Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Вратари" - делимся опытом и новинками

Валерий Валентинович

Рекомендовані повідомлення

• 7 місяців потому...

заголовок теми бажано націоналізувати..

Відгук:

В мене автоматика на відкатних Comunello. Вчора в 2 години ночі відкрились ворота, в 6 ранку знову. Хакерів поблизу не було, розібрав привід.. Г.рідчайше. Коробка зсередини вся мокра, плата змонтована на горизонтальному пластику, там калюжа вже зеленої води, на платі зверху теж повно води і окислів. Внизу корпусу дірки для кріплень і кабелю таких розмірів, що мишеня спокійно входить і виходить, про що свідчить бруд всередині, пару слимаків і червяк мертвий. Думаю, через ці діри конденсат накопичився в корпусі, останній тиждень ллють дощі.

Плату почистив, наніс лак там де можна, корпус просушив і герметиком заліпив ті діри. Думаю що досить буде щілин для вентиляції. Плату змонтував на відстані від пластикової основи.

Дивлюсь на інші блоки, там плати вертикально встановлені, це набагато правильніше.

Коротше оту комунелу краще не беріть.

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, yur43 сказал:

Відгук:

В мене автоматика на відкатних Comunello. Вчора в 2 години ночі відкрились ворота, в 6 ранку знову. Хакерів поблизу не було, розібрав привід.. Г.рідчайше. Коробка зсередини вся мокра, плата змонтована на горизонтальному пластику, там калюжа вже зеленої води, на платі зверху теж повно води і окислів. Внизу корпусу дірки для кріплень і кабелю таких розмірів, що мишеня спокійно входить і виходить, про що свідчить бруд всередині, пару слимаків і червяк мертвий. Думаю, через ці діри конденсат накопичився в корпусі, останній тиждень ллють дощі.

Плату почистив, наніс лак там де можна, корпус просушив і герметиком заліпив ті діри. Думаю що досить буде щілин для вентиляції. Плату змонтував на відстані від пластикової основи.

Дивлюсь на інші блоки, там плати вертикально встановлені, це набагато правильніше.

Купіть щось китайське - не шкода буде грошей, якщо раптом погано працюватиме. Але скоріш за все з досвіду в тому числі форумчан - працюватиме нормально. Італійські приводи схоже це той самий китай за значно більший прайс. Якщо надумаєте наступити на граблі вдруге й придбати скажемо came, то там можливі інші приколи. В мене наприклад наразі привід чудово працює, але як тільки температура знизиться до приблизно +5, то ворота відчинятимуться через раз. Зачиняються добре в любу погоду - тут стабільність)

• Лайк 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Vikctor сказав:

В мене наприклад наразі привід чудово працює, але як тільки температура знизиться до приблизно +5, то ворота відчинятимуться через раз. Зачиняються добре в любу погоду - тут стабільність)

В мене таке було, коли в зачиненому положенні полотно затискало мотором. В кінцевому положенні має бути вільний хід кілька міліметрів.

Посилання на коментар

6 минут назад, yur43 сказал:

В мене таке було, коли в зачиненому положенні полотно затискало мотором. В кінцевому положенні має бути вільний хід кілька міліметрів.

По-перше налаштування приводу не змінюються від температури повітря і в теплу погоду приводу чомусь нічого не заважає працювати коректно. По-друге на таки речі я звертаю увагу і причина в іншому.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, yur43 сказав:

Відгук:

В мене теж Comunello. Працює безвідмовно вже 5ий рік. Правда резистор на люстрі-антені вилетів. А так то - задоволений. Кришка завжди відкручена, бо гвинти загубив у корі))) Ніякої вологи ні разу не бачив. Заглядаю іноді. Максимум - сухий павук був в середині.

А ще з мінусів - фарба не витримала сечі пса.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МакДо сказав:

В мене теж Comunello. Працює безвідмовно вже 5ий рік. Правда резистор на люстрі-антені вилетів. А так то - задоволений. Кришка завжди відкручена, бо гвинти загубив у корі))) Ніякої вологи ні разу не бачив. Заглядаю іноді. Максимум - сухий павук був в середині.

маєте можливість перевірити стан плати, придивіться до лівого ряду ніжок процесора і нижньої частини плати, може там є окисли.

наша плата  5,3 кгрн

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 година тому, yur43 сказав:

маєте можливість перевірити стан плати, придивіться до лівого ряду ніжок процесора і нижньої частини плати, може там є окисли.

наша плата  5,3 кгрн

Обовʼязково гляну. Дякую

Посилання на коментар

2 години тому, yur43 сказав:

наша плата  5,3 кгрн

не мала баба клопоту купила порося ( с) це я до чого, може не треба туди лізти, якщо проблем нема ??? у мене також Comunello, тьху 3 рази працює з 2016/17 року, у нас від вибухів повело ворота та паркан, геометрія звісно не гут, але пристрій працює...вартість плати "надихає"😪

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, irina1969 сказав:

може не треба туди лізти, якщо проблем нема ??? 

я люблю все розбирати, бачу конструктивно ця комунела погано виконана. 

Ремонтував іншу автоматику знайомому, там для плати цілий бокс всередині приводу, герметичний майже. І то вона прогнила від вологи. А комунела взагалі не захистила свою електроніку, хто ж знав шо вони ті ворота на вулиці будуть ставити..

Посилання на коментар

13 хвилин тому, yur43 сказав:

я люблю все розбирати, бачу конструктивно ця комунела погано виконана. 

Ремонтував іншу автоматику знайомому, там для плати цілий бокс всередині приводу, герметичний майже. І то вона прогнила від вологи. А комунела взагалі не захистила свою електроніку, хто ж знав шо вони ті ворота на вулиці будуть ставити..

я з Вами не сперечаюсь, просто на форумі вже багато випадків коли автоматика інших відомих фірм чи виходить з ладу чи видає коники (( може і є якись ідеал, але досвід доводить що все має здатність виходити з ладу

якщо негерметичне, прогнивше та погано зібране Comunello працює то може все не так і погано ?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, irina1969 сказав:

якщо негерметичне, прогнивше та погано зібране Comunello працює то може все не так і погано ?

якщо працює, то добре. Але мій досвід був негативним.

• Дякую 1
Посилання на коментар

9 годин тому, yur43 сказав:

якщо працює, то добре. Але мій досвід був негативним.

Так саме для цього такі теми і потрібні 

Посилання на коментар

17 годин тому, yur43 сказав:

наша плата  5,3 кгрн

Ой, не хочу так глибоко лізти. Нехай собі працює поки може)

IMG_4093.jpeg

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, МакДо сказав:

Ой, не хочу так глибоко лізти. Нехай собі працює поки може)

Діло ваше. До огляду залишилось два шурупи по діагоналі і заглянути під платку. Вона лежить впритул на пластику і там мають бути краплі, або сліди від окислів. Роз'єми можна витягнути, потім по фото назад встромити.

У заглибленнях піддону вода є?

Змінено користувачем yur43
Посилання на коментар

22 хвилини тому, yur43 сказав:

Діло ваше. До огляду залишилось два шурупи по діагоналі і заглянути під платку. Вона лежить впритул на пластику і там мають бути краплі, або сліди від окислів. Роз'єми можна витягнути, потім по фото назад встромити.

Добре. Переконали. Скоро зніму.

У піддоні води немає

Посилання на коментар

31 хвилину тому, yur43 сказав:

Почав відкручувати в помітив, що пломби з фарби порушені. Згадав, що я вже знімав плату, бо був глюк з відкриванням. Глюк був у колодці, що була не до кінця вставлена)))

Тоді теж нічого не було. Бо я б те виправляв.

IMG_4097.jpeg

IMG_4098.jpeg

IMG_4096.jpeg

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МакДо сказав:

Почав відкручувати в помітив, що пломби з фарби порушені. Згадав, що я вже знімав плату, бо був глюк з відкриванням. Глюк був у колодці, що була не до кінця вставлена)))

Тоді теж нічого не було. Бо я б те виправляв.

Все гарно. Для профілактики я б підняв плату на довших шурупах і шайбах на 5мм над отим пластиком, бо воно тупо впритул.

• Лайк 1
Посилання на коментар

ради интереса открыл свой, до платы не лез, он еще на гарантии и есть метки на болтах

но на вид все сухо, даже намека нет, позаглядывал на плату как мог ничего такого не увидел 

451151.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

image.png.4c91217fb9b39f37f57e1360ed1639e6.png

оці діри я заліпив герметиком, подивимся.

.. і передню панель корпуса зсередини пройшов герметиком.

Змінено користувачем yur43
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...