Sumchanka Опубліковано: 3 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2016 а ще мене мігрень добиває (( Это может быть не мигрень, а защемление нервов в районе шейных позвонков.. А вообще настроение как у Вас не способствует выздоровлению. А еще подумайте, что есть люди, которым намного хуже, чем Вам, и имеют они меньше чем вы! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2016 20-30 таблеток ібупрофену в місяць йде .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 20-30 таблеток ібупрофену в місяць йде .... Это все обезболивание, но не лечение причины. Причина не найдена. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 і черешням, сливам і яблуках ***** ненавиджу цю країну У нас новый премьер-министр, дружище. Теперь яблоки, сливы и черешни будут в шоколаде:D Заканчивай себя убивать раньше времени, все болячки начинаются от мозгов и плохого настроя в голове. И никто никому ничего... 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Нобель, не Ви оголошення давали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Татьяна, уже отменили обязаловку вписывать газовую установку в техпаспорт? А які в цьому проблеми? Де встановлюють дають пісульку, їдеш з нею в ДАЙ та вписуєш. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nuht2007 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Дорогой Нобель, Вы меня извините, при всем уважении к Вам, Вашему труду в построенном Вами же доме, читая последние страницы, мягко говоря, я в легком шоке... Но, похоже это все на банальный мужской недотрах... Извините, может грубо, но, из песни слов не выбросишь. Пока Вы не перестанете думать, что семья это дорого, ни чего хорошего не выйдет. Пара, семья это не бизнес-проект и не объект для инвестиций, что бы рассматривать это под таким "соусом" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 А які в цьому проблеми? Де встановлюють дають пісульку, їдеш з нею в ДАЙ та вписуєш. Да проблем нет никаких. Думал, что "вписывание" уже отменили, так как были такие разговоры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 что семья это дорого, ни чего хорошего не выйдет. Ви просто не жили на дикому заході України тут якщо ти не заробітчанин/бізнесмен...шансів дуже мало і це не ниття. Це реальність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Ви просто не жили на дикому заході України тут якщо ти не заробітчанин/бізнесмен...шансів дуже мало і це не ниття. Це реальність Так какие проблемы, берите жену с центральной Украины или востока. Раз Ваши панянки, такие балованные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 тут ще одна проблема..для своїх, місцевих - я москаль..для східняків і центру - "бандерівець" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 тут ще одна проблема..для своїх, місцевих - я москаль.. Як це так? З прапором партії регіонів стояв ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 для своїх, місцевих - я москаль..для східняків і центру - "бандерівець" То капець просто який в тебе вибір;) Трохи не так ти сприймаешь свої плюси. Будь бандеровцем, то зараз в тренді. Буде теща боятися навідуватися зі Сходу:D Теж плюс;) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Як це так? З прапором партії регіонів стояв ? неа...син російськомовного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 неа...син російськомовного Нобель, едрить-колотить, да какая разница???? Не придумывайте того, чего нет, сын не сын - проблема только в Вашей голове.... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 неа...син російськомовного А я уже подумала сын турецкоподданного, потомок янычар, идейный борец за денежные знаки. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 неа...син російськомовного ахаха аж гордость взяла за наших дівчат, уже вижу картину - чай выпит, вино тоже и тут бац вопрос - "а не москаль?", "а тато не москаль?", "і що, навіть не російськомовний?" 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 неа...син російськомовного Так ти майже полукацап! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Нобель, едрить-колотить, да какая разница???? Не придумывайте того, чего нет, сын не сын - проблема только в Вашей голове.... и то правда, напомнило анекдот...про лебедя и уточку.. Озеро. Лебеди разминают крылья. Красавец-лебедь картинно становится в позы культуриста, растягивая каждое сухожилие, поигрывая мускулами. Подходит маленькая серая уточка, мнется, начинает (жалобным, слегка писклявым, дрожащим голосом): - Коне-е-е-е-е-ечно… Наверное, на Юг полетите?.. Лебедь, басом, красиво выгибая спину: - Ну, да, на Юг. Ага. Там тепло, да. Уточка: - Коне-е-е-е-е-ечно… А я ту-у-у-ут останусь… Замерза-а-а-а-ать… Лебедь: - Полетели с нами, да. На Юг. Ага. (тянет мускулистую ногу) Уточка: - Коне-е-е-е-е-ечно… У вас крылья во-о-о-о-о-он какие… А у меня ма-а-а-а-аленькие, я упаду, разобьюсь и умру-у-у-у-у… Лебедь: - Так мы тебя, того. Поддержим, да. Воздушные потоки, понимаешь. Уточка: - Коне-е-е-е-е-ечно… А в дороге я проголодаюсь, обессилею, и умру-у-у-у-у… Лебедь: - Ну, так будем ловить жуков. Да. Сочных жуков. Уточка: - Коне-е-е-е-е-ечно… Жуки большие, у вас клю-ю-ю-ю-ювы вон, какие, а у меня ма-а-а-а-аленький, я не смогу проглотить, подавлю-ю-ю-юсь… Лебедь (похрустывая, разминает крылья): - Так мы тебе их того. Разжуем, да. Будешь есть, нормально же. Уточка: - Коне-е-е-е-е-ечно… Лебедь (выпрямившись, глядя на уточку): - Так. Нах$й. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Ви просто не жили на дикому заході України тут якщо ти не заробітчанин/бізнесмен...шансів дуже мало і це не ниття. Це реальність Костя не ний, а я по твому звідки? Ще і син російськомовної мами. Ще і тещу маю чистокровну москалиху з Кубані. І що з того? Не говори дурниць !!! 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Костя не ний, а я по твому звідки? ну значить я так попадаю.... "нам в родині москалі не потрібні" слова мами колишньої..після детальнішого знайомства з батьками от і все я не говорю. що прямо всі такі..але питання мови, національності..а ще до того і релігійної приналежності (особливо греко-католики-православні (навіть той же київський патріархат)) на заході стоїть на порядок гостріше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 ну значить я так попадаю.... "нам в родині москалі не потрібні" слова мами колишньої..після детальнішого знайомства з батьками от і все я не говорю. що прямо всі такі..але питання мови, національності..а ще до того і релігійної приналежності (особливо греко-католики-православні (навіть той же київський патріархат)) на заході стоїть на порядок гостріше Думаю, что Вы не поняли истинный смысл мамыных слов 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 ну значить я так попадаю.... "нам в родині москалі не потрібні" слова мами колишньої..після детальнішого знайомства з батьками от і все Все залежить як це сприйняла твоя дівчина. Тобі же не з ії батьками жити, а з нею. Коли мої батьки одружувались мама тата сказала тіж самі слова, але в неї були причини ненавидіти москалів. Так батько зробив свій вибір всупереч волі батьків внаслідок чого з'явився я.:D я не говорю. що прямо всі такі..але питання мови, національності..а ще до того і релігійної приналежності (особливо греко-католики-православні (навіть той же київський патріархат)) на заході стоїть на порядок гостріше Пиши вже тоді не на заході, а в файному місті Тернополі. В нас такого ідіотизму немає. Щось мені слабо віриться, що і в вас настільки все запущенно. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Все залежить як це сприйняла твоя дівчина. "слова батьків - закон" Щось мені слабо віриться, що і в вас настільки все запущенно. повірте на слово..або посидіть на місцевих форумах ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 "слова батьків - закон" повірте на слово..або посидіть на місцевих форумах ) Если у взрослой тетки нет своих мозгов и думает она мамиными - слава Богу, что расстались Слова родителей - закон лет до 12, потом свои мозги подключаются. Скажите, а Вы вот так сразу и представились - "Нобель, сын росийськомовного", а то имея кучу друзей оттуда, в такой бред не верится аж никак 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз