Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Где жить хорошо". Квартира или дом. Плюсы и минусы.

MykolaG

Где по Вашему лучше жить ?  

332 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

яхтах ?

Будинок Річарда Бренсона на острові Некер пару разів руйнувало ураганом, але там у нього ще є підземний бункер )

image.png.e02f4e04ad07809b84e405d26b984c34.pngimage.png.7179130ee57664f6d96f0ba3dce26c4a.png

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 3 місяці потому...
В 25.07.2024 в 03:30, delic сказал:

І зараз за містом є можливість організувати кращий рівень комфорту, ніж в місті

І витрачати все своє життя для його підтримки.

Якщо ти не спроможний наймати робітників зі сторони на обслуговування такого будинку, то це втрачене життя на обслуговування чотирьох стін.

Будинок пожирає твій розум і кошти. 

Скільки людей на цьому форумі віддали все до останньої хвилини свого життя задля задоволення цієї химери?

Змінено користувачем karbo
  • Дякую 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

В 01.02.2016 в 07:59, mastervovik сказал:

Каждому свое, я строю сразу с прицелом на старость

Будинок на старість? Ну-ну, з коштурем його обслуговувати будеш? 

Краще про дохід на старості подбати. А жити ближче до цивілізації. Щоби все в доступності навколо було: магазини, аптеки, і швидка щоби могла за декілька хвилин доїхати.

Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Краще про дохід на старості подбати. А жити ближче до цивілізації. Щоби все в доступності навколо було: магазини, аптеки, і швидка щоби могла за декілька хвилин доїхати.

Це було б цікаво спитати у моєї покійної прабабусі. Вона до 92-х років прожила в двох з немічним чоловіком і не в таких комфортних будинках як зараз... І переїжджати до родичів відмовлялась. Бо вона була хазяйкою в своєму будинку і хазяйкою свого життя. Але зараз люди вже не ті... потрібно щоб сральник був за два кроки і швидка за 5 хвилин...

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, delic сказал:

Це було б цікаво спитати у моєї покійної прабабусі. Вона до 92-х років прожила в двох з немічним чоловіком і не в таких комфортних будинках як зараз... І переїжджати до родичів відмовлялась. Бо вона була хазяйкою в своєму будинку і хазяйкою свого життя. Але зараз люди вже не ті... потрібно щоб сральник був за два кроки і швидка за 5 хвилин...

Зараз люди більш проінформовані, це щоби бабусю в не грамотності не звинувачувати. І проживання в міській квартирі значно полегшило би їй життя. Особливо коли треба за хворим доглядати. 

І тут вибір не про: Або свій дім , або чужа квартира.

-

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Зараз люди більш проінформовані, це щоби бабусю в не грамотності не звинувачувати. І проживання в міській квартирі значно полегшило би їй життя. Особливо коли треба за хворим доглядати. 

І тут вибір не про: Або свій дім , або чужа квартира.

-

мабуть коротати свій вік хворим у своїй квартирі то і є ваш вибір?...

Посилання на коментар

5 минут назад, delic сказал:

мабуть коротати свій вік хворим у своїй квартирі то і є ваш вибір?...

Дивний ти, мабуть дуже молодий.

Людина повинна прорахувати варіанти. І квартира повинна бути не вище другого поверху. 

Це тобі сьогодні пробігтися до сьомого задоволення.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Дивний ти, мабуть дуже молодий.

в квартирі своїй просто живу вже майже 6-ть років... а життя почалось з радянського гуртожитку... не молодий... а на "ти" з незнайомими людьми взагалі не варто, майте повагу

Посилання на коментар

4 минуты назад, delic сказал:

в квартирі своїй просто живу вже майже 6-ть років... а життя почалось з радянського гуртожитку... не молодий... а на "ти" з незнайомими людьми взагалі не варто, майте повагу

В Інтернеті на ти, звичка така. І люблю коли до мене так незалежно від віку.  

Спробуй. Дуже спрощує спілкування.

Якщо що, то мені 65-й. Не соромся.

Чи ти боїшся що до тебе якийсь смерд так звертається, недостойний рівно спілкуватися з тобою?

Посилання на коментар

Чому люди так заморочуються самі і зайожують інших з цим ти/ви?

Ми у віртуальному світі де усі рівні і це так було з самого початку.

ЭНТОНИ БЕССОН

диджитал-консультант Digicomstory

«В философии интернета мы все равны, независимо от возраста, пола, дохода или социального статуса в реальной жизни.

Обращаясь к кому-то на «вы» и ожидая такого же отношения к себе, вы строите иерархию, противоречащую сетевой культуре»

у темі про війну особливу увагу на цьому акцентують саме ті хто щоденно виказує до всіх неповагу і бризкає лайном.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Фрай сказав:

Чому люди так заморочуються самі і зайожують інших з цим ти-ви?

Ми у віртуальному світі де усі рівні і це так було з самого початку.

ЭНТОНИ БЕССОН

диджитал-консультант Digicomstory

«В философии интернета мы все равны, независимо от возраста, пола, дохода или социального статуса в реальной жизни.

Обращаясь к кому-то на «вы» и ожидая такого же отношения к себе, вы строите иерархию, противоречащую сетевой культуре»

В цих ваших інтернетах і не зрозумієш, хто просто дурень, а хто просто прикидається... (с) давня інтернетна байка...

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, karbo сказал:

Щоби все в доступності навколо було: магазини, аптеки, і швидка щоби могла за декілька хвилин доїхати.

Треба будувати будинок поряд з ціми благами міста. Я так і зробив.

А збудувавши будинок мені в задоволення його підтримувати та додавати нові інженерні сістеми.

• Лайк 2
Посилання на коментар

12 хвилин тому, delic сказав:

В цих ваших інтернетах і не зрозумієш, хто просто дурень, а хто просто прикидається... (с) давня інтернетна байка...

Отож image.gif.1de12e20e2f434ae5af3ae3e588a6606.gif

То чи варто на це звертати увагу? 
я б навіть сказав, що не варто себе ставити вище Бога, до якого чомусь усі звертаються на ти.

Цитата

Треба будувати будинок поряд з ціми благами міста. Я так і зробив.

для мене ці зручності в кінцевому результаті все переважили і не пожалкував.

Пару раз заїздив у Гнідин де хотів придбати і наче було перспективне на мій погляд місце, але відстань від загально-суспільних зручностей все ж налякала, а зараз побачив що і перспектива шикарного місця перетворилась у хаотичну неохайну забудову.

І час пролетів так непомітно, 11 рік пішов, можна вже зробити деякі висновки.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Gitan сказав:

Додав би тут, що потрібно будувати блага міста там де вже живуть люди. І взагалі розвивати індивідуальну житлову забудову.  Але це вже політичне питання. В нашу культуру та державу не вписується.

Посилання на коментар

32 минуты назад, Фрай сказал:

Чому люди так заморочуються самі і зайожують інших з цим ти/ви?

Для таких статусність важливо свою продемонструвати на форумі,в не спілкуватися.

Посилання на коментар

21 минуту назад, Gitan сказал:

А збудувавши будинок мені в задоволення його підтримувати та додавати нові інженерні сістеми.

Таких варіантів обмаль.

Додавати нові інженерні споруди не для пенсіонерів забава. Їх ще і обслуговувати прийдеться. І чим більше таких, тим гірше для майбутнього.

Посилання на коментар

3 часа назад, karbo сказал:

А ближе к цивилизации только квартиры? Индивидуальная застройка это где-то очень далеко? Два часа по трассе?

Я сейчас из дома дрезжаю в центр города в 2-3 раза быстрее, чем когда жил в квартире. 12-15 минут с момента закрывания калитки и я высажую жену в самом центре города. А с квартиры ехал не менее 25тииминут. Без пробок

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Фрай сказав:

Отож image.gif.1de12e20e2f434ae5af3ae3e588a6606.gif

То чи варто на це звертати увагу? 
я б навіть сказав, що не варто себе ставити вище Бога, до якого чомусь усі звертаються на ти.

Поясню. Я в неті майже від його появи, тож історія розвитку мені більш менш знайома.

Перше з чого все починалось, це насолодження повною (майже) анонімністю і безвідповідальністю.

Всі навкруги були мудрими, розумними і поважними, навіть молоді невігласи. Ну і авжеж всі всім лише тикали. Але потім на заміну прийшло цінування своєї ідентичності. А ще пізніше в інтернеті з'явилось багато людей далеких від комп'ютерів.

І на зараз оце все по простому на ти може йти лише від молодого невігласа. Реальний світ розповсюдив свої норми і правила на віртуальний.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Dendnepr сказал:

А ближе к цивилизации только квартиры? Индивидуальная застройка это где-то очень далеко? Два часа по трассе?

Я сейчас из дома дрезжаю в центр города в 2-3 раза быстрее, чем когда жил в квартире. 12-15 минут с момента закрывания калитки и я высажую жену в самом центре города. А с квартиры ехал не менее 25тииминут. Без пробок

У більшості випадків далеко. При цьому в приватному секторі набагато гірше з магазинами та аптеками в силу одноповерхової забудови. Те, що в маленьких забігайлівках ніякої конкуренції з великими не витримує. 

В місті вийшов з квартири, пройшов пару метрів і купив. Або доставку замовив.

Посилання на коментар

Все. Уговорили. Завтра продаю дом и покупаю квартиру.

Блин. Я сегодня чеснок посадил. 200 Зубков.  Нет. Теперь только после сбора урожая :)

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Dendnepr сказал:

Все. Уговорили. Завтра продаю дом и покупаю квартиру.

Блин. Я сегодня чеснок посадил. 200 Зубков.  Нет. Теперь только после сбора урожая :)

Хочу почути таку впевненість коли діти і сили покинуть))

А зараз енергія через верх пре)) 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Хочу почути таку впевненість коли діти і сили покинуть))

І що? Вимкну світло, перекрию газ і буду жити економно.

У квартирі так не вийде. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...