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:12 Дружині на роботі подарували сертіфікат від Розетка. Собі вона щось нічого там не знайшла, тож, віддала мені на "булавки" 🤭 Придбав два пристрої від Віталс (не реклама). Нарешті зрозумів, що акк. пристрої для косіння - це бімба ! Потужні, що дурні, прямий привід на безколекторні двигуни, легкі та маневрені. Оті чагарникі, що у @Фрай на фото зносить, як пил (тример), потім проходимось вже косаркою "під нуль". П.С.: огляди на Ютубі є від Дотошного та інших... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: У вівторок в 17:18 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:18 (змінено) А зарядний пристрій де? аха, знайшов Цитата Комплектація (Kit): одразу постачається з двома акумуляторами по 18 В (4,0 А·год) та подвійним зарядним пристроєм, а також набором ножів та волосінню. АЛЕ Цитата …користувачі зазначають, що вона розрахована на газон і м'яку траву, а не на важкі чагарники Недоліки та обмеження Сфера застосування: через прямий привід та нижнє розташування двигуна модель погано підходить для косіння товстих і сухих бур'янів чи великих заростей — ефективна переважно для догляду за газоном та травою біля парканів і доріжок Змінено У вівторок в 17:28 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: У вівторок в 17:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:27 2 минуты назад, Фрай сказал: А зарядний пристрій де? 1.Зарядний пристрій + 2 АКБ йде з тримером. 2.Косарка йде без АКБ і зарядного, тож докупив окремо, тому що п.3: 3.АКБ до тримера та косарки різні, нажаль, одразу не зміг зрозуміти. 4.Взагалі-то хотів оте все придбати від Прокрафт, але на той момент на Розетці не було нічого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: У вівторок в 18:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:07 53 хвилини тому, 90BCO сказав: Придбав два пристрої від Віталс (не реклама). VITALS Master AZT 3680-1n BL Kit акумуляторна - потужність 800 Вт Vitals Master EZT 144vrs електрична - потужність 1400 Вт цікаво що в продажу вже немає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: У вівторок в 18:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:54 (змінено) А ще цікаво, що 2-х акумів вистачає хвилин на 15-20 Сьогодні дивився оці Секвойї І електро з ножами Змінено У вівторок в 19:05 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 19:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:21 1 година тому, delic сказав: Vitals Master EZT 144vrs Я себе такую купил как то, пару лет назад, она стоила копейки, думал на пару раз во время строительства хватит. Так она все косит, без проблем. Единственное конечно, как наверное у всех дешевых, "руль" хлипенький. Ну и катушку поменять надо, она рагульная родная. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: У вівторок в 20:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:11 42 хвилини тому, ЯД сказав: Я себе такую купил как то, пару лет назад, она стоила копейки, думал на пару раз во время строительства хватит. Так она все косит, без проблем. Единственное конечно, как наверное у всех дешевых, "руль" хлипенький. Ну и катушку поменять надо, она рагульная родная. В мене теж така. Купив по відгукам на форумі. І до неї дві головки Husqvarna T25 М10L. До руля претензій не маю. Редуктор легко змащується. Потужності вистачає в повній мірі. Замовив ще до неї приводний ремінь про запас, поки є в наявності. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 15 часов назад, Фрай сказал: Недоліки та обмеження Сфера застосування: через прямий привід та нижнє розташування двигуна модель погано підходить для косіння товстих і сухих бур'янів чи великих заростей — ефективна переважно для догляду за газоном та травою біля парканів і доріжок 13 часов назад, Фрай сказал: А ще цікаво, що 2-х акумів вистачає хвилин на 15-20 Сьогодні дивився оці Секвойї "Скоро кончится лето..." (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз