irishka Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 модно короткие. Авто-леди :D но три И с рукавом 3/4 и без четко выраженной линии талии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 И с рукавом 3/4 и без четко выраженной линии талии. Мода это не для мужчин 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 муж зарабатывает, а жена тратит. Мені більш до вподоби, коли "..вона ловила рибу, а він її жарив.." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Перед заключением брака нужно заключить договор с правильно распределенными обязанностями - муж зарабатывает, а жена тратит. золотые слова! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 ну - я очень нормальная) это ж субъективно :D тьху. забыла о чем мы тут вообще Не - очень нормальная - это слишком скучно Сейчас для изюминки добавим «большой рот и большой нос» 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Мені більш до вподоби, коли "..вона ловила рибу, а він її жарив.." Но чаще - он мусорит, она убирает:D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Но чаще - он мусорит, она убирает:D Так для цього достатньо двох ніг і однієї руки, а то нам тут розповідають, що: Нормальную надо брать, добрую и целеустремленную, любящую. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Не - очень нормальная - это слишком скучно Сейчас для изюминки добавим «большой рот и большой нос»Думаете, так будет веселее? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Обеспечивать надо нормальных, тогда они за вами и в огонь, и в воду! А то некоторым так удобно рассуждать о женской меркантильности. В свою женщину надо вкладывать, создавать условия для ее выхода из скучного состояния. И работать над этим должны оба. :o:o А можно мне объяснить на простых примерах? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Большой нос это конечно громко сказано, а большой рот интригует... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Таких вже років 400 не видають. Навіть по талонах :D не правда! вот я добрая, целеустремленная и немного любящая :D Ну, так и не выданная же ... еще пока никому не выданная... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 :o:o А можно мне объяснить на простых примерах? Так заумно секс ещё никто не описывал )) Добавлено через 42 секунды Ну, так и не выданная же ... еще пока никому не выданная... Значит ещё никто не заслужил 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Ну, так и не выданная же ... еще пока никому не выданная... Талончиги кончились, щя все в электронном виде.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Так для цього достатньо двох ніг і однієї руки, а то нам тут розповідають, що: Все просто - добрая и любящая будет убирать, хоть может и поворчит при этом. А если просто целеустремленная, то убирать будете Вы. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 А если просто целеустремленная, то убирать будете Вы. :DА она будет разбрасывать? Талончиги кончились, щя все в электронном виде..По карточкам? А какие лучше - Виза или Мастеркард? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 А если просто целеустремленная, то убирать будете Вы. :D Я думаю, що питання: "І нашо воно мені таке треба?" можна й не озвучавати :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 А можно мне объяснить на простых примерах? Спуск мужниных денег на преодоление скучности: скалолазание, велосипедный спорт, коньки. Список открытый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Не - очень нормальная - это слишком скучно Сейчас для изюминки добавим «большой рот и большой нос» я щитаю то все фигня! главное - языкатая! Ж-) это же не очень уже нормально, да? ) Спуск мужниных денег на преодоление скучности: скалолазание, велосипедный спорт, коньЯки. Список открытый. прочла так :D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 прочла так пора на корпоратив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Добавлено через 1 час 52 минуты но вернемся к шубам 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Не спешите надувать резиновую женщину слишком быстро... А не то получится — дама готова к cекcу, а у вас голова кружится 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 но вернемся к шубам Я понимаю любовь дам к шубам. Внезапная любовь, а прилечь в снегу на шубе тепло и мягко... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 я щитаю то все фигня! главное - языкатая! Ж-) это же не очень уже нормально, да? ) Вы опять про секас? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Вы опять про секас? Завидовать некрасиво :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Вы опять про секас?Ну у них жеж только одно на уме. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз