Mystery Опубліковано: В четвер в 13:03 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:03 Дуже дякую всім за допомогу! Завтра в ЖЕК схожу хай вже роблять й пластиком якщо сварку не хочуть. Підкажіть ще, в моєму випадку Рехау пластик з Гебо хай тягнуть аж до сусіда знизу що б у нього під стелею Гебо було до труби (сусід пенсіонер доступ надасть) чи тільки в мене вирізати шматок десь сантиметрів 20-30 де муфта поржавіла і вставити рехау? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В четвер в 13:13 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:13 2 минуты назад, Mystery сказал: Дуже дякую всім за допомогу! Завтра в ЖЕК схожу хай вже роблять й пластиком якщо сварку не хочуть. Підкажіть ще, в моєму випадку Рехау пластик з Гебо хай тягнуть аж до сусіда знизу що б у нього під стелею Гебо було до труби (сусід пенсіонер доступ надасть) чи тільки в мене вирізати шматок десь сантиметрів 20-30 де муфта поржавіла і вставити рехау? А как вы сами думаете? Конечно к соседу. А если выкинете и к соседу вверх, будет вообще замечательно. Если соседям меняют не всю трубу, они работы не оплачивают. Если собираетесь жить долго, хорошо было бы сразу и стояк горячей воды заменить. Вообще, кап. ремонт, по сантехнике начинают с замены всех трех стояков 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В четвер в 13:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:37 (змінено) 26 минут назад, Дорофеев Сергей сказал: хай вже роблять й пластиком якщо сварку не хочуть. Хрущевка. Меняли отопление. Вверх не помню. Вниз под потолком у соседей. Ясно дело, договорились. Через пол года рассказывают - суд был. Кто то из молодых у соседей решил что это не правильно. Они выиграли суд. Единственный аргумент который рассматривала судья был тех. паспорт дома, где упомянуты стальные трубы. И все. Решение суда - восстановить как было. Потом соседи попустили и все сошлись на продолжении пластика к ним в радиатор. Змінено В четвер в 13:39 користувачем Дорофеев Сергей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В четвер в 14:04 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:04 44 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: Если собираетесь жить долго В квартирі чи взагалі?😁 Раз уж така п'янка, то запитаю і я з приблизно того ж приводу. Є квартира, в якій років шість ніхто не живе. Вирішив здати її в аренду, але є одне але - напевно через те що ніхто роками не користувався водою труби з чорного металу на вводах в квартиру заросли і навіть після відкриття шарових кранів вода не тече. Взагалі не тече. Я вірно розумію, що мені потрібен хтось, хто здатен відрізати якомога ближче до стояків старі труби, нарізати різьбу і далі під'єднатися вже скажемо ППР для розводки по квартирі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: В четвер в 14:06 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:06 24 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: Хрущевка. Меняли отопление. Вверх не помню. Вниз под потолком у соседей. Ясно дело, договорились. Через пол года рассказывают - суд был. Кто то из молодых у соседей решил что это не правильно. Они выиграли суд. Единственный аргумент который рассматривала судья был тех. паспорт дома, где упомянуты стальные трубы. И все. Решение суда - восстановить как было. Потом соседи попустили и все сошлись на продолжении пластика к ним в радиатор. В мене ще є ідея поки може тільки в мене що б шматок на пластик поміняли до сусіда не лізти бо може дійсно ще претензії потім будуть, а влітку може вже вільними будуть майстри на фірмах, є в мене одні нормальні, але зараз вони відмовляють бо навантажені дуже, що потім вже переварили на залізо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: В четвер в 14:10 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:10 2 часа назад, DimaF сказал: ....выбирайте) Пістолет для подачки я маю, але виникли сумніви щодо правильності показників манометра - гідроакумулятор з заводу мав би йти 1.5 бара, а мій манометр на пістолеті показує майже 2.5. От і думаю, чи на заводі перекачали, чи манометр бреше. Тому й шукаю щось більш надійне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В четвер в 15:00 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:00 (змінено) 54 минуты назад, Mystery сказал: В мене ще є ідея поки може тільки в мене що б шматок на пластик поміняли до сусіда не лізти бо може дійсно ще претензії потім будуть, а влітку може вже вільними будуть майстри на фірмах, є в мене одні нормальні, але зараз вони відмовляють бо навантажені дуже, що потім вже переварили на залізо Чета я перегнул. Не слушайте меня. Это один случай из нескольких сот за практику. Вам правильно посоветовал уважаемый Vikctor, уговаривайте сантехника и соседа. И живите спокойно и счастливо. Змінено В четвер в 15:06 користувачем Дорофеев Сергей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В п'ятницю в 13:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:50 (змінено) 23 часа назад, Crazy сказал: Пістолет для подачки я маю, але виникли сумніви щодо правильності показників манометра - гідроакумулятор з заводу мав би йти 1.5 бара, а мій манометр на пістолеті показує майже 2.5. От і думаю, чи на заводі перекачали, чи манометр бреше. Тому й шукаю щось більш надійне. Купил такой, до войны стоил 200 гривен, щас наверно 350. Змінено В п'ятницю в 13:51 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В п'ятницю в 14:00 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:00 23 години тому, Crazy сказав: а мій манометр на пістолеті показує майже 2.5. У мене їх три і всі показують різні значення, найбільш притомний з них Yato, тільки його значення співпадають з манометром на ГА 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalek_87 Опубліковано: В суботу в 17:06 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:06 (змінено) Підкажіть будь-ласка. Є зливний клапан Cersanit K99-0049 і з ним проблема: через раз (точніше раз через 10) спрацьовує малий злив, спускає всю воду з бачка. Як можна виправити цю проблему? Хотів розібрати для чистки але боюся зламати пластикові кріплення. Прихований текст Змінено В суботу в 17:06 користувачем vitalek_87 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В суботу в 17:11 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:11 Купите новый Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: учора в 13:58 Поділитись Опубліковано: учора в 13:58 В 05.02.2026 в 16:06, Mystery сказал: В мене ще є ідея поки може тільки в мене що б шматок на пластик поміняли до сусіда не лізти бо може дійсно ще претензії потім будуть, а влітку може вже вільними будуть майстри на фірмах, є в мене одні нормальні, але зараз вони відмовляють бо навантажені дуже, що потім вже переварили на залізо Не переймайтесь. Робилась так, робиться і буде робитись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Новий будинок з газобетону 85 м, утеплений пинопластом 10 см, вентканалів немає, буде проживати одна людина. Боюся що буде висока волога. Порадьте які рекуператори поставити через стіну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, SergeyKo сказал: Новий будинок з газобетону 85 м, утеплений пинопластом 10 см, вентканалів немає, буде проживати одна людина. Боюся що буде висока волога. Порадьте які рекуператори поставити через стіну? Вы будите по всем веткам скакать со своими рекуператорами?? Делайте вент каналы, по деньгам дешевле рекуператоров и работают всегда... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, DimaF сказал: Вы будите по всем веткам скакать со своими рекуператорами?? Делайте вент каналы, по деньгам дешевле рекуператоров и работают всегда... 1 час назад, DimaF сказал: Вы будите по всем веткам скакать со своими рекуператорами?? Делайте вент каналы, по деньгам дешевле рекуператоров и работают всегда... Я задаю питання на яке не отримав відповіді. Про канали я не запитував. Будинок вже готовий. Класти кирпічі фже ніхто не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, SergeyKo сказал: Я задаю питання на яке не отримав відповіді. Про канали я не запитував. Будинок вже готовий. Класти кирпічі фже ніхто не буде. Ви в темі про сантехнику запитуєте про стінові рекуператори - вам не здається це дивним? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз