Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моя стройка - zx50 в Ворзеле с заморочками

standov

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, Vikctor сказал:

Але чомусь мало хто хоче замовляти собі порізку плит на ірпінському заводі чи скажемо в епіцентрах, а на віярі аж бігом.

ну я за всіх сказати не можу, але я особисто не хочу по простій як двері причині - софт і ассортимент ) Якшо шо я не проти бізнесу чи моделі Віяра, я лише за, просто була ремарка про ціну матеріалів.
Логіка Віяра зрозуміла, якщо вони лупануть ціни ринкові на матеріали та підвищать ціни на роботи то люди будуть в них більше купувати чистий матеріал, то явно не їх бізнес-модель, тому ціна матеріалів не ринкова і *дисконт* на роботи

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Та все в них ринкове , але для тих, хто постійно несе їм гроші.

Для пацієнта з вулиці просто порізати шафу-дві там буде дорого, довго і досить складна для швидко вкурити модель їх бізнес-процесу.

Хоча вони наполегливо йдуть в роздрібний ринок до кінцевих клієнтів, тихцем попихаючи своїх же меблярів, які в них працюють на опті - то запроваджують готові комплектації кухонь по шаблонам, то вот зараз надають послуги проектування зі своєю порізкою - тобто можна з обмірами приміщення прийти до них і получити готовий файл порізки... Кароч, шукають місце під сонцем.

Посилання на коментар

49 минут назад, standov сказал:

ну я за всіх сказати не можу, але я особисто не хочу по простій як двері причині - софт і ассортимент ) 

А мені наприклад ще важливе крайкування пур-клеєм чи лазерне. На віярі воно є, а деінде не впевнений.

51 минуту назад, standov сказал:

Якшо шо я не проти бізнесу чи моделі Віяра, я лише за, просто була ремарка про ціну матеріалів.

Та ремарка була стосовно непрофільного матеріалу, бо я не уявляю де я б міг собі ОСП плити в меблях використати. А ось наприклад меблеві щіти якось для дитячей використовував. І на віярі ціна була або така сама або трішки дорожча за епіцентр. Порівнювати ДСП мені ні з ким, бо асортимент віяру навряд хтось досягне.

Ви надто молодий щоб пам'ятати як на ринку напевно наприкінці 90-х з'явилися попередники віяра. Тоді це було вау, але наразі це як продукти в ларьку собі купувати. А віяр це якраз як сучасний супермаркет в своєму сегменті. І спробував його продукти і сервіс ти вже не маєш бажання повертатись до ларьків.

Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

ремарка була стосовно непрофільного матеріалу

Мені казали про дсп, і майже впевнений що той ірпінський виробник все кромкує, як мінімум пуром, але софт то софт

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...