Телесистемы Опубліковано: 20 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2021 Почему люди продающие на ОЛХ не пользуются ОЛХ доставкой . Да просто...ОЛХ и Новая почта это не банковские учреждения Финансовыми моментами олх доставки занимается партнер олх имеющее фин лицензию итп у меня был случай когда по олх доставке у меня в профиле была забита карта у которой закончился срок действия. я вбил новую, а струю удалить было невозможно. в итоге - покупатель забрал мой товар , а деньги мне не пришли, ни через час, ни через день. очень больших трудов мне тогда стоило сконтактировать с олх - у них не было ни горячей линии, ни вообще контактного телефона. только электронная форма, на которую не отвечали. все таки удалось связаться и меня сконтактировали с их финпартнером. так и получилось, как и следовало ожидать - средства отправили на старую карту. но вопрос решили быстро и корректно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2021 Финансовыми моментами олх доставки занимается партнер олх имеющее фин лицензию итп у меня был случай когда по олх доставке у меня в профиле была забита карта у которой закончился срок действия. я вбил новую, а струю удалить было невозможно. в итоге - покупатель забрал мой товар , а деньги мне не пришли, ни через час, ни через день. очень больших трудов мне тогда стоило сконтактировать с олх - у них не было ни горячей линии, ни вообще контактного телефона. только электронная форма, на которую не отвечали. все таки удалось связаться и меня сконтактировали с их финпартнером. так и получилось, как и следовало ожидать - средства отправили на старую карту. но вопрос решили быстро и корректно. Хіба. Всі старі не підвищувати язуютьпя з новою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) Регулярно отримую повідомлення, що моя карта заблокована і тд, а це щось новеньке придумали, хоча, що там нового? Тицнути на посилання і все ок, все дізнаєшся сам. Змінено 15 листопада 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, Фрай сказав: Регулярно отримую повідомлення, що моя карта заблокована і тд, а це щось новеньке придумали хоча, що там нового? Тицнути на посилання і все ок, все дізнаєшся сам. Вам куди посилку направити??? Не дякуйте Зайдіть і виберіть куди відправити, бо не отримаєте. І скрін приберіть ) Бо хтось може направити її мандрувати Україною ) P.S. Це Вам, скоріш за все, з аліекспреса чи Тему їде ... Змінено 15 листопада 2024 користувачем anabioz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 18 хвилин тому, anabioz сказав: Вам куди посилку направити??? Не дякуйте Я вже трохи підстаркуватий і звик речі «помацати» перед покупкою, вважаю за краще переплатити на місці і отримати хоч з якоюсь примарною гарантією. Тому ніколи нічого не замовляв з Китаю, не користувався послугами Міст, аліекспрес і тим більше Тему. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 23 хвилини тому, Фрай сказав: Я вже трохи підстаркуватий і звик речі «помацати» перед покупкою, вважаю за краще переплатити на місці і отримати хоч з якоюсь примарною гарантією. Тому ніколи нічого не замовляв з Китаю, не користувався послугами Міст, аліекспрес і тим більше Тему. На Ваш номер телефону йде якась посилка. Згадайте, може все ж таки замовляли? Або хтось помилився і вказав Ваш номер на аліекспресі. Варіант - вказати адресу найближчого до Вас відділення. Отримати. На посилці буде адреса і прізвище отримувача. Ну то, що це сайт міста і - це 100% Змінено 15 листопада 2024 користувачем anabioz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Дякую, але нічого не замовляв, тому відчуваю щось не те. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 4 хвилини тому, Фрай сказав: Дякую, але нічого не замовляв, тому відчуваю щось не те. Я за Вас зайшов на сайт і перевірив ) Якщо хочете, я отримаю ))) Тільки СМС потім для отримання треба буде ))) Змінено 15 листопада 2024 користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 А як ви змогли перевірити без номера? ) Мені по номеру видає, що такого відправлення немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 35 хвилин тому, Фрай сказав: А як ви змогли перевірити без номера? ) Мені по номеру видає, що такого відправлення немає По посиланню з Вашого СМС зайшов ) А не видає, бо Ви не там дивитесь ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 18 хвилин тому, anabioz сказав: По посиланню з Вашого СМС зайшов ) А не видає, бо Ви не там дивитесь ) Вы уверены, что миист биз это оф сайт мииста? Апд да, оф) Змінено 15 листопада 2024 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 11 хвилин тому, ЯД сказав: Вы уверены, что миист биз это оф сайт мииста? На 100% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Може то на податках хтось намагається зекономити таким чином, вказавши іншого отримувача і номер телефону? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 20 хвилин тому, delic сказав: Може то на податках хтось намагається зекономити таким чином, вказавши іншого отримувача і номер телефону? Типу, купити білет і не полетіти? Міст видає посилки по дзвінку на номер (треба оператору назвати 4 останні цифри) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) Я не звик брати чужі речі, і у Китаї нічого не замовляв, але виявляється, що тут давно існує ціла схема шахрайства: Почему я получил посылку, которую не заказывал? Когда вы получаете посылку, которую не заказывали, это может быть мошенничество под названием «чистка» . Мошенничество «чистка» происходит, когда мошенники отправляют посылки на общедоступные имена и адреса. Если вы получили посылку или товар, который вы не заказывали, сначала убедитесь, что вам не был отправлен подарок ще одна схема Специалисты рекомендуют не открывать посылки, о которых вы не знали и не заказывали. Ведь в противном случае привлечь злоумышленников к ответственности будет почти невозможно. "Позиция (мошенников) будет заключаться в том, что товар был отправлен и человек добровольно его принял и таким образом эта сделка была заключена, и таким образом никакого мошенничества в ней имеется", – объяснил адвокат Роман Марченко. Дело в том, что часто такие посылки подпадают под термин "первое открытие" - то есть после вскрытия вернуть товар уже будет невозможно, и человек обязан оплатить посылку. Вот так из-за любопытства граждане и попадаются "на крючок" аферистов. а там копійчаний товар, наприклад таблетка для миття посуду ) Змінено 15 листопада 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) 8 годин тому, Фрай сказав: Я не звик брати чужі речі, і у Китаї нічого не замовляв Я не кажу ЗАбрати, я кажу отримати і відправити адресату. Можливо людина помилилася в написанні номеру, коли заповнювала дані на аліекспрес. З вірогідністю 99% це так і було. 8 годин тому, Фрай сказав: Дело в том, что часто такие посылки подпадают под термин "первое открытие" - то есть после вскрытия вернуть товар уже будет невозможно, и человек обязан оплатить посылку. Вот так из-за любопытства граждане и попадаются "на крючок" аферистов. Нема ніякого поняття "першого відкриття", не слухайте тих журналістів. Навіть в середині країни, оператори дають перевірити посилку перед оплатою. За посилку з аліекспрес, якщо вона прийшла на Нову пошту, Укрпошту або Міст, оплачувати нічого не потрібно - доставка або "безкоштовна", або вже сплачена при покупці. Однак, крім випадків, коли митниця нарахувала митні платежі, але про це Ви дізнаєтесь ще до того, як отримаєте посилку. Ніхто без оплати Вам її не видасть. Якщо щось і нараховано, то Ви маєте можливість відмовитись, посилка повернеться відправнику, або буде утилізована, якщо відправник відмовиться оплачувати зворотню доставку. Змінено 16 листопада 2024 користувачем anabioz 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 Подзвонив на кол-центр, ні про що не домовились, бо відмовилась назвати навіть першу літеру фамілії адресата, розгадувати цей ребус не маю бажання. Посилка ще за кордоном хай блукає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 18.11.2024 в 13:39, Фрай сказав: Подзвонив на кол-центр, ні про що не домовились, бо відмовилась назвати навіть першу літеру фамілії адресата, розгадувати цей ребус не маю бажання. Посилка ще за кордоном хай блукає В додатку зможете побачити отримувача, вагу, вартість та вміст посилки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 Дякую, отже посилка існує, отримати міг би, але не моя, а мені чужого не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Що за прикол, отримав ще повідомлення з укрпошти як то може бути, що воно на мене йде? Доречі, вчора отримав від Міст на ту посилку ще повідомлення про переадресацію на інший пункт видачі, чекать. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 помилка в номері телефону Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 7 годин тому, Фрай сказав: як то може бути, що воно на мене йде? Є підозра, що і перша посилка йшла у Хмельницький. Хоча, якщо адвокатша, то на печерськ ) 7 годин тому, Фрай сказав: Доречі, вчора отримав від Міст на ту посилку ще повідомлення про переадресацію на інший пункт видачі, чекать. )) Є підозра, що хтось грається з тими данними, які Ви викладали раніше. P.S. Цікавий квест-головоломка) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 27.11.2024 в 00:40, Фрай сказав: Доречі, вчора отримав від Міст на ту посилку ще повідомлення про переадресацію на інший пункт видачі, чекать. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 Ну, ви ж розумієте, що я не стану отримувати те, що мені не належить. Крім того, під час дзвінка на кол-центр я їм про це сказав, що ще від мене потрібно? Хз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз