Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

хочу газон!

=YaSto=

Рекомендовані повідомлення

4 години тому, Vikctor сказав:

травосуміш з високим вмістом райграсу і жаліються, що косити часто доводиться.

• 20% — Мятлик луговий
  • 30% — Райграс багаторічний
  • 30% — Костриця очеретяна
  • 20% — Костриця червона

Суміш порівняно не дешева, тобто не ноунейм з базару, але і не дорогі суміші по 500-600 грн за кг, бо для такого потрібні відповідні умови, яких нажаль немає. Хіба 30% райграсу то багато? Тай не так страшно, бо передивлявся багато сумішей від всяких європейських виробників - спортивні, універсальні, посухостійкі та інші мають в складі по 20-30% райграсу. Так що наче нормально.

Але дивно, бо реально якщо придивлятися то росте там де дощувач більше всього поливає, там де вручну не так швидко росте і колір інший. Якось цікаво як так, я ж не спеціально вибирав насіння райграсу і сіяв там де буде поливатися 🤣 І цієї площі явно більше, ніж 30%. Може десь 75% покривають дощувачі, а решту поливаю вручну, і от цих 75% росте як на дріжджах.

Змінено користувачем TaurosRMK
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

все нормально . так и должно быть.  разная трава растет по разному ,мятлик вообще на второй год нормально растет ,но выдавит к примеру овсянницу. 

Посилання на коментар

2 часа назад, TaurosRMK сказал:

Хіба 30% райграсу то багато? 

Як на мій смак і 5% забагато. Росте у вас здебільшого назарі саме райграс, бо він одразу всходить і бурно росте і лишень через 2-3 сезони виводиться і заміщується іншими видами з вашой травосуміши. Читав, що його якраз і додають у суміші, щоб галявина швидше походила на газон, бо користувачив не влаштовує чекати кілька місяців, поки нормальні трави виростуть.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...