Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 часа назад, Andrey-Bucha сказал: за роботи я платив 900 грн/день/людина. В нас підсобника за таки гроші не знайти. І це не Львів з купою внутрішніх переселенців. В тому сенсі що нерухомість у нас не стрибнула як на заході країни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 8 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Можно посмотреть? Бажано , з правилом штукатурку) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 хвилину тому, Vikctor сказав: В нас підсобника за таки гроші не знайти. І це не Львів з купою внутрішніх переселенців. В тому сенсі що нерухомість у нас не стрибнула як на заході країни. 1500-2000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) .. Змінено 27 січня користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 21 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав: ні, я звертаюся за послугою. якщо послуга дорога, то я шукаю іншого майстра. звісно порівняння з зп в цеху є. але розумієте, може майстер плиткарь або сантехнік и має заробляти 5000 у.е. в місяц. але так само має майстер педіатр заробляти, майстер перукар, майстер повар. тоді ціни у космосі на все будуть 😉 а друге питання... треба щоб всі майстри сплачували повні податки. в мене наприклад -10000 грн в місяць приблизно через підвищення війського збору. а у когось мінуса немає. за це дійсно жаба давить 😉 Є ще такий момент, що про професійні навички і про якість виконаної роботи замовник може лише здогадуватись. Також нуль відповідальності. Це на мою думку одні з причин низької оплати. Немає жодного працюючого ліцензування, контролю. Все як "дике поле". Не цивільно як на мене... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, МаТраС сказал: Бажано , з правилом штукатурку) Мне визуально хватит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, delic сказал: Є ще такий момент, що про професійні навички і про якість виконаної роботи замовник може лише здогадуватись. Також нуль відповідальності. Це на мою думку одні з причин низької оплати. Немає жодного працюючого ліцензування, контролю. Все як "дике поле". Не цивільно як на мене... Вы хотите лицензирования Да не вопрос. Только платить за него будете именно Вы. В смысле заказчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 години тому, sergio сказав: Пластиковим трубам ніфіга не буде. Навіть, якщо замерзнуть. А кранам?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 55 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав: але розумієте, може майстер плиткарь або сантехнік и має заробляти 5000 у.е. в місяц. але так само має майстер педіатр Що мішає їм стати плиточниками, штукатурами, малярами? Зона комфорту за 20000?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Зря спорите, рано или поздно рынок все решит...когда потенциальный застройщик зарабатывает гораздо меньше плиточника или маляра или... то у него есть вариант самому с кумом неспеша либо нанять аматора и потом совместно устранять косяки либо забить на них. Мастер же в это время останется без заказов, цены начнут снижаться. Так что все зависит лишь от экономики и спроможности заказчика))) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 часа назад, Andrey-Bucha сказал: в принципі так.. колись втратив через морози пару кранів у Бучі на вулиці. потім спаяв з труб в вже не відключав воду на зиму і все ок було. спробую, дякую! В мене майстри в будинку спаяли трубы, потекло в одному місті. Короче коли паяли, забули штрих код з ціною з труби відклеїти, нагріли і в муфту з"єднувальна запхали. 🤦♂️Після того купив паяльник і сам потихеньку собі паяю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 38 минут назад, МаТраС сказал: А кранам?) Лет десять уже стоит, правда подкапывает через ручку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 8 хвилин тому, Бармалей сказав: Зря спорите, рано или поздно рынок все решит...когда потенциальный застройщик зарабатывает гораздо меньше плиточника или маляра или... то у него есть вариант самому с кумом неспеша либо нанять аматора и потом совместно устранять косяки либо забить на них. Мастер же в это время останется без заказов, цены начнут снижаться. Так что все зависит лишь от экономики и спроможности заказчика))) Є такі речі, що вилазить вже коли ти завіз меблі. І починається демонтаж плитки, і можливо штукатурки... аматор свої 900 гривень то заробить, кум шашликів поїсть. А переробляти буде профі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 хвилин тому, sergio сказав: Лет десять уже стоит, правда подкапывает через ручку. Двічі замерзали і двічі мікротріщина була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 часа назад, Andrey-Bucha сказал: Андрій. В мене є факти 😉 у нас на виробництві 25-30 т грязними. всі працюють. Пару тижнів тому мені робив зварювальні роботи один хлоп. 2000/день. А працює він 2/2 на колбасах Львов. 1800 в день платят. грязними. є в мене бригада (мурували, армапояс заливали). працюють на ТОВ у Львові. місцеві. за роботи я платив 900 грн/день/людина. звісно не плиткарі, але заливати армапояс на 2 поверху вручну теж не легко тобто можу сказати що більшість українців отримує 20-35 т приблизно. звісно тут кажуть що якщо будуєшься то багатий 😉 але внутрянка і в квартирах така сама. не тільки ж прокурори та депутати можуть ремонт робити. Я тут поруч біля Наварії живу., тож спостерігаю, як другий сезон тулят двоповерховий будинок з газоблоку. Довго і нудно бо виконроб хоче з"економити, просто поденно, принамні тим хто мурував, платив по тисячі. Одні втечуть інших бере. За два сезони спромоглися знести 2 будиночки, залити фундамент, вимурувати перший поверх в грудні бригада залила перекриття. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 минуты назад, МаТраС сказал: Двічі замерзали і двічі мікротріщина була То через вісь тече. Але враховуючи, що зараз такий кран більше трьохсот гривень, думаю ще пятирічку постоїть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, Vitaliy67 сказав: Вы хотите лицензирования Да не вопрос. Только платить за него будете именно Вы. В смысле заказчик Нема питань. Підкажіть де таких знайти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 26.01.2025 в 10:11, Andrey-Bucha сказав: продовжуємо роботи дружина учора закінчила чернову шпаклівку стін ... От ця фраза мене вразила! Браво вашій всій сім'ї, здоров'я та любові! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 11 минут назад, Vstar сказал: От ця фраза мене вразила! Браво вашій всій сім'ї, здоров'я та любові! дякую у нас варіантів мало. компенсацію за Бучу не дають. хочемо скоріше з орендованої квартири втікти 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 18 минут назад, delic сказал: Нема питань. Підкажіть де таких знайти... У мене є товка, ліцензія на будівництво і навіть ПДВ. Точно надо? Змінено 27 січня користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 минуты назад, murava сказал: У мене є товка, ліцензія на будівництво і навіть ПДВ. Точно надо? а чому з ТОВ має бути дороже? зараз робимо за грантові кошти ремонт у Черкасах (дитячий простір біля заводу). бюджет 1,5 млн приблизно. без ПДВ. кращими по цінам були 3 ТОВ. вибрали одну. вже працюють 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Только что, Andrey-Bucha сказал: а чому з ТОВ має бути дороже? зараз робимо за грантові кошти ремонт у Черкасах (дитячий простір біля заводу). бюджет 1,5 млн приблизно. без ПДВ. кращими по цінам були 3 ТОВ. вибрали одну. вже працюють А хто казав, що дорожче? Загально будівельні - ні, не дуже воно і дорожче, якщо не накручувати на об'ємах. Вузькопрофілька або якась складна/дотошна робота буде по-любому дорожче, бо залучаються підрядники. Бо на прикладі плитки покласти цех і дизайнерські витрибеньки в санвузлі - це трошки інший рівень людей і вмінь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 час назад, Vikctor сказал: В нас підсобника за таки гроші не знайти. І це не Львів з купою внутрішніх переселенців. В тому сенсі що нерухомість у нас не стрибнула як на заході країни. В ТГ група Львівська є Підробіток типа вантажники, щось копати, прибирати, тощо. Так коли з"яаляється такого плану пропозиції, як правило ппопонують, щось біля 150 грн/год, так закриваються протягом 5 Хв. З іншого боку, раз було оголошення, що потрібна людина, що вміє користуватись болгаркою. Прочитав то оголошення, приїхав за три години додому, ще актуально було. Подзвонив, сказали у Вікторії Гарденсу треба перепиляти, якусь велику заліщяку, бо не можуть винести. Домовся. Приїхав, перепиляв ту байду за 10 Хв, взяв 150 грн. (може і більше можна було просити,, хоча мені в так по дорозі тож спеціально далеко їхати не треба) Тобто я до чого, якщо тягати плитку і шпаклівку бажаючих за 150 грн/год хоч відбавляй. То вже на трошки більш інтелектуальну роботу бажаючих не дуже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, sergio сказав: В ТГ група Львівська є Підробіток типа вантажники, щось копати, прибирати, тощо. Так коли з"яаляється такого плану пропозиції, як правило ппопонують, щось біля 150 грн/год, так закриваються протягом 5 Хв. З іншого боку, раз було оголошення, що потрібна людина, що вміє користуватись болгаркою. Прочитав то оголошення, приїхав за три години додому, ще актуально було. Подзвонив, сказали у Вікторії Гарденсу треба перепиляти, якусь велику заліщяку, бо не можуть винести. Домовся. Приїхав, перепиляв ту байду за 10 Хв, взяв 150 грн. (може і більше можна було просити,, хоча мені в так по дорозі тож спеціально далеко їхати не треба) Тобто я до чого, якщо тягати плитку і шпаклівку бажаючих за 150 грн/год хоч відбавляй. То вже на трошки більш інтелектуальну роботу бажаючих не дуже. Та задача,яку ви зробили за 10 хв, хоча взяти всі рухи,то явно не 10 вийде. Оцінюється не почасу, а як ціна задачі. Ну і явно не 150. Виїзд майстра... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Только что, МаТраС сказал: Та задача,яку ви зробили за 10 хв, хоча взяти всі рухи,то явно не 10 вийде. Оцінюється не почасу, а як ціна задачі. Ну і явно не 150. Виїзд майстра... Так дядько явно не договорює, що він цю залізяку за 10 хв не тільки розпиляв, а й вивіз , і на лом здав 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз