dneprstab Опубліковано: 19 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2024 6 минут назад, Gitan сказал: Яку пораду дасте? Знімати та продавати стабілізатор та купувати QUANT? Мудра сова дає тільки поради.Вирішувати вам ) Я знаю що деякі старі моделі Елекс модернізує для роботи під зеленку. Що і як у інших - то треба уточнювати у виробника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HD7950 Опубліковано: 4 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2024 (змінено) Привіт хлопці! Може кому потрібен такий прилад для перевірки? Тільки в мене на 3700 вольт. маю два, один думаю продати Змінено 4 жовтня 2024 користувачем HD7950 додав у комент інфу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 23 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Чергова історія про потужний бренд VOLTOK - ну не подобається воно мені 😂😂😂 Але річ не тільки в моїх емоціях.Як кажуть - робить висновки самі Як зроблений - все на відео. Родзинки додає застосування бюджетного китайського БЖ в стабілізаторі укр виробництва. Зато мідний транс-ось тут шпеціалісти можуть досхочу розказувати про переваги мідного трансформатора. Елекс,Укртехнологія ...навіть РЕТА і Прочан випускають на алюмінькі. Але ж вон не шарять зовсім. Ну і тут же коментатори під відео почали писати - а пасматрітє что в QUANT ... Порывнювати оце відро з QUANT - це якысь вже клінічний ідиотизм... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
juriy50 Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого Добрий день,підкажіть,де знайти запчастини і ціни на їх.(для сервопривідних стабів типу елім,снап і т.п. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 50 минут назад, juriy50 сказал: Добрий день,підкажіть,де знайти запчастини і ціни на їх.(для сервопривідних стабів типу елім,снап і т.п. Дякую www.supervolt.dp.ua - розділ запчастини та сервіс Чого не знайдете чи не знаєте що робити - запитуйте в спеціалістів по продажах та сервісантів - вам підкажуть Або ж пишіть тут- що саме потрібно Змінено 21 лютого користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
juriy50 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Добрий день,потрібно електродвигун або привід в зборі. ДЖякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого (змінено) 4 часа назад, juriy50 сказал: Добрий день,потрібно електродвигун або привід в зборі. ДЖякую Робіть замовлення supervolt.dp.ua/ua/p438435366-servoprivod-dlya-stabilizatora.html Змінено 22 лютого користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 25 березня Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня Основні моменти ремонту плати стабілізатора Forte KB732 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 1 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня Стабілізатори напруги релейні RUCELF моделі SRW(SRF) 4000 , 6000 , 9000 та 12000 Почастішали випадки зверненнь у сервіс з питаннями заміни плати MCB104 та MCB110 на MCB119 Є деякі суттєві нюанси з якими потрібно ознайомитися до того як ви вирішили це зробити. Не все золото що блищить 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня (змінено) Якщо ви плануєте ремонт сервопривідного стабілізатора і вирішили поміняти щітки-це відео допоможе вам розібратися Змінено 18 квітня користувачем dneprstab 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЮриБас Опубліковано: 9 вересня Поділитись Опубліковано: 9 вересня Всім доброго дня! Є прохання, може є у когось схема релейного стабілізатора AVR-500w.. був би вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня Еще один год незаметно пролетел как… 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 13 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 13 вересня В 10.09.2025 в 02:30, ЮриБас сказал: Всім доброго дня! Є прохання, може є у когось схема релейного стабілізатора AVR-500w.. був би вдячний. Писніть мені у вайбер свою пошту я вам скину пару схем від Luxeon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 13 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 13 вересня Ремонт Елекс Ампер - не включається-проц мінять будемо.Казковий сервіс з Кривого Рогу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 вересня Поділитись Опубліковано: 13 вересня 3 години тому, dneprstab сказав: Ремонт Елекс Ампер - не включається-проц мінять будемо.Казковий сервіс з Кривого Рогу. Дякую цікаво. Сьогодні теж поливав "колег" а потім виявилося що то дідо робив і якось аж навдобно стало... Але знайдіть десь штатив, будь ласка. І ще один момент: 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 14 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 23 часа назад, porterlv сказал: Дякую цікаво. Сьогодні теж поливав "колег" а потім виявилося що то дідо робив і якось аж навдобно стало... Але знайдіть десь штатив, будь ласка. І ще один момент: 😁 Назвався сервісом - отримуй піз№дюлєй. Для клієнта однаково хто працює в сервісі - дідо чи баба чи марсіянє. Якщо береш гроші - хоча б навчись елементарним речам. Тепер про вертикальне відео- це відео для тікток інстаграм і шортсів. Кіноромани для ютуба я знімаю окремо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 3 листопада Поділитись Опубліковано: 3 листопада Принесли в ремонт Calmer HOHC-15000. Не включается. Снял плату, проверил все, что мог. Даже прошивку считал с Атмеги. Должно работать, но нет. Не хочет. Несколько вопросов, может подскажите: 1. Если взять плату управления и индикатор и подать питание на КРЕН12, должен хоть как-то отреагировать индикатор? 2. Может на нем слететь прошивка? Считанная мной прошивка какая-то подозрительная. Много одинаковых блоков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: В понеділок в 21:01 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:01 7 часов назад, Lagros сказал: Принесли в ремонт Calmer HOHC-15000. Дуже рідка модель.Якщо проблема з процом краще на завод звернутися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Вітаю. А що зараз можна взяти нормальне на 40 чи 50А. Хочу поставити перед інвертором, бо трохи похолодає і інвертор не увімкнеться від мережі. Інвертор віктрон мультиплюс2. Зеленки нема, можливо колись буде, але тоді мабуть і стаб не потрібен буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 часов назад, msgarry сказал: Вітаю. А що зараз можна взяти нормальне на 40 чи 50А. Хочу поставити перед інвертором, бо трохи похолодає і інвертор не увімкнеться від мережі. Інвертор віктрон мультиплюс2. Зеленки нема, можливо колись буде, але тоді мабуть і стаб не потрібен буде. Почнемо з QUANT - це найкращий варіант Якщо не підходить - тоді варіант трохи простіше - Укртехнологія Инфініті буде компромісним але якісним варіантом з тірісторних. Звертайтесь , зробимо гарну пропозицію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 49 минут назад, dneprstab сказал: Почнемо з QUANT - це найкращий варіант Якщо не підходить - тоді варіант трохи простіше - Укртехнологія Инфініті буде компромісним але якісним варіантом з тірісторних. Звертайтесь , зробимо гарну пропозицію. Інвертор може не увімкнутися і від мережі з стабом. Зараз такі ситуації, що в мережі 140-150В, але квант то витягує і робить 220. Але інвертор хоче впихнути пару кіловат в батарею яка розрядилася, і тоді квант каже йди в дупу) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 час назад, Energon сказал: Інвертор може не увімкнутися і від мережі з стабом. Зараз такі ситуації, що в мережі 140-150В, але квант то витягує і робить 220. Але інвертор хоче впихнути пару кіловат в батарею яка розрядилася, і тоді квант каже йди в дупу) Не знаю як квант, але я завжди думав, що якщо стаб на 50А, а інвертор налаштувати на 10-16А на вході, то має працювати будь який по нижньому порозі. Більш того мене 190 В влаштує, аби по бензин не кататися, а от холодильник інверторний хз влаштує чи ні? 😀 Змінено 7 годин тому користувачем msgarry Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 31 минуту назад, msgarry сказал: Не знаю як квант, але я завжди думав, що якщо стаб на 50А, а інвертор налаштувати на 10-16А на вході, то має працювати будь який по нижньому порозі. Більш того мене 190 В влаштує, аби по бензин не кататися, а от холодильник інверторний хз влаштує чи ні? 😀 Це палка з двома кінцями. Обмеживши струм заряду, можно не вспіти зарядити батарею чи батареї. Світло зараз може не бути до 18год на добу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 42 минуты назад, Energon сказал: Це палка з двома кінцями. Обмеживши струм заряду, можно не вспіти зарядити батарею чи батареї. Світло зараз може не бути до 18год на добу. Вчора розрядив батарею до 85% за 10 годин. Потім увімкнув зарядитися по нічному тарифу на годину з 23 по 00. Зарядилася на 97% по бмс. Чомусь заряджалася вхідним струмом 15А хоча в налаштуваннях змінив на 50А. Хз можливо що батарея майже заряджена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 часов назад, Energon сказал: Інвертор може не увімкнутися і від мережі з стабом. Зараз такі ситуації, що в мережі 140-150В, але квант то витягує і робить 220. Але інвертор хоче впихнути пару кіловат в батарею яка розрядилася, і тоді квант каже йди в дупу) Ну це вже треба ж рахува и навантаження.Звісно що все включити і діскотека на повну не буде працювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз