Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання щодо сантехніки,які не потребують окремих тем .

B.S.V.

Рекомендовані повідомлення

Дуже дякую всім за допомогу! Завтра в ЖЕК схожу хай вже роблять й пластиком якщо сварку не хочуть.

Підкажіть ще, в моєму випадку Рехау пластик з Гебо хай тягнуть аж до сусіда знизу що б у нього під стелею Гебо було до труби (сусід пенсіонер доступ надасть) чи тільки в мене вирізати шматок десь сантиметрів 20-30 де муфта поржавіла і вставити рехау?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Mystery сказал:

Дуже дякую всім за допомогу! Завтра в ЖЕК схожу хай вже роблять й пластиком якщо сварку не хочуть.

Підкажіть ще, в моєму випадку Рехау пластик з Гебо хай тягнуть аж до сусіда знизу що б у нього під стелею Гебо було до труби (сусід пенсіонер доступ надасть) чи тільки в мене вирізати шматок десь сантиметрів 20-30 де муфта поржавіла і вставити рехау?

А как вы сами думаете?

Конечно к соседу. А если выкинете и к соседу вверх, будет вообще замечательно. Если соседям меняют не всю трубу, они работы не оплачивают.

Если собираетесь жить долго, хорошо было бы сразу и стояк горячей воды заменить. Вообще, кап. ремонт, по сантехнике начинают с замены всех трех стояков

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, Дорофеев Сергей сказал:

хай вже роблять й пластиком якщо сварку не хочуть.

Хрущевка. Меняли отопление. Вверх не помню. Вниз под потолком у соседей. Ясно дело, договорились. Через пол года рассказывают - суд был. Кто то из молодых у соседей решил что это не правильно. Они выиграли суд. Единственный аргумент который рассматривала судья был тех. паспорт дома, где упомянуты стальные трубы. И все. Решение суда - восстановить как было. Потом соседи попустили и все сошлись на продолжении пластика к ним в радиатор.

Змінено користувачем Дорофеев Сергей
  • Лайк 1
Посилання на коментар

44 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал:

Если собираетесь жить долго

В квартирі чи взагалі?😁

Раз уж така п'янка, то запитаю і я з приблизно того ж приводу. Є квартира, в якій років шість ніхто не живе. Вирішив здати її в аренду, але є одне але - напевно через те що ніхто роками не користувався водою труби з чорного металу на вводах в квартиру заросли і навіть після відкриття шарових кранів вода не тече. Взагалі не тече. Я вірно розумію, що мені потрібен хтось, хто здатен відрізати якомога ближче до стояків старі труби, нарізати різьбу і далі під'єднатися вже скажемо ППР для розводки по квартирі?

Посилання на коментар

24 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал:

Хрущевка. Меняли отопление. Вверх не помню. Вниз под потолком у соседей. Ясно дело, договорились. Через пол года рассказывают - суд был. Кто то из молодых у соседей решил что это не правильно. Они выиграли суд. Единственный аргумент который рассматривала судья был тех. паспорт дома, где упомянуты стальные трубы. И все. Решение суда - восстановить как было. Потом соседи попустили и все сошлись на продолжении пластика к ним в радиатор.

В мене ще є ідея поки може тільки в мене що б шматок на пластик поміняли до сусіда не лізти бо може дійсно ще претензії потім будуть, а влітку може вже вільними будуть майстри на фірмах, є в мене одні нормальні, але зараз вони відмовляють бо навантажені дуже, що потім вже переварили на залізо

Посилання на коментар

2 часа назад, DimaF сказал:

....выбирайте)

Пістолет для подачки я маю, але виникли сумніви щодо правильності показників манометра - гідроакумулятор з заводу мав би йти 1.5 бара, а мій манометр на пістолеті показує майже 2.5. От і думаю, чи на заводі перекачали, чи манометр бреше. Тому й шукаю щось більш надійне.

Посилання на коментар

54 минуты назад, Mystery сказал:

В мене ще є ідея поки може тільки в мене що б шматок на пластик поміняли до сусіда не лізти бо може дійсно ще претензії потім будуть, а влітку може вже вільними будуть майстри на фірмах, є в мене одні нормальні, але зараз вони відмовляють бо навантажені дуже, що потім вже переварили на залізо

Чета я перегнул. Не слушайте меня. Это один случай из нескольких сот за практику. Вам правильно посоветовал уважаемый Vikctor, уговаривайте сантехника и соседа. И живите спокойно и счастливо. 

Змінено користувачем Дорофеев Сергей
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...