normal Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 години тому, Фрай сказав: А що ви потім з тією щепою робите? звісно мангал розпалювати, я взяв фрезерний подрібнювач, рубає по 5см, забили 8 мішків (з обрізки саду), вистачить на сезон, 100% краще ніж око виколити довгими прутками коли вручну.. Змінено 4 години тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, Фрай сказал: А що ви потім з тією щепою робите? Поки я нижній ярус грядок засипаю, потім буду просто в лісі висипати, щоб не палити і не складувати гілками, бо на то дивитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, standov сказав: Оце на фото "фреза", це на TC модель а D (виглядає так само ззовні) воно дешевше і справді херово працює на тонких/мокрих (підкручуй не підкручуй). Я про це і написав. В цій не такий ніж, там конусна така балдень розміром з курку, воно фактично поєднує фрезу та ножи. Так, зрозумів виглядає цікавіше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, vbb сказал: Так, зрозумів виглядає цікавіше Результат виглядає отак, це я аросто молов все підряд що потрапляло під руку. Фреза так не вміє, ніж вміє але на щначно менших деаметрах. Фактично комбінація плюсів ножової та фрезерної. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, normal сказав: звісно мангал розпалювати,... 100% краще ніж око виколити довгими прутками коли вручну.. Згоден, але частково, бо я таки все обрізане вручну нарізаю секатором, складаю у ящики і хай сушиться. Вчора шашлики частково на торішній трояндовій лозі завтовшки з гільзу 12 калібру. ) А потім ще й камін топив, а от щепа так горіти не буде. 2 години тому, standov сказав: Результат виглядає отак, це я аросто молов все підряд що потрапляло під руку От заради троянових тонких хвостів варто було б мати подрібнювач, бо щорічно вивожу кудись повний прицеп. руки свої шкода поколоті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 минут назад, Фрай сказал: заради троянових тонких хвостів варто було б мати подрібнювач, бо щорічно вивожу кудись повний Теоретично на такий сценарій варто подивитися ножову систему, воно дешеве, так фігово працює з товстими гілками але от отаке з кустарників/кущів рубить гарно і точно не фрезерне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) В мене такий аппарат GTM MS2800/45 і ось нарізка молодого горіху для прикладу, як на мене палити і зберігати у мішках саме то, але чекаю поки висохне, ще не палив... Змінено 39 хвилин тому користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз