ЯД Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 7 годин тому, sidus сказав: Моя епопея із ДТЕК продовжується, нагадаю я пробую через кабінет приєднать податись. Основне шо треба памятати: шо якшо шось не так, заявка висить в кабінеті із статусом: На розгляді, а по факту вона в архиві. Тому кабінет це супер-сира хрінь, хіба шо ви готові по телефону всю подальшу ситуацію моніторити. А мене виходить ще й ДТЕК надув: я в 21му році змінював лічильник, спеціально обирав модель, яка підтримує ЗТ + двозонний, обрав модель Gama 300 f27, оплатив, отримав акт приймання-передачі із цією моделлю, АЛЕ встановили по факту Gama 300 f17, дешевшу модель без підтримки ЗТ, в акті про заміну лічильника теж ця модель. І це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, бо я був впевнений шо лічильник підтримує ЗТ. Якось так, тепер подав заяву, описав ситуацію і знов чекати. Грьобаний совок Мне кажется все таки забить и найти людей Бо это просто уйдет уйма времени в итоге. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 8 часов назад, sidus сказал: це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 часов назад, МакДо сказал: Нагадали історію про те, як приїхали ДТЕК замінювати мені лічильник для ЗТ і в процесі заміни повідомили, що вони не той взяли і не можуть мені встановити високовольтний лічильник. Походу в мене те саме було - шо було під рукою, те і встановили....але по факту це косяк того, хто встановлював, подивимося як ДТЕК зреагує на ситуацію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 часов назад, ЯД сказал: Мне кажется все таки забить и найти людей Бо это просто уйдет уйма времени в итоге. Людей, которые тариф под ключ оформят? А сколько сабж стоит? У меня ж не 30квт СЭС чтоб спешить, а 12, не думаю что окупится быстрее найти людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 13 часов назад, Asot сказал: Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ? Ну це стандартна процедура офомрлення ЗТ. як правило іі роблять коли міняють лічильник, але в моєму випадку лічильник з підтримкою ЗТ був (як я думав, насправді ні), тому окремо подавав заяву на перевірку. Перевіряють лічильник і обладнання, як детально - не скажу, бо в мене все закінчилось на лічильнику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 22 минуты назад, sidus сказал: Перевіряють лічильник і обладнання, як детально - не скажу, бо в мене все закінчилось на лічильнику Я теж написав заяву на перевірку ,побачим ,що скажуть,знаю точно ,що узо 3ф у мене не мае і реле напруги тоже біля стовпа) Тому й спитав ,що саме там хочуть побачити Змінено 13 березня користувачем Asot Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 36 хвилин тому, sidus сказав: Походу в мене те саме було - шо було під рукою, те і встановили....але по факту це косяк того, хто встановлював, подивимося як ДТЕК зреагує на ситуацію Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Только что, k-master сказал: Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом? ну в заяві я вказав, шоб виставили рахунок, але без лічильника...тобто доплатити все одно треба буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 хвилину тому, sidus сказав: ну в заяві я вказав, шоб виставили рахунок, але без лічильника...тобто доплатити все одно треба буде Може бути так що в них його немає та простіше дати свій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 31 минуту назад, k-master сказал: Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом? Які ще вимоги підскажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 3 хвилини тому, Asot сказав: Які ще вимоги підскажете? Если вы не в киевской области то требуют еще РН под пломбу. Модем они с счетчиком ставят свой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 9 хвилин тому, Asot сказав: Які ще вимоги підскажете? Ну там Лічильник з модемом та іноді вимагають РН. Ну й сама станція повинна бути встановленна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 51 минуту назад, k-master сказал: Ну там Лічильник з модемом та іноді вимагають РН Дякую,реле у будинку стоїть ,якщо захочуть ,перенесу на вулицю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 19 часов назад, Asot сказал: Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ? Від регіону залежить. В нас наприклад головна умова - щит з РКН під опомбування. На інвертор/панелі майже не дивляться. Лічильник мені змінювали на двонаправлений саме через оформлення ЗТ й тому його не перевіряли. Та навіть модем для лічильника встановив перевіряючий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня В 13.03.2025 в 17:01, Vikctor сказал: Від регіону залежить. В нас наприклад головна умова - щит з РКН під опомбування. Була перевірка,фоткали обладнання ,за ркн ніхто не питав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня Стоїть дея 12квт ,1 поле на 7830w дае приблизно як ,коли 36- 44квт за день .Таке питання ,по потужн панелей можна нагрузити 15,6квт ,сам інв може видати 13квт ,якщо поставити ще одне поле на 7830 і буде 14 квт генерації ,то ця сумарна генерація буде різатись до 13 квт ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 18 минут назад, Asot сказал: Стоїть дея 12квт ,1 поле на 7830w дае приблизно як ,коли 36- 44квт за день .Таке питання ,по потужн панелей можна нагрузити 15,6квт ,сам інв може видати 13квт ,якщо поставити ще одне поле на 7830 і буде 14 квт генерації ,то ця сумарна генерація буде різатись до 13 квт ? Вроде до 12 по ас но если в это время акб разряжен остальное пойдет в него Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня biz.liga.net/ua/all/tek/novosti/nezdorova-sytuatsiia-ukraini-v-denni-hodyny-dovodytsia-spuskaty-elektroenerhiiu-v-zemliu в "каждий дом" кажете? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня 2 години тому, yur43 сказав: biz.liga.net/ua/all/tek/novosti/nezdorova-sytuatsiia-ukraini-v-denni-hodyny-dovodytsia-spuskaty-elektroenerhiiu-v-zemliu в "каждий дом" кажете? Ну все. Накрилась сракою ініціатива влади на пільгове кредитування будівництва домашніх СЕС без продажу - банально на самозабезпеченні. А ще це може бути приводом (штучним?) до зупинки дії пільгового розмитнення. А ще - зниження попиту на будівництво мережевих СЕС (30кВт) через зміну\зниження тарифу на ЗТ. Але найцікавіше - невже замість того, щоб скидати надлишок «в землю», не продавати її за кордон? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня 8 минут назад, МакДо сказал: Але найцікавіше - невже замість того, щоб скидати надлишок «в землю», не продавати її за кордон? Велика вероятность что там таких же сэс своих хватает, смотрел какое то видео что им ставят отделтный модем который в часы пик инвертору говорит хватит генерировать нам столько не нужно и в это же время отрицательный тариф, но многие в это время акб заряжают а когда вечером нехватра то разряжают в сеть 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня 20 часов назад, mib сказал: Вроде до 12 по ас но если в это время акб разряжен У мене мережевий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 23 березня Поділитись Опубліковано: 23 березня 9 минут назад, Asot сказал: У мене мережевий Тогда должен обрезать лишнее 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 16 часов назад, МакДо сказал: Ну все. Накрилась сракою ініціатива влади на пільгове кредитування будівництва домашніх СЕС без продажу - банально на самозабезпеченні. А ще це може бути приводом (штучним?) до зупинки дії пільгового розмитнення. А ще - зниження попиту на будівництво мережевих СЕС (30кВт) через зміну\зниження тарифу на ЗТ. Але найцікавіше - невже замість того, щоб скидати надлишок «в землю», не продавати її за кордон? треба буде вводити погодинні тарифи, і стимулювати людей на продаж енергії із батарейок. але думаю до цього ще далеко. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 59 хвилин тому, newbee2020 сказав: треба буде вводити погодинні тарифи, і стимулювати людей на продаж енергії із батарейок. але думаю до цього ще далеко. Просто посмотрите на опыт юса) Просто вводить веерные отключения в час пик) или цену за кВт делать пару сотен баксов Хотя у них вроде нет ЗТ от домовладения вроде, просто трабла с генерацией солнца Змінено 24 березня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 13.03.2025 в 17:01, Vikctor сказав: Від регіону залежить. В нас наприклад головна умова - щит з РКН під опомбування. На інвертор/панелі майже не дивляться. Лічильник мені змінювали на двонаправлений саме через оформлення ЗТ й тому його не перевіряли. Та навіть модем для лічильника встановив перевіряючий. Опишіть, будь ласка, детальніше. Поставили ви в окремий ящик/щит реле, опломбували його. А що далі з дротами? Інвертор теж пломбуют щоб не переключили його повз РН чи аби фотка була красива з пломбою, а далі хай власник робе, що хоче? Змінено 24 березня користувачем AndryG 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз