Активність
- Остання година
-
Чому питаю, здавна памятаю, що бантини потрібні, але одного разу попав на якусь лекцію і був вражений тим, що без них крокви менше тиснуть на стіни розпираючи їх. Бачив розрахунки, читав, повірив, але все одно догми в голові... )
-
Что не монтажник, то пуп земли.
Сергей 31 відповів у розділі Котли, радіатори, системи опалення, бойлери
Это азы монтажа, утеплитель можно одеть, как после так и во время монтажа. У столичного срантехника на каждый случай своя пасочка. -
А хиба тут на форумі є прихильники Мілошевіча? - Хоча ні, може все ж знаю одного.
-
Завтра зроблю фото. Як раз мансарда тепла запланована. Дуже дякую за відповідь Спробуємо,дякую
-
www.instagram.com/reel/DL2DqqqvVgL/?igsh=MWJmdmJwZnJhdjdzdQ==
-
Або Кабачки в азійському стилі (у соєво-медовому соусі). Це буде на пательні, але це не деруни, то 3-5 хв , думаю має право на життя такий рецепт. Сразу кажу, що це страва на три людини, мак вихід десь повинен бути до 0,5 кг , бо перевантажувати сковорідку не треба, наче все попливе і буде звичайни тушкований овочі. Треба зберегти балан альденте. Від дійде до мягкісті вже на тарелці. Від часу подачі також повинно пройти не більш ніж 5 хв. Це не блюдо на нагрів, або щ_б залишилось на завтра, то друга концепція. Швидко , яскраво і трохи відчуваєте текстуру. Якщо текстури нема, то треба зменшити час стояння на кухні над пательнею ще на 1 хв. Кабачки китайці готовлять за 5 рухів Вог, але там температура шалена. То в нас треба тількі доче4атися зміни кольору скоринку молодого кабачка, ось так буде візуальна готовність. Ну і нарізка,3 мм то зайве. Гострий ніж та тоненький слайси. Кабачки — 2 шт. Соєвий соус — 2 ст. ложки Мед або цукор — 1 ч. ложка Часник — 1 зубчик Кунжут — за бажанням Олія Нарізати кабачки брусками або кружальцями.товщину - 1.1,5 мм Обсмажити на олії , на великой температурі до альденте, то смажених краєчків. Не треба допускати, щоб потік сік, треба невелика кількість на пательні, та сама велика мощность плити. Краще хай виглядає край дуже підсмаженим ніж все почте пускати сік. Смажимо по принципу китайської кухні, поки скоринка почне зміняти колір на яскравий. Це все. Це займе часу десь 1,5- 2 хв Макс . Пательня предварительно дуже горяча повинна бути, щоб від масла шов димок . Додати соєвий соус, мед і часник.( все це потрібно змішати в чашці заранее) Тушкувати 2 хв, поки карамелізується.. якщо треба більше соуса на білий ріс до гаарниру, то давайте в чашку 1 чайну ложку крохмалю і 4 ст л бульйону концентрованого, або звичайной води+ 1 ст ложка соєвого соусу. Сіл тут за бажанням. Я завжди в азійські страви ще додаю імбірь та гострий перець в цю чашку заливки. Ця страва за 5 хв гарніру пасує до білого круглого рису типу Камоліно. . . Час на готування рису не рахую Опціонно можна додати кунжутний соус в чашку заправки, та дашіду ( корейський сухій бульон )з анчоусов, або мідій, це посілює смак, це як природній глюкомат, не відчувається, як смак, але робить соус більш насиченим. Посипати кунжутом. По такому рецепту готую ще стрілки часника, , які зараз є в промисловому масштабі. Це ось прям бомбічно. Можно додати ще предварительно також швидко піджарени пластини(1 мм мʼяса будь якого, якщо так не можете порізати, то можна фаршу, якщо треба щоб було полу мʼясне блюдо)
-
Імітація реформ, але з гарантованим збереженням фігурантами особистої лояльності.
-
Якби не аудіоверсія, то я не подужав би ) коли дівчата пишуть про економіку, то не моє ) але промову Голда (ту, що наприкінці роману) вона написала непогану, хоч і дуже довгу )
-
В безрозпірні системі (це коли присутній коньковий прогін і крокви опираються на нього та на стіни) непотрібні . Хіба що як основа для стелі , якщо буде мансарда.
-
Ответ ИИ: Максимально возможный IQ на стандартных шкалах (таких как Векслер или Стэнфорд–Бине) — около 160–200.
-
до простих рецептів з кабачка. Якщо є тека тертушка, як на моркву корейську Молодий кабачок — 1-2 шт.Сир фета — 50–70 гОливкова олія — 1 ст. ложкаЛимонний сік — 1 ч. ложкаМ’ята або базилік — кілька листків.Сіль, перець, італійський трави. Нарізаємо кабачок довгими тонкими стрічками (як локшину) ножем для овочів або теркою. Порскаємо оливковою олією, лимонним сіком. Додємо крихти фети та порвану м’яту. Чавимо в руцях щільно спеції щось на кшталт італійські з трав. Їсти можна сирим або злегка припустити на сковороді 1–2 хв.
-
Якщо вже брати то те що показує якісь притомні значення. Так, і з підробним "Юрком" з плаваючим значенням можна робити якісь порівняльні заміри. Але краще мати апарат яким можна зробити заміри опору комірок, і не впадати в ейфорію чи паніку, коли прибор покаже в два рази краще значеня, чи два рази гірше від реального. В мене є обидва Юрка, бо я купив одразу оригінального після того як побачив ту плаваючу маячню, що підробка показувала на опорі комірок.
- Сьогодні
-
Немає більших правих консерваторів та лібертаріанців ніж пострадянськи люди, особливо за кордоном.
-
я ж вам кажу уже вдруге , фішка не в точності, ви ж не для промислових нужд берете?, фішка в тому щоб перехідіні опора були однакові на всих перемичках комірок, хай даже з похибкою але вона буде однакова на всих, бо одним прибором міряється, він буде давати однакову похибку на всих точках, а ваша задача не точність а однорідність.
-
А знаете кто считается( лся) самым вундеркиндерным ( сам придумал))) из современников? ...Уильям Сайдис --вырос в семье евреев-иммигрантов из города Бердичев ---Родители хотели «сделать» из своего сына гения, используя собственные методы обучения, за которые их критиковали. В возрасте 18 месяцев Уильям смог прочесть газету «Нью-Йорк Таймс»[3], в 6 лет он стал атеистом. До своего восьмилетия написал четыре книги. Его IQ оценивался в районе от 250 до 300 (наивысший зафиксированный IQ в истории) когда Уильяму исполнилось 11 лет, он поступил в Гарвард на экспериментальное отделение для одарённых детей, став самым молодым студентом. в Университете Райса в Хьюстоне, Техас. Уильям приступил к работе в декабре 1915 года в 17-летнем возрасте. Он вёл курс евклидовой геометрии, неевклидовой геометрии и тригонометрии (по евклидовой геометрии он сам написал учебник на греческом языке)
-
Невоспитанный ты ,63 тий. Выражайся поприличнее , а то я огорчу тебя , до невозможности
-
Це багато чого пояснює...
-
Патриотичес4ая песенка на ночь💪
-
да, деградация...когда отключился инстинкт самосохранения, однозначно деградация развили упомянутый гуманизм - отлично, это нормально...но не развили, не подумали о защите своих ценностей или забили на это...сами виноваты мое имхо конечно.
-
Ти зовсім дебіл чи прикидуєшся? В совку був вибір - служити чи не служити? Не служити, хіба, що можна було через дурку - 7б. Є в мене один такий знайомий. Ну, він і в школі був не зовсім адекватним, сидів 2 роки в одному класі. Ти краще про себе розкажи, що ти за один? Бо щось ти дуже схожий на кацапа-довбороба.
-
це було б актуально в 22-23. тепер всьо.