standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, Vikctor сказал: Але чомусь мало хто хоче замовляти собі порізку плит на ірпінському заводі чи скажемо в епіцентрах, а на віярі аж бігом. ну я за всіх сказати не можу, але я особисто не хочу по простій як двері причині - софт і ассортимент ) Якшо шо я не проти бізнесу чи моделі Віяра, я лише за, просто була ремарка про ціну матеріалів. Логіка Віяра зрозуміла, якщо вони лупануть ціни ринкові на матеріали та підвищать ціни на роботи то люди будуть в них більше купувати чистий матеріал, то явно не їх бізнес-модель, тому ціна матеріалів не ринкова і *дисконт* на роботи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Та все в них ринкове , але для тих, хто постійно несе їм гроші. Для пацієнта з вулиці просто порізати шафу-дві там буде дорого, довго і досить складна для швидко вкурити модель їх бізнес-процесу. Хоча вони наполегливо йдуть в роздрібний ринок до кінцевих клієнтів, тихцем попихаючи своїх же меблярів, які в них працюють на опті - то запроваджують готові комплектації кухонь по шаблонам, то вот зараз надають послуги проектування зі своєю порізкою - тобто можна з обмірами приміщення прийти до них і получити готовий файл порізки... Кароч, шукають місце під сонцем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 минут назад, standov сказал: ну я за всіх сказати не можу, але я особисто не хочу по простій як двері причині - софт і ассортимент ) А мені наприклад ще важливе крайкування пур-клеєм чи лазерне. На віярі воно є, а деінде не впевнений. 51 минуту назад, standov сказал: Якшо шо я не проти бізнесу чи моделі Віяра, я лише за, просто була ремарка про ціну матеріалів. Та ремарка була стосовно непрофільного матеріалу, бо я не уявляю де я б міг собі ОСП плити в меблях використати. А ось наприклад меблеві щіти якось для дитячей використовував. І на віярі ціна була або така сама або трішки дорожча за епіцентр. Порівнювати ДСП мені ні з ким, бо асортимент віяру навряд хтось досягне. Ви надто молодий щоб пам'ятати як на ринку напевно наприкінці 90-х з'явилися попередники віяра. Тоді це було вау, але наразі це як продукти в ларьку собі купувати. А віяр це якраз як сучасний супермаркет в своєму сегменті. І спробував його продукти і сервіс ти вже не маєш бажання повертатись до ларьків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 54 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 1 час назад, Vikctor сказал: ремарка була стосовно непрофільного матеріалу Мені казали про дсп, і майже впевнений що той ірпінський виробник все кромкує, як мінімум пуром, але софт то софт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз