vovapk Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 Добрый день, немного пролистал тему, но не нашел ответ на свой вопрос. Я планирую строить дом с блоков D400 400мм и утеплять 100мм минваты. Действительно ли теплоизоляционные блоки по всем параметрам лучше минваты, или есть какие-то нюансы? И стоит ли смотреть на трехслойные блоки AEROC ENERGY PLUS? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 Добрый день, немного пролистал тему, но не нашел ответ на свой вопрос. Я планирую строить дом с блоков D400 400мм и утеплять 100мм минваты. Действительно ли теплоизоляционные блоки по всем параметрам лучше минваты, или есть какие-то нюансы? И стоит ли смотреть на трехслойные блоки AEROC ENERGY PLUS? я виражу свою думку я довго вивчав які стіни мені робити хотів брати трислойні блоки спочатку потім прийшов до висновку, що мурувати стіни такого плану є сенс лише за умови приточно витяжної системи з рекуперацією, інакше витрати на стіни ростуть а енергоефективність майже не зростає. Так як я небуду робити систем рекуперації, прийняв рішення що стіни 375 - 400 мм вистачить. Мій товариш звів будинок Д400 375мм, без додаткового утеплення. Опалення газове на теплих полах. Необхідності підіймати температуру полу вище комфортної цією зимою небуло і це при тому що гб ще не вийшов на робочу вологість. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 Сьогодні переглядав надані Вами графіки і в мене виникло питання нове: чому на першому графіку початкова вологість 5%, а на інших 25%? Це ваша помилка - чи я чогось не розумію? Склалося враження, що переглядали тільки графіки а коментарів до графіків Ви не читали. Кожен графік має свій коментар, прочитайте їх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 Склалося враження, що коментарів до графіків Ви не читали. Кожен графік має свій коментар, прочитайте їх. зрозумів - а можна графік гб з початковою вологістю як у інших графіків 25-30% мені цікаво яка різниця в висиханні від такої вологи неоздобленого та оздобленого гб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 Приветствую! Нужен блок В3,5, толщина - не принципиально 300-500мм, кол-во не большое...+/- 50м3. Что можете предложить!? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 мені цікаво яка різниця в висиханні від такої вологи неоздобленого та оздобленого гб Різниця з варіантом ГБ без оздоблення взагалі, ось така. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 я виражу свою думку я довго вивчав які стіни мені робити хотів брати трислойні блоки спочатку потім прийшов до висновку, що мурувати стіни такого плану є сенс лише за умови приточно витяжної системи з рекуперацією, інакше витрати на стіни ростуть а енергоефективність майже не зростає. Так як я небуду робити систем рекуперації, прийняв рішення що стіни 375 - 400 мм вистачить. Мій товариш звів будинок Д400 375мм, без додаткового утеплення. Опалення газове на теплих полах. Необхідності підіймати температуру полу вище комфортної цією зимою небуло і це при тому що гб ще не вийшов на робочу вологість. Це Ви маєте на увазі необхідність системи рекуперації до будь-якого утеплення газоблоку чи саме до цих трьохшарових блоків? У одного мого друга теж будинок з газоблоку D400 375мм без утеплення, і він задоволений, а іншого з газоблоку D400 375мм + 100 мм ППС, і він теж задоволений. Я схильний до утеплення будинку, але не можу визначитись з матеріалом утеплення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashulkaB3 Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 Залишилось визначитись який з товаришів найбільш задоволений . Побачивши свій блок після двохрічного простоя без обділки я всетаки вирішив його не просто оштукатурити, а захистити плитами ппс. Око не бачить душа радується :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gazoblok-aeroc Опубліковано: 11 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 Добрый день, немного пролистал тему, но не нашел ответ на свой вопрос. Я планирую строить дом с блоков D400 400мм и утеплять 100мм минваты. Действительно ли теплоизоляционные блоки по всем параметрам лучше минваты, или есть какие-то нюансы? И стоит ли смотреть на трехслойные блоки AEROC ENERGY PLUS? Добрый день. Нюансов несколько - плиты ENERGY абсолютно не горючие, у них твёрдая и ровная поверхность (простота отделки), стабильные размеры, очень легко монтируются, поскольку сами легкие и геометрически точные. Не поддаются воздействию вредителей и имеют практически неограниченный срок службы. На нашем сайте есть сравнительная характеристика разных утеплителей, включающая сопротивление теплопередаче. www.aeroc.ua/produktsiya/teploizolyatsiya Трехслойные на данный момент производятся только под заказ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashulkaB3 Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 Ще результатів дослідів немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gazoblok-aeroc Опубліковано: 11 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 Ще результатів дослідів немає? Вітаю, якщо з приводу кремового блоку, то ні, поки що. Добавлено через 8 минут Нужен блок В3,5, толщина - не принципиально 300-500мм, кол-во не большое...+/- 50м3. Что можете предложить!? Добрый день. Продукция с такими параметрами номенклатурой компании AEROC не предусмотрена. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
We$t Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 gazoblok-aeroc Вітаю, якщо з приводу кремового блоку, то ні, поки що. Для чого я скидав Вам номер телефону ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 Це Ви маєте на увазі необхідність системи рекуперації до будь-якого утеплення газоблоку чи саме до цих трьохшарових блоків? У одного мого друга теж будинок з газоблоку D400 375мм без утеплення, і він задоволений, а іншого з газоблоку D400 375мм + 100 мм ППС, і він теж задоволений. Я схильний до утеплення будинку, але не можу визначитись з матеріалом утеплення. Ви неправильно зрозуміли суть я маю наувазі недоцільність витрат більше за гб 375 мм. Ви зробите стіну 500 мм наприклад, стратите на неї на 50% більше коштів, а будинок стане теплішим на 2-3%. Адже при гб 375мм та більше основні тепловтрати будуть саме через витяжні канали, тому і стає необхідною система рекуперації, для отримання суттєвого результату від товщої/теплішої стіни 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 12 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2016 Ви неправильно зрозуміли суть я маю наувазі недоцільність витрат більше за гб 375 мм. Ви зробите стіну 500 мм наприклад, стратите на неї на 50% більше коштів, а будинок стане теплішим на 2-3%. Адже при гб 375мм та більше основні тепловтрати будуть саме через витяжні канали, тому і стає необхідною система рекуперації, для отримання суттєвого результату від товщої/теплішої стіни А Ви свій будинок плануєте додатково утеплювати чи лише оздобленя фасаду штукатуркою тощо? Ну поки що по словам блоки для утеплення аерок є ідеальним матеріалом, а є якийсь об'єктивний мінус в використанні цих блоків для утеплення? Чи лише ціна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 12 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2016 (змінено) Компания АЭРОК, к сожалению, приняла решение с сегодняшнего дня не отвечать на вопросы форумчан в этой теме на неопределенный период. Тема закрыта. Новая тема для обсуждения продукции АЭРОК www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=205876 Змінено 13 жовтня 2016 користувачем FLASH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
амбусадор Опубліковано: 13 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2016 (змінено) Вы как обычно выложили цитаты из непонятно каких источников.... Пренебрежение правилами цитирования в данном случае сыграли с ним злую шутку. Он процитировал положение из проекта норматива. В утвержденном же документе были учтены научные наработки в данном вопросе а также мировой опыт и диапазон применимости был расширен до С1.5 – 3.5 ПРОЕКТ ДСТУ-Н Б В.2.6-ХХХ:201Х НАСТАНОВА З ПРОЕКТУВАННЯ ТА УЛАШТУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙ БУДИНКІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ВИРОБІВ ІЗ НІЗДРЮВАТОГО БЕТОНУ АВТОКЛАВНОГО ТВЕРДНЕННЯ ДСТУ-Н Б В.2.6-202:2015 НАСТАНОВА З ПРОЕКТУВАННЯ ТА УЛАШТУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙ БУДИНКІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ВИРОБІВ ІЗ НІЗДРЮВАТОГО БЕТОНУ АВТОКЛАВНОГО ТВЕРДНЕННЯ Аналогично и по соседям. Dmode приводит древние положение СТО 501-52-01-2007 Проектирование и возведение ограждающих конструкций жилых и общественных зданий с применением ячеистых бетонов в Российской Федерации. Часть 1 С тех пор много воды утекло и уже в более свежем СТО НОСТРОЙ «Строительные конструкции зданий и сооружений. Устройство конструкций с применением ячеистых бетонов автоклавного твердения. Правила, контроль выполнения и требования к результатам работ, рекомендации по применению» в «конструкционно-теплоизоляционную» кваливикацию попадает и В1.5, а также приводится методология и матмодель уточненяющего прочностного расчета в т.ч. и для В1.5 Змінено 13 жовтня 2016 користувачем амбусадор 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення