МакДо Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 33 хвилини тому, mib сказав: Мне счетчик правда при подключении обошелся 15790 я к тому что в эти деньги они и ящик поставили, вы просто выше спрашивали Я зроблю хід конем і до заміни лічильника подам заявку про заміну боксу, через неможливість зчитувати показники. 33 хвилини тому, mib сказав: Может и вам его поменяют Це навряд. Бо мені прямо сказали - підготуйте бокс. Хоча… 34 хвилини тому, mib сказав: А сказали что счетчики есть? З впевненістю казала: тааак, давайте поглянемо коли у нас найближча дата вільних монтажників. Не казала чекати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 53 хвилини тому, Vikctor сказав: А які ще витрати окрім лічильника? Чомусь думаю, що до нового року треба отримати технічні умови чи що вони там видають у разі оформлення ЗТ, а фізично все можна завершити і після нового року. Та здається ніяких. Ну там ще оплата його встановлення та все таке. Але коли лічильник вже є то все інше просто підписання документів та витрати часу та грошей покататись. Просто у деяких нема потужності, тому бувають додаткові витрати на підключення необхідної потужності. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 27 хвилин тому, МакДо сказав: З впевненістю казала: тааак, давайте поглянемо коли у нас найближча дата вільних монтажників. Не казала чекати. А з впевненістю сказала, що і модем є до лічильника? Бо не буде модема, нічого нікуди не зрушиться з місця. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 16 хвилин тому, allanek сказав: А з впевненістю сказала, що і модем є до лічильника? Бо не буде модема, нічого нікуди не зрушиться з місця. В 2013му я рік чекав на стандартне підключення. Дякую сусіду і подовжувачу. Не думайте, що я їм вірю. Просто транслюю її слова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада Я натякаю на те, що вам треба поцікавитися, чи не буде затримки через модем. Бо я його місяць чекала , при цьому лічильник був одразу, як оплатила рахунок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бурундучок Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада Всім привіт! Напишу про наш досвід підключення. У нас Ірпінський рес, але комунікація була з Києвом на Стеценка.12.09 запросила у колл-центра рахунок, на наступний день оплатила- 14 з лишком тисяч. 16.10 приїхали поставили лічильник з модемом. На наступний день поїхала на Стеценка ( Київ) за паспортом точки розподілу, сказали, що рано приїхала, треба пару тижнів почекати, домоглась прискорення -вмовила. Сказали ок- приїжджайте на наступний день. 18.10 забрала паспорт і 21.10 подала документи на Борщагівську. 04.11 сказали, що договір підписаний, продаж електроенергії рахується з дати подачі заявки на підписання, тобто з 21.10. Тобто часу витрачено з 12.09 по 21.10, грошей 14 тисяч за лічильник, 2 приїзда на Стеценка за паспортом і два на Борщагівську. До речі, на Борщагівську подавати документи може і не власник, а підписувати власнику обов’язково 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада А наскільки ЗТ актуальний для гібридного інвертору? Можна ж в батареї накопичувати і вночі витрачати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2 минуты назад, sidus сказал: А наскільки ЗТ актуальний для гібридного інвертору? Можна ж в батареї накопичувати і вночі витрачати Сеть безразмерна в отличии от батареи, но в целом да многие так и живут 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада 3 години тому, sidus сказав: А наскільки ЗТ актуальний для гібридного інвертору? Можна ж в батареї накопичувати і вночі витрачати Я прийняв рішення зробити собі ЗТ, так як коли панелі можуть дати 5кВт, а будинок споживає 200вт, то хочеться, щоб система хоча б трішки окуповувалася. +поля в мене будуть потужністю 13кВт. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада (змінено) 6 годин тому, sidus сказав: А наскільки ЗТ актуальний для гібридного інвертору? Можна ж в батареї накопичувати і вночі витрачати А з ЗТ можна накопчувати влітку, а витрачати взимку. Без ЗТ ніяка батарея не допоможе зберегти пару тисяч кВтгод для опалення взимку. Та навіть зараз - я вдень продаю десь 30 кВт, вночі їх використовую для опалення. Змінено 7 листопада користувачем k-master 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_555 Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада В 06.11.2024 в 11:56, Бурундучок сказал: продаж електроенергії рахується з дати подачі заявки на підписання, тобто з 21.10 Т.е. если генерация была до подписания, они ее не учитывают ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада Дзвонив сьогодні в ДТЕК стосовно ЗТ. Нікуди їхати не треба поки що. Для замовлення встановлення двонаправленого лічильника з модемом можна або замовити цю послугу на їх сайті під ключ або дізнатись який лічильник з модемом придбати і замовити його втановлення. В будь-якому разі лишень після оплати рахунку на комплексну послугу або після купівлі самостійно лічильника вони призначать дату його встановлення. Кажуть що поки ніяких розпоряджень стосовно відміни тарифу після НР вони не отримували. Список потрібних компонентів для оформлення ЗТ дуже невеликий при наявності панелей - інвертор, реле напруги та лічильник. Цікаво - вони наполягають на встановленні окремого реле напруги під пломбою в уличному щиті чи задовільняться наявними реле в розподільчих щитах в будинку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Дзвонив сьогодні в ДТЕК стосовно ЗТ. Нікуди їхати не треба поки що. Для замовлення встановлення двонаправленого лічильника з модемом можна або замовити цю послугу на їх сайті під ключ або дізнатись який лічильник з модемом придбати і замовити його втановлення. В будь-якому разі лишень після оплати рахунку на комплексну послугу або після купівлі самостійно лічильника вони призначать дату його встановлення. Кажуть що поки ніяких розпоряджень стосовно відміни тарифу після НР вони не отримували. Список потрібних компонентів для оформлення ЗТ дуже невеликий при наявності панелей - інвертор, реле напруги та лічильник. Цікаво - вони наполягають на встановленні окремого реле напруги під пломбою в уличному щиті чи задовільняться наявними реле в розподільчих щитах в будинку? А це точно реле напруги вони хочуть? Бо мені казали (неДТЕК) про обмежувач потужності який треба довстановити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада (змінено) 6 минут назад, razzil сказал: А це точно реле напруги вони хочуть? Бо мені казали (неДТЕК) про обмежувач потужності який треба довстановити. Важко сплутати реле напруги з обмежувачем потужності навіть по телефону. Та й вона раза три повторювала список щоб ми остаточно порозумілься. Правда інвертор вона вперто називала інвектором, але то таке. Якщо обмежувач потужності іде як обов'язкова опція разом з зеленим тарифом, то для мене це зайвий аргумент проти зеленого тарифу... А де тобі це казали - в ясно? Змінено 11 листопада користувачем Vikctor 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада Пам'ятайте, якщо купуєте лічильник самостійно, то вам ще треба його везти на параметризацію, це теж коштує грошей. Якщо купуєте в РЕСі, там все під "ключ"- оплатили рахунок, вони приїхали та все поміняли- поставили. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада 36 минут назад, Vikctor сказал: Важко сплутати реле напруги з обмежувачем потужності навіть по телефону. Та й вона раза три повторювала список щоб ми остаточно порозумілься. Правда інвертор вона вперто називала інвектором, але то таке. Якщо обмежувач потужності іде як обов'язкова опція разом з зеленим тарифом, то для мене це зайвий аргумент проти зеленого тарифу... А де тобі це казали - в ясно? Реле напряжения от дтэка зависит где то требуют, а где то нет Таким образом они пытаются сеть стабилизировать, так как когда идет продажа по ЗТ в сети поднимается напряженме и если с линией не все хорошо то напряжение выскакивает за пределы, а так ваше реле просто вас выключит На моей новой линии уже есть проблема, 2 дома с ЗТ и до трансформатора практически нет потребителей, напряжение бывает 260 в солнечную погоду, так это я еще не подключился 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2 години тому, Vikctor сказав: Дзвонив сьогодні в ДТЕК стосовно ЗТ. Нікуди їхати не треба поки що. Для замовлення встановлення двонаправленого лічильника з модемом можна або замовити цю послугу на їх сайті під ключ або дізнатись який лічильник з модемом придбати і замовити його втановлення. В будь-якому разі лишень після оплати рахунку на комплексну послугу або після купівлі самостійно лічильника вони призначать дату його встановлення. Кажуть що поки ніяких розпоряджень стосовно відміни тарифу після НР вони не отримували. Список потрібних компонентів для оформлення ЗТ дуже невеликий при наявності панелей - інвертор, реле напруги та лічильник. Цікаво - вони наполягають на встановленні окремого реле напруги під пломбою в уличному щиті чи задовільняться наявними реле в розподільчих щитах в будинку? ДТЕК не продає та не купує електроенергію, вони її просто транспортують, тому вони можуть не знати що ЗТ не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада Сьогодні заїхав в центр з обслуговування населення ДТЕК. Його нещодавно відчинили напевно, бо я там їжджу часто але помітив тільки сьогодні. Відкритий офіс, талони, монітори, краса. Я напевно в невдалий час заїхав і тому чекав у черзі хвилин з 20. А дехто проходив до оператора майже одразу після отримання талончика. Ось це всі витрати, в які стане ЗТ. За словами оператора заміна лічильника відбудеться протягом 1-2 тижнів з момента оплати, бо це платна послуга й вони в приорітеті. Потім до них через 2-3 дні, щоб все вже гарантовано опинилося в системі - заява, документи на будинок, інвертор, панелі. Потім через якийсь час (процедура безкоштовна й тому не в приорітеті) заїдуть фахівці пересвідчитись що заявлене обладнання відповідає дійсності і теж через 2-3 дні тре забрати всі документи про підключення ЗТ в ДТЕК і відвезти повідомити про це Ясно. Все. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада Только что, Vikctor сказал: Сьогодні заїхав в центр з обслуговування населення ДТЕК. Його нещодавно відчинили напевно, бо я там їжджу часто але помітив тільки сьогодні. Відкритий офіс, талони, монітори, краса. Я напевно в невдалий час заїхав і тому чекав у черзі хвилин з 20. А дехто проходив до оператора майже одразу після отримання талончика. Ось це всі витрати, в які стане ЗТ. За словами оператора заміна лічильника відбудеться протягом 1-2 тижнів з момента оплати, бо це платна послуга й вони в приорітеті. Потім до них через 2-3 дні, щоб все вже гарантовано опинилося в системі - заява, документи на будинок, інвертор, панелі. Потім через якийсь час (процедура безкоштовна й тому не в приорітеті) заїдуть фахівці пересвідчитись що заявлене обладнання відповідає дійсності і теж через 2-3 дні тре забрати всі документи про підключення ЗТ в ДТЕК і відвезти повідомити про це Ясно. Все. П.С.: знов йшла мова про РН і ані слова про обмежувач потужності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада А лічильник з контролером разом з обмежувачами у старий ящик влізуть? ДТЕК працює як адекватна організація, не всім так щастить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада 13 хвилин тому, Vikctor сказав: П.С.: знов йшла мова про РН і ані слова про обмежувач потужності. Обмеження потужності є в лічильнику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада 6 минут назад, volomoto сказал: Обмеження потужності є в лічильнику. Не казали про це. Не хотілося б. Ви впевнені? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада 13 минут назад, Undertone сказал: А лічильник з контролером разом з обмежувачами у старий ящик влізуть? ДТЕК працює як адекватна організація, не всім так щастить. Звідки ж я знаю? В мене дуже великий ззовні ящик. Я б його залюбки замінив заразом, бо вже іржа позаду на ящику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада 13 хвилин тому, Vikctor сказав: Не казали про це. Не хотілося б. Ви впевнені? В мене є і у всіх, кого я знаю і хто недавно підключав ЗТ, також є. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 листопада Поділитись Опубліковано: 12 листопада 22 минуты назад, volomoto сказал: В мене є і у всіх, кого я знаю і хто недавно підключав ЗТ, також є. Я спрашивал монтажников жтэк когда ставили, чем я ограничен автоматом 32 или счетчиком на 16 квт сказали что gamma 300 не ограничивает мощность, только автомат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз