Фрай Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 (змінено) 27 ноября… Змінено 27 листопада 2022 користувачем Фрай 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyngyr Опубліковано: 2 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 А не подскажите когда обычно в эпицентре появляются розы в продаже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 42 хвилини тому, eam сказав: А не подскажите когда обычно в эпицентре появляются розы в продаже? а чому саме Епік ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 (змінено) 9 минут назад, irina1969 сказал: а чому саме Епік ? На то есть 2 причины. Я там года 3 назад брал 3 сорта роз и все прижилось и растет даже несмотря на полное отсутствия опыта у меня по посадке роз. Хочу докупить такие же чтобы досадить. И мне это видится самым простым способом купить в Харькове т.к. тут по растениям мало что осталось работать а с доставкой не охота связываться. Ну и в эпик за чем то полезным все равно поеду и заодно бы купил - главное знать когда ехать т.к. работающий эпик от меня с противоположного конца города и зря ехать не хочется. Змінено 12 березня 2023 користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 12 хвилин тому, eam сказав: На то есть 2 причины. Я там года 3 назад брал 3 сорта роз и все прижилось и растет даже несмотря на полное отсутствия опыта у меня по посадке роз. Хочу докупить такие же чтобы досадить. И мне это видится самым простым способом купить в Харькове т.к. тут по растениям мало что осталось работать а с доставкой не охота связываться. Ну и в эпик за чем то полезным все равно поеду и заодно бы купил - главное знать когда ехать т.к. работающий эпик от меня с противоположного конца города и зря ехать не хочется. ну що я бачу по сайту, в Вашому регіоні іх нема epicentrk.ua/ua/shop/rasteniya-ulichnye/fs/podgruppa-roza/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 11 минут назад, irina1969 сказал: ну що я бачу по сайту, в Вашому регіоні іх нема epicentrk.ua/ua/shop/rasteniya-ulichnye/fs/podgruppa-roza/ Ага. Т.е. в продаже они уже появились. Жаль конечно что может и нету у нас но можно получается сьездить и глянуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 1 час назад, eam сказал: А не подскажите когда обычно в эпицентре появляются розы в продаже? Троянди з'являються в роздрібному продажу тоді, коли розплідники починають їх продавати. Якщо ви пам'ятаєте, з якого розплідника були ваші епіцентровські троянди, подивіться їх на сайті того розплідника. Якщо відгрузки почалися, накидуйте тиждень і можна спробувати з'їздити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 18 минут назад, Nic-олаевна сказал: Троянди з'являються в роздрібному продажу тоді, коли розплідники починають їх продавати. Якщо ви пам'ятаєте, з якого розплідника були ваші епіцентровські троянди, подивіться їх на сайті того розплідника. Якщо відгрузки почалися, накидуйте тиждень і можна спробувати з'їздити Откуда они я точно не знаю. Есть вот такая фотка чтобы названия запомнить. Гуглил Дача безрезультатно. На фото увидел дату фасовки наверное - 1е марта. Значит можно таки пробовать ехать. А подскажите еще когда их можно садить? Есть требования по температуре? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 (змінено) Мені нагуглився садовий центр Дача. Розташований в Миколаєві. Але, судячі з опису, вони не вирощують, а перепродують. Як правило, такі продавці ліплять свої етикетки на рослинах, а де вони їх закупили - то їхня комерційна таємниця. 2 часа назад, eam сказал: А подскажите еще когда их можно садить? Есть требования по температуре? Я не бачу з якого ви регіону, тому дам приклад на своєму, а ви підкорегуєте строки під себе. У нас північ (Сумська обл. майже на кордоні). В нашому кліматі я саджаю не раніше середини-кінця квітня - початок травня. Наразі у нас ще замерзла земля і каша з мокрого снігу. Як тільки відтане земля і не буде нічного мінусу - можна і треба саджати. Навіть якщо по прогнозу нічний короткочасний мінус, то можна поставити над трояндою обрізану 5л. пластикову бутилку. Змінено 12 березня 2023 користувачем Nic-олаевна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня Вирішила купити собі гарний дорогий секатор, шукали роліки на цю тему і натрапила на цей ролік, дуже гарний все по темі https://www.youtube.com/watch?v=v19ovtp-20w Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Потрібна порада по зимовій обрізці троянди. Їй вже два роки. Але не розростається. У цьому році лише один додатковий пагін виріс. Висота на якій квіти - до 2 метрів. У минулому році обрізала на зиму десь - 70 см від землі. Фото можливе не дуже вдале. Що порадите? Змінено 3 години тому користувачем ЧП Ненашев А Б Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Для початку сказати назву троянди) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, allanek сказал: Для початку сказати назву троянди) Нажаль, не зберегла назву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, ЧП Ненашев А Б сказав: Потрібна порада по зимовій обрізці троянди. Їй вже два роки. Але не розростається. У цьому році лише один додатковий пагін виріс. Висота на якій квіти - до 2 метрів. У минулому році обрізала на зиму десь - 70 см від землі. Фото можливе не дуже вдале. Що порадите? НА ЗИМУ нічого не ріжемо !!!! Вся обрізка тільки весною!!! то в червоному квадратику що ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Іра, тут мова не за обрізку зараз. Я так зрозуміла, що різати будуть навесні, але як її різати? Бо вона зараз наче чорногуз на довгих ногах. Хоча...ти ж звернула увагу, що її різали на зиму. Змінено 2 години тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, allanek сказав: Іра, тут мова не за обрізку зараз. Я так зрозуміла, що різати будуть навесні, але як її різати? Бо вона зараз наче чорногуз на довгих ногах. 22 хвилини тому, ЧП Ненашев А Б сказав: Потрібна порада по зимовій обрізці троянди як я зрозуміла обрізка на зиму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, irina1969 сказал: НА ЗИМУ нічого не ріжемо !!!! Вся обрізка тільки весною!!! то в червоному квадратику що ? Так вона росте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Взагалі не звернула на це уваги, бо на автоматі ніколи не різала троянди на зиму. Дійсно, мова про зимову обрізку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, ЧП Ненашев А Б сказав: Так вона росте. www.helpmefind.com/gardening/l.php?l=2.33315&tab=1 може ця троянда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, irina1969 сказал: www.helpmefind.com/gardening/l.php?l=2.33315&tab=1 може ця троянда Ні, не вона. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Спробуйте завантажити додаток PlantNet Plant Identification або схожий через Play Маркет та з його допомогою ідентифікувати назву троянди. По вашому фото в мене додаток спочатку відмовився визнавати, що то рослина взагалі🤔, з другої спроби видав цілу купу можливого. Тож краще вживу спробувати визначити троянду. Може, коли додаток "побачить" троянду вживу, буде більш конкретним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, ЧП Ненашев А Б сказав: Їй вже два роки. Але не розростається. У цьому році лише один додатковий пагін виріс. Мені здається, що це все ж таки плетиста троянда, вона може і три роки сидіти набирати сили. Спробуйте на цей раз не обрізати, лише вершки, потім підживити хоча б суперфосфатом і підсипати на зиму землею. Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз