Luko Опубліковано: 7 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2014 А зачем тогда мыши мыло на даче жрут? может, для очищения организма? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 7 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2014 Один, достаточно известный негр афроамериканец, отвечает на вопрос, настоящую ли траву они курят на одном реалити-шоу. Знаете, я ему верю:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 7 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2014 Смотреть до конца 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 8 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2014 37 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 8 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2014 Малыш первый раз ползет. Смотреть до конца! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 :bad: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 А ссылочку можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 А ссылочку можно? Мне тоже. Сомнительно что работать могут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 Скрябін - Порш пана Мера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalik12007 Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 Мне тоже. Сомнительно что работать могут. та да,модераторы ответили,пока Порошенко не подпишет закон низя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 9 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 та да,модераторы ответили,пока Порошенко не подпишет закон низя Ну конееееечно , сейчас модеры самых отборных себе заберут , выжмут из них все соки , а потом это вторсырьё толкать будут по баснословной цене , знаем мы , почему сейчас "низя" ..... :D:D:D :lol: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Мне тоже. Сомнительно что работать могут. Аатономное энергоснабжение можно забацать. Чтобы крутили генератор, как ослики. Только вместо морковки впереди бутылку водки привязать. Говорят, что можно даже в сеть продавать излишки по зеленому тарифу. А на генераторы дают деньги из поступлений по Киотскому протоколу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Аатономное энергоснабжение можно забацать. Чтобы крутили генератор, как ослики. Только вместо морковки впереди бутылку водки привязать. Говорят, что можно даже в сеть продавать излишки по зеленому тарифу. А на генераторы дают деньги из поступлений по Киотскому протоколу. Сейчас не нашел, но когда-то читал книжку про веломобили, там было сказано что человек (спортсмен) может вырабатывать где-то 120 ватт более менее долговременно. Это на системный блок хватит, а на монитор уже нет. Это учитывая что пока один спит, другой педали крутит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 а на монитор уже нет На НУБУК хватить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 На НУБУК хватить. Мне на них неудобно. Обычно подключаю внешнюю клаву и монитор. А мониторы предпочитаю на 30 инчей, а оно 200 ватт жрет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nykytos Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 (змінено) Сейчас не нашел, но когда-то читал книжку про веломобили, там было сказано что человек (спортсмен) может вырабатывать где-то 120 ватт более менее долговременно. Это на системный блок хватит, а на монитор уже нет. Это учитывая что пока один спит, другой педали крутит. подивіться другу серію з серіалу Чорне дзеркало(Британія) там тема з добуванням елетроенергії в такий спосіб дуже добре висвітлена Змінено 10 листопада 2014 користувачем Nykytos Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Манекен для пошива полицейской формы высших чинов. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DarkSiders Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 космонавт потім зізнався, що він там зустрів путіна, який вигулював свого лабрадора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Я Земля Я своих пpовожаю питомцев: сыновей, дочеpей Долетайте до самого Cолнца и домой возвpащайтесь скоpей :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Я Земля Я своих пpовожаю питомцев: сыновей, дочеpей Долетайте до самого Cолнца и домой возвpащайтесь скоpей :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Переполненный автобус. Откуда-то из центра толпы женский возмущенный голос: — Мужчина, что вы делаете? Пауза. Тот же женский голос: — Что вы делаете, мужчина?! Пауза. Заинтересованный голос с задней площадки: — Мужик, ну не томи душу! Скажи, что делаешь?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз