Андрій Миколайович Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 годин тому, BAV_Lug сказав: Навіщо в цьому пирозі сітка? Яка її функція? Армування газоблоку як слабкого матеріалу... ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 25 минут назад, Андрій Миколайович сказал: Армування газоблоку як слабкого матеріалу... ? Сподіваюсь що бетон ви армували не ззовні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 5 хвилин тому, Vikctor сказав: Сподіваюсь що бетон ви армували не ззовні... Армування маю на увазі бо там планується штукатурка + плитка. Короше - є стіна D500 300мм. Маю маяки, фасадний клей, штукатурку, грунтовку ))) Напишіть, будь ласка, який пиріг мені зробити у котельній під плитку? Стіни - рівні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 3 хвилини тому, Андрій Миколайович сказав: Армування маю на увазі бо там планується штукатурка + плитка. Короше - є стіна D500 300мм. Маю маяки, фасадний клей, штукатурку, грунтовку ))) Напишіть, будь ласка, який пиріг мені зробити у котельній під плитку? Стіни - рівні. Имхо - гб-плитка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 (змінено) 18 хвилин тому, Андрій Миколайович сказав: Армування маю на увазі бо там планується штукатурка + плитка. Короше - є стіна D500 300мм. Маю маяки, фасадний клей, штукатурку, грунтовку ))) Напишіть, будь ласка, який пиріг мені зробити у котельній під плитку? Стіни - рівні. Самий простий. Ні хера не робите. Просто декілька мішків клея більше піде. Якщо перепад більше 1 см, то можна погратися з маяками. Але, для себе в топочній мені було б плювати на якихось пару тріщин в затирці Змінено 6 вересня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 7 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2024 тут трохи не той варіант оскільки котельня 5 * 2,5 м, там і пралка стоятиме, хочу зробити більш менш норм вигляд, але так як на атку площу ніхто штукатурити не піде і перед розводкою труб потрібно зробити стіни, хочу сам, але не можу визначитись пирогом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2024 10 часов назад, Андрій Миколайович сказал: Армування маю на увазі бо там планується штукатурка + плитка. Короше - є стіна D500 300мм. Маю маяки, фасадний клей, штукатурку, грунтовку ))) Напишіть, будь ласка, який пиріг мені зробити у котельній під плитку? Стіни - рівні. З рівними стінами навіщо вам взагалі якийсь пиріг? В багатьох темах на цьому форумі на рівні стіни з ГБ укладали плитку одразу. Якщо прагнете ідеалу і пліточних робіт у вигляді легкой прогулянки, то штукатурте по маяках і потім плитка. Як штукатирити клеями я важко собі уявляю і головне навіщо цей ізврат. Як не уявляю навіщо в будь-якой суміші для вирівнюваня стін під плитку потрібна сітка, бо навряд ви настільки перфекціоніст що хвилюєтесь за тріщінки під плиткою. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 29 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2024 Шукатурка готова Але є ще питання чи щтукатурити оцей комин (там 3 вентканали передбачається і канал на твердотоп): - якщо штукатурити то чи до планого гооихонтального перекриття (там де штукатурка закінчується, чи до скатного даху). Дякую... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ka Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 (змінено) 26.02.2023 в 13:32, мастерок сказав: Прямо в точечку!У людини надто крепкий розчин сам себе порвав. А якщо використовується вапняне тісто, а не пушонка, то пропорція має бути такою ж - 1:1:6 (цемент/вапно/пісок)? Я так розумію, що вапняне тісто кидається в бочку, розмішується і використовується вапняне молоко. Цього вапняного молока потрібно додавати так само 1 відро на 1 відро цементу і 6 відер піску чи додавати його скільки потрібно до необхідної консистенції штукатурного розчину, а воду не додавати взагалі? Змінено 4 жовтня 2024 користувачем Ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mrlacusta Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Подскажите какой фирмы купить старт штукатурку слой в 1 см в Мурленах и Епицентрах Киева Альба,Кнауф,Полимини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 1 час назад, mrlacusta сказал: Подскажите какой фирмы купить старт штукатурку слой в 1 см в Мурленах и Епицентрах Киева Альба,Кнауф,Полимини? Ми в 95% випадках купуємо кнауф Ротбанд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mrlacusta Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 Производство Украина или Молдавия? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 13 часов назад, mrlacusta сказал: Производство Украина или Молдавия? Якщо відверто, не бачу між ними особливої різниці в нанесенні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 19 годин тому, ngstil сказав: Ми в 95% випадках купуємо кнауф Ротбанд. конец' эпохи бедности)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 20 часов назад, ngstil сказал: Ми в 95% випадках купуємо кнауф Ротбанд. Так Вы же, вроде, по дровам специализируется. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 8 годин тому, Vitaliy67 сказав: Так Вы же, вроде, по дровам специализируется. не тільки. Микола шарить в багатьох речах помимо полових діл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Та не дай бог. Он с дров съезжал, аж перед людьми было стыдно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 9 часов назад, Vitaliy67 сказал: Та не дай бог. Он с дров съезжал, аж перед людьми было стыдно. Ви впевнені? Це перед ким і де я з'їжджав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Дважды давал Ваши контакты, дважды Вы банально динамили людей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 В 09.11.2024 в 09:15, Vitaliy67 сказал: Дважды давал Ваши контакты, дважды Вы банально динамили людей. Динамив? Тобто брав гроші, та зникав? Чи через ситуацію в державі я не завжди можу приїхати в Київ? Чи може ми не зійшлися в якихось питаннях? Ви завжди погоджуєтеся на об'єкт якщо Вам подзвонили? Ви завжди берете об'єкт на 3-6 місяців вперед і чекаєте , коли в цьому проміжку клієнт буде готовий? Причин, чому я відмовляю деяким клієнтам - маса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 Вы им говорили где купить ламинат, наверняка с выгодой для себя, и обещали его уложить. До укладки так дело и не доходило. Отмазки, по содержанию, просто на голову не налазили. В обоих случаях это продолжалось около месяца. У людей просто подпирали сроки и дальнейшие работы. И они переставали вам звонить Если шо, то это было до войны, и по времени исполнения, с ваших же слов, пару дней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 22 часа назад, Vitaliy67 сказал: Вы им говорили где купить ламинат, наверняка с выгодой для себя, и обещали его уложить. До укладки так дело и не доходило. Отмазки, по содержанию, просто на голову не налазили. В обоих случаях это продолжалось около месяца. У людей просто подпирали сроки и дальнейшие работы. И они переставали вам звонить Если шо, то это было до войны, и по времени исполнения, с ваших же слов, пару дней. З вигодою для себе??? Ви впевнені? Так, я рекомендую ті точки, де я скуплявся завжди, також я ніколи не забов'язую купувати десь і завжди рекомендую клієнту зробити порівнюючий аналіз де дешевше. До війни, я зривався на будь який ламінат, їхав та вкладав, бо це швидкі гроші для мене. Щось ви розповідаєте якусь незрозумілу для мене ситуацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Рассказываю, то что было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 6 часов назад, Vitaliy67 сказал: Рассказываю, то что было. Я Вам ще раз повторюю. До повномасштабної війни, хоч мене вже і не було в Києві, я зривався на ламінат на кожні 70 та більше квадратів, бо мені було вигідно це. Що трапилося саме з Вашими знайомими і чому я не зміг до них попасти - це для мене питання. Більш точно скажіть по датах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Ото мне надо. Мне хватило вопросов зачем мы с ним связались Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз