AlexNaymk Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 супер-водителя и аса рулёжки Учитывая "плотный "траффик в 80х-снимаю шляпу :D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Я за годину навчання втрачав до трьох кіло ваги. я бы столько кирпичей отложить не смог! Извините, не удержался постебаться... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Щось Аваков про зміни в правила я покарання нові заговорив. Нас чекають цікаві часи. Нас то простих водіїв. В девачек і тд все буде гаразд. Вагомий відсоток дтп не дєвачкі творять,а саме прості водії,які тут відстоюють право їхати як всі,лише би не по правилах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Стосовно "тунельного зору", який трохи раніше наводили в гілці, так я відчував що інформації про дорожньі обставини не вистачає. Але це відбувається коли спідометр заходить далеко за цифру 200 кілометрів за годину.Хе-хе. Я вже на 100 перестаю бачити бокові стійки, на 150 зір звужується до лобового скла, а на 190 бачу тільки дві полоси попереду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yury79 Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поприветствуем супер-героя, мега-человека, ученика полковника КГБ, супер-водителя и аса рулёжки, Инвест-ФИнанса! Апплодисменты. Стоя. Я розумію. Чим пишатись? Це не три аварії за два роки, як декому. А я - так. Просто пересуваюсь тихенько по дорозі, як вчили. Без аварій, без нафарбованих на дверцятах пішоходів. А стосовно того, що ВЧИЛИ кермуванню. Звісно не всіх, звісно дехто купив права а їздити не купив. Меня дуже звезло стосовно навчання кермуванню. А я бачу не тільки бокові стійки, а і що робиться ззаду, збоків, бачу як зупинився автобус а на іншому боці маршрутка і відчуваю що зараз побіжить з автобуса до соєї останньої в житті маршрутки олень через чотири полоси, та ще навкіс. А з двору жига милиться вискочтит з лівим поворотом через дві смуги та дві полоси. І це за сто кілометрів на годину. Бо так навчили. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Щось Аваков про зміни в правила і покарання нові заговорив. Нас чекають цікаві часи. Вангую, будет как при гайцах. Свисток-торможение-отбор денег. Как грил Жванецкий - "деньги всегда идут по встречке". :D Всем несогласным сразу 185 статью, мордой в асфальт и т.д. Когда я где-то год назад заикался, что реально строим полицейское гос-во, фанаты-поцреоты кидали тапками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 так я відчував що інформації про дорожньі обставини не вистачає. Але це відбувається коли спідометр заходить далеко за цифру 200 кілометрів за годину. А не на 60 чи 80кілометрах на годину. пробывали с самолета пересесть на автомобиль ? говорят помогает Всем несогласным сразу 185 статью, мордой в асфальт и т.д. Когда я где-то год назад заикался, что реально строим полицейское гос-во, фанаты-поцреоты кидали тапками. нужно по аналогии как с cудами приняли, при выдаче прав чтобы ложили аванс за нарушения наперед на лет 20ть в казну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Из свеженького сегодняшнего вечернего: - велосипедист, переезжающий дорогу по пешеходному переходу, - дедушка с собакой, бегущие через четыре полосы в темноте в 50 м от пешеходного перехода, - туарег сзади, настойчиво сигналящий дальним ксеноном, чтобы его пропустили вперед (на скорости 60, в городе) Тихая спокойная жизнь маленького провинциального городка :D В Киеве, где-нибудь на Позняках , вы могли пережить приключения и покруче, даже еще не успев выехать из двора на дорогу :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 побывали с самолета пересесть на автомобиль ? говорят помогает А в чому саме сміх? Скажіть та разом посміємося. Нещодавно був у Німетчині. Їздив їхніми автобанами. Брав на прокаті доволі потужну автівку ауді А5. Легко розганяється до відсічки на 250 кілометрів на годину. Чи ви вирішили що я з такою швидкістю з Кривого Рогу до Миколаїва по повному бездоріжжю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Вы только представьте себе - негры автоклоуна то же самое написали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 А в чому саме сміх? Скажіть та разом посміємося. Нещодавно був у Німетчині. Їздив їхніми автобанами. Брав на прокаті доволі потужну автівку ауді А5. Легко розганяється до відсічки на 250 кілометрів на годину. Чи ви вирішили що я з такою швидкістю з Кривого Рогу до Миколаїва по повному бездоріжжю? мы сдесь обсуждаем реалии нашего бытия , а не то, как можно ездить по автобану в германии, где кроме знаков и идеальной дороги ничего не мешает водителю ездить, где даже по сторонам оградили щитами только потому , чтобы водитель не отвлекался от дороги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yury79 Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Вы только представьте себе - негры автоклоуна то же самое написали Решил тоже ответить цитатой из авторитетного источника — Вы утверждаете, что человек может поднять себя за волосы? — Обязательно! Мыслящий человек просто обязан время от времени это делать. (Тот самый Мюнхгаузен) Считаю, что нужно слышать рев двигателя, хруст передачи (блин, может починить машину? :D ) и при этом поднимать себя за волосы. Иначе Вы никакой не жыдай и за руль ни в коем случае 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 хруст передачи (блин, может починить машину? :D )Примечание переводчика: у них а Англии это может быть шуршание, а у нас - хруст. Таковы реалии нашего бытия. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 По-ходу Зайцева читала сей опус, но не так поняла, и вместа хруста передачи - решила послушать хруст костей, а про передачу вообще запуталась и решила передачи получать, а не переключать. Ну ближайшие пару лет она их будет получать (передачи, всмысле), а вот хруст костей наверное будет в ушах ещё доолго стоять. P.S. после этого случая с Зайцевой мне стало стрёмно ходить тут по улице котляревского (она не огорожена от дороги, и от стен домов до бордюра - всего 1 метр ширины! Как то страшновато стало ходить, иду и молюсь, йопт. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 РјС‹ сдесь обсуждаем реалии нашего бытия , Р° РЅРµ то, как РјРѕР¶РЅРѕ ездить РїРѕ автобану РІ германии, РіРґРµ РєСЂРѕРјРµ знаков Рё идеальной РґРѕСЂРѕРіРё ничего РЅРµ мешает водителю ездить, РіРґРµ даже РїРѕ сторонам оградили щитами только потому , чтобы водитель РЅРµ отвлекался РѕС‚ РґРѕСЂРѕРіРё РўРѕРґС– розмістіть тут історію вашої С…РІРѕСЂРѕР±Рё С– РІСЃС– будуть лише С—С— обговорювати. Р’ окремій гілці. Рђ стосовно вирваного Р· контексту РїСЂРѕ 200 РєРј/РіРѕРґРёРЅСѓ, то СЏ РїСЂРѕ це писав РЅРµ РІ контексті що СЏ РїРѕ Харкову, чи РІСѓР·СЊРєРёРјРё Львівськими вулицями Р· такою швидкістю літаю, Р° РІ контексті того, що Р·Р° наявності такої швидкості РјС–Р№ РјРѕР·РѕРє РЅРµ встигає РїРѕРІРЅРѕСЋ РјС–СЂРѕСЋ обробляти РґРѕСЂРѕР¶РЅСЋ обстановку. Тобто відчуваю тунельний Р·С–СЂ. РќСѓ С– РїСЂРѕ джедаїв. Скільки С—С… поховали Р·Р° СЂРѕРєРё РјРѕРіРѕ перебування Р·Р° кермом? Пішоходів лише тому, що РЅРµ крутили головою РЅР° 360, РЅРµ відчували наближаючось авто поринувши РІ РјСѓР·РёРєСѓ РІ навушниках, забувши РїСЂРѕ правила перетину РґРѕСЂРѕРіРё С– накинувши чорного капюшона переходили РґРѕСЂРѕРіСѓ вночі диагонально, СЏРє вітер РЅС–СЃ. Скільком РІРѕРґС–СЏРј стоять обабіч РґРѕСЂС–Рі РІС–РЅРєС–РІ лише тому, що РЅРµ перевірив перед РґРѕСЂРѕРіРѕСЋ тиск РІ колесах, думав що проскоче, що РЅР° ланосі РјРѕР¶РЅР° РѕР±"їхати собаку, що вибігла РЅР° РґРѕСЂРѕРіСѓ РЅР° швидкості 150. Рђ СЏ РїСЂРѕРґРѕРІР¶СѓСЋ їздити уникаючи аварій та інших непорозуміннь. Рђ мені сподобалось що РІР¶Рµ РЅС–РєРѕРіРѕ РЅРµ хвилює дівчинка РЅР° лексусі та РјСѓР¶РёРє РЅР° туарезі. Хто Р· РЅРёС… винен Р° хто жертва. Р’СЃС– відчули смак обговорення чи маю СЏ право їздити автобанами Німетчини, чи Р·РѕР±РѕРІ"язаний їздити лише РЅР° маршрутці РјС–Р¶ Ірклієвим та Фастовом. Добавлено через 30 секунд мы сдесь обсуждаем реалии нашего бытия , а не то, как можно ездить по автобану в германии, где кроме знаков и идеальной дороги ничего не мешает водителю ездить, где даже по сторонам оградили щитами только потому , чтобы водитель не отвлекался от дороги Тоді розмістіть тут історію вашої хвороби і всі будуть лише її обговорювати. В окремій гілці. А стосовно вирваного з контексту про 200 км/годину, то я про це писав не в контексті що я по Харкову, чи вузькими Львівськими вулицями з такою швидкістю літаю, а в контексті того, що за наявності такої швидкості мій мозок не встигає повною мірою обробляти дорожню обстановку. Тобто відчуваю тунельний зір. Ну і про джедаїв. Скільки їх поховали за роки мого перебування за кермом? Пішоходів лише тому, що не крутили головою на 360, не відчували наближаючось авто поринувши в музику в навушниках, забувши про правила перетину дороги і накинувши чорного капюшона переходили дорогу вночі диагонально, як вітер ніс. Скільком водіям стоять обабіч доріг вінків лише тому, що не перевірив перед дорогою тиск в колесах, думав що проскоче, що на ланосі можна об"їхати собаку, що вибігла на дорогу на швидкості 150. А я продовжую їздити уникаючи аварій та інших непорозуміннь. А мені сподобалось що вже нікого не хвилює дівчинка на лексусі та мужик на туарезі. Хто з них винен а хто жертва. Всі відчули смак обговорення чи маю я право їздити автобанами Німетчини, чи зобов"язаний їздити лише на маршрутці між Ірклієвим та Фастовом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 кто то тормозит перед переходами? я раз попробывал на трассе киев - житомир, больше не хочется девочка с велосипедом начала переходить дорогу, больше всего кирпичей отложил водитель фуры , который ехал позади p/s/ дорогу девочка передумала переходить 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 Тоді розмістіть тут історію вашої хвороби і всі будуть лише її обговорювати. В окремій гілці. не учите меня жить и тогда я не буду вам советовать направление вашей пешей прогулки Добавлено через 1 минуту я взял привычку сбрасывать приближаясь к переходу ночью эти переходы на магистральных трассах такое зло , как и магистральная трасса проходящая через населенный пункт 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 я взял привычку сбрасывать приближаясь к переходу ночьюА я ночью вообще стараюсь не ездить. И так туннельное зрение, а если еще и свет в конце туннеля потушили... И еще немного новостей нашего городка. Иногда полицейские оказываются на месте: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 По-ходу Зайцева читала сей опус, но не так поняла, и вместа хруста передачи - решила послушать хруст костей, а про передачу вообще запуталась и решила передачи получать, а не переключать. Ну ближайшие пару лет она их будет получать (передачи, всмысле), а вот хруст костей наверное будет в ушах ещё доолго стоять. P.S. после этого случая с Зайцевой мне стало стрёмно ходить тут по улице котляревского (она не огорожена от дороги, и от стен домов до бордюра - всего 1 метр ширины! Как то страшновато стало ходить, иду и молюсь, йопт. Зайцева не буде нічого чути. Подивіться на відео з суду. Їй себе шкода а не тих кого вбила..... Відносно Котляревського боятись не варто. Вулиця Дуже спокійна жодного ДТП там не памятаю виняток перехрестя з площею там раніше час від часу хтось когось не пропусав. До речі в центрі більшість вулиць мають такі тротуари. Більше боятись треба перехрестя Шолом Алейхема з Сагайдачного. ДТП там доволі часто. І пішеходи там вже гинули. Але огородження я досі немає. Мало того поставили стовп прямо посеред вузького тротуару. І щоб з візком обійти треба на дорогу виходити. Відносно того чи пригальмовують перед переходами. Дивно але проїхав по Е95 від Луцька до поворота на Софію і побачив що там в селах вона має відбійник щоб пішики не ломились. Переходів 2-3 на мале село. Розвороти зроблені як кільця на початку і в кінці села..... А в нас? Переходять де хочуть розвертаються де хочуть........ Проблема то комплексна.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Відносно Котляревського боятись не варто ВЧЕРА. НА моих глазах. На улице Котляревского. Прям напротив входа в СИЗО! Полицейская машина (!) сбила деда. Он аж по капоту покатился и на брусчатку грохнулся. Я выскочил на звук сирены, поклацать клювом "что ж там такое" - а там ТАКОЕ! )) Пенты его подняли, отряхнули и поехали дальше. P.s. больше всего угарнул камент одного из проходящих алкашей: "Ублюдки аваковские! разъездились тут на своих тачках", с такой злостью сказал, я думал он на гавно изойдёт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 ВЧЕРА. НА моих глазах. На улице Котляревского. Прям напротив входа в СИЗО! Полицейская машина (!) сбила деда. Он аж по капоту покатился и на брусчатку грохнулся. Я выскочил на звук сирены, поклацать клювом "что ж там такое" - а там ТАКОЕ! )) Пенты его подняли, отряхнули и поехали дальше. P.s. больше всего угарнул камент одного из проходящих алкашей: "Ублюдки аваковские! разъездились тут на своих тачках", с такой злостью сказал, я думал он на гавно изойдёт. Тобто поліцаї їхали з сиреною?;) Ви ж не поступаєте як той дід кидаючись на капоти машинам? Тоді боятись не варто. То все відбулось на пішоходному навпроти воріт? Добавлено через 7 минут До речі на тому тижні стою я собі на світлофорі біля Червоноармійського ринку (який там рух ви мабуть в курсі) чекаю коли буде зелений. Стою не в авто, а пішиком. Підходить дідок з бабкою. Дивиться на світлофор і видає фразу: о та тут еще 25 ждать. І не дивлячись як юний Маклауд ломиться в потік з бабкою. Повезло що їхали всі повільно. Відгальмувались, пропустили придурка. З протилежного боку стояв чоловік, не подивившись на світлофор а подивившись на безстрашного дідка і собі ломанувся. На виході був шанс отримати 3 постраждалих. Мені аж цікаво стало, куди це на пенсії дідок так поспішає, що не може 25 секунд на світлофорі постояти? Невже на той світ з бабкою в обнімку? Так тоді простіше з моста гайнути покупатись в Пруті. Так що пенси в нас якось неадекватно сприймають ситуацію на переходах. Раніше такого не помічав. Цікаво що так на розумові здібності вплинуло? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Мені аж цікаво стало, куди це на пенсії дідок так поспішає, що не може 25 секунд на світлофорі постояти? может у деда на клапан давило? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
левша Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 Тобто поліцаї їхали з сиреною? да хоть с бубенчиками. какая разница. все преимущества предоставляются спецтранспорту только ПРИ ОБЕСПЕЧЕНИИ БЕЗОПАСНОСТИ ДВИЖЕНИЯ. они эту безопасность обеспечили? нет? в турму... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2017 (змінено) Цікаво що так на розумові здібності вплинуло?Йододефіцит. :D Змінено 26 жовтня 2017 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз