standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, mib сказал: Та проще в двух словах 12 вольт 24 вольт сейчас 48 Имхо с виктроном в трехфазной конфигурации вы наиграетесь, и это будет заметно дороже чем поставить одну трехфазную дею, а для генератора к ней зарядное из блока питания У деи один минус она не любит перекос напряжения по фазам, но при этом работает от 90 вольт, на практике у меня работает на 155 Про дею ви мабуть не дочитали ) дея то останне що я буду купляти, не люблю бути бета-тестером) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Шось прибирав лід з бруківки і трошки офігев від того як їй місцями підняло, щось не пам'ятаю щоб в минулому році так було, може не помічав. Застібка хвіртки, змонтована на бруківці піднялася десь на 2см, прям якось дуже дохера 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, standov сказал: Про дею ви мабуть не дочитали ) дея то останне що я буду купляти, не люблю бути бета-тестером) Я не обновлялся и не планирую, это же по желанию Да и к инвертору за полтора года подходил пару раз, тайм оф юс сменить и напряжение понизить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, mib сказал: Я не обновлялся и не планирую, это же по желанию Да и к инвертору за полтора года подходил пару раз, тайм оф юс сменить и напряжение понизить Ну вам пощастило, в мене знайомий тиждень без pv сидів бо якась так в хмарі херня оновилася і генерація пропала, нічого ніхто не знає, "чекайте". Але питатання ще в тому що набортний функціонал досить обмежений а цвна вже доросла, колись віктрон був дорого але зараз я хз нашо та дея, якщо звісно це не квартира коли місця мало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) В когось і в котельні немає місця для трьох окремих інверторів і ще купи необхідного у випадку віктрона. Тож деє з їх олінклюзив якраз саме те. Чомусь в місцевих власників деє не було траблів з pv як у вашого знайомого. Змінено 2 години тому користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому В цьому плані мені подобається булетпруфності вольтроніка (оригінального, не клонів з дремучих форків). Воно примітивне, нічого не вміє, але прошивці 20 років, версія 50 якась там, раз на рік-два виходить нова версія яка фіксить якийсь дуже мінорний косяк в якихось дивних сценаріях. Воно натурально буває в двох станах, або дає 220 з усього чого може або вимкнуто з розетки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Vikctor сказал: В когось і в котельні немає місця для трьох окремих інверторів і ще купи необхідного у випадку віктрона. Тож деє з їх олінклюзив якраз саме те. Чомусь в місцевих власників деє не було траблів з pv як у вашого знайомого. Коли місця немає то і питань немає, я це написав. Я свій вибір зробив, тут вже на кожний товар купець 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 минут назад, standov сказал: Ну вам пощастило, в мене знайомий тиждень без pv сидів бо якась так в хмарі херня оновилася і генерація пропала, нічого ніхто не знає, "чекайте". Але питатання ще в тому що набортний функціонал досить обмежений а цвна вже доросла, колись віктрон був дорого але зараз я хз нашо та дея, якщо звісно це не квартира коли місця мало Хз у нас в городке 90% дея таких проблем не было, да в целом вообще не было, функционала как по мне выше крыши, нормальная интеграция в умный дом без танцев и доп приблуд Но я вас понял еще тогда когда первый раз спросил Буду с любопытством наблюдать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому воно навіть в пабліку деяя-Україна обговорювалось, десь пару тижнів тому. Якесь оновлення клауда після якого якщо поміняти там в налаштуваннях струм заряду то злітала відповідна зарядка (або грід або пв), златала намертво, нарід чекав оновлення. В цілому у всіх бувають баги звісно але в деї вони якісь дитячі, я, як пограміст, сприймаю як загальну культуру делівері. Якби мені був цікавий інвертор формата деї то я би *мабуть* дивився на сансинк, воно з того самого заводу але в нього прошивка *по відчуттям*(не можу довести %) стабільніша, але він і дорожче. хардварно мені дея/сансінк симпатичні, але не софтово. З іншого боку, НЧ з гальвано-розв'язкою це теж тема, повз яку не можу пройти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ось знайшов якийсь ролік про цей епічний косяк, якщо цікаво . m.youtube.com/shorts/wmLNwa57-k0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, standov сказал: воно навіть в пабліку деяя-Україна обговорювалось, десь пару тижнів тому. Якесь оновлення клауда після якого якщо поміняти там в налаштуваннях струм заряду то злітала відповідна зарядка (або грід або пв), златала намертво, нарід чекав оновлення. В цілому у всіх бувають баги звісно але в деї вони якісь дитячі, я, як пограміст, сприймаю як загальну культуру делівері. Якби мені був цікавий інвертор формата деї то я би *мабуть* дивився на сансинк, воно з того самого заводу але в нього прошивка *по відчуттям*(не можу довести %) стабільніша, але він і дорожче. хардварно мені дея/сансінк симпатичні, але не софтово. З іншого боку, НЧ з гальвано-розв'язкою це теж тема, повз яку не можу пройти. Там про грід йшлося. І лікувалося одразу самими коритувачами. Просто змінювали налаштування. І це не через баг якийсь, а через те що в новій прошивці деє розширив функціонал та додав параметрів для програмування. В той же вечір в ютубі з'явилося купа відео як то виправити. Це я вже мовчу, що йшлося виключно про 1ф інвертори, бо в 3ф такого не було. Ну або ще не було. Зато є вже реальні кейси, коли користувачи при мережі 150А спокійно заряджають акб. Люкспавер в цю мить лежить мертво і не зрушиться поки його за гроші не реанімують віддаленно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 58 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому Не знаю про той самий день, там наввть в коментарях нарід ниє що супорт морозиться і каже що все ок працює. Ну насправді воно добре що пофіксили звісно, було би гірше аби не пофіксили ))) це про культуру делівері, коли в вас є номенклатура пристроїв в десяток-два моделей то випускати софт без регресії не дуже важко, коли є бажання, а тут мабуть бажання нема, ну або я хз чого воно так. Пс. Коли питають що поставити в квартиру або таун і видно що в людини не останні гроші то я теж раджу дею. Але собі не хочу, трифазну не хочу в два рази більше))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 52 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому Навіть більше, останне мабуть що я пораджу рендомній людині то віктрон, ну бо це специфічна техніка, пересічний гуманітарій з нею не впорається, вбо заїбеться або не буде використовувати так як вона може. Але "мандалорцям" ок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 20 минут назад, standov сказал: Пс. Коли питають що поставити в квартиру або таун і видно що в людини не останні гроші то я теж раджу дею. Але собі не хочу, трифазну не хочу в два рази більше))) Та ми вас не змушуємо). Як вірно вище підмітили - в мандалорця свій шлях. Я про те що у порівнянні з будь-яким іншим інвертором деє в рази надійніше й функціональніше, має широки можливості для інтеграції зі всілякими розумними будинками. Стосовно надійності безумовно віктрон не гірше, але там фактично ломатись немає чому - великий важкий мідний бублик обмотки трансформатору на 2/3 корпусу і кілька товстих дротів. Я коли дивився відео нижче, то аж сумно стало - девайс з 70-их... Товщіна корпусу 2,5мм. В мене корпус для акб має тонкіші стінки і то важить 20кг. https://www.youtube.com/feed/history Це я вже мовчу що кожен чих, який в деє вже вбудований, у віктрона коштує ще мішок грошенят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз